nasıl yani kuzumyok ben zaten şaka da olsa yapmam da yaptırmam da hatta onun yanında bu tarz şakalar da yapmam zaten
hoşgeldin şekerimnapıyonuz la
Sen o üslübunla yılın üyesi olursun bacım
cute bak sen yoksun diye girmiyom buraya sen gelirsen gelrim
yani ben sözlümün yanında şiddete meyilli şaka yapmam yaptırmam konusunu bile açmam çok katıyımdır bu konudanasıl yani kuzum
Ay bana siyaset deme buradaki kadınlar kesinlikle siyaset yapamazsanırım dombikin siyasette ki yorumuna diyorsun.sabah gördüm gerçekten çok hoştu
o değil se bile dombike burdan yazayım m.akif sözü cuk oturmuş
Ben onu o manada demedim canım..yani ben sözlümün yanında şiddete meyilli şaka yapmam yaptırmam konusunu bile açmam çok katıyımdır bu konuda
Bende hak edeni kibliyorum tabiki fake diye şüphelendiysem,
küfür hakaret varsa reklama geldiyse
bizim bahsettiğimiz başka bir mesele matmazel
kişisel kin güdenler herşeye kibliyor
tabiki buna yönetim karar veriyor ama aynı şeyi söyleyen geyik yapan başka biri kiblenmeyebliyor
cute bak sen yoksun diye girmiyom buraya sen gelirsen gelrim
hoşgeldin şekerim
hıı şimdi anladımBen onu o manada demedim canım..
Ben mesela çok iyi çay yapamam . Ayarsız yaparım yani eşim ilk başlarda beğenmiyordu bunuda söyliyince ben üzülüyordum . Sonra baktı ben çok üzülüyorum her akşam o demliyor çayı..Yani demem o ki inan eşinin bir şeyi beğenmemesi seni çook üzüyor..
Yi beni yiheheheh yılın üyesini yiyim
ay bende oda var adam deliriyor artık arkamıda topluyor hihihhıı şimdi anladımbenim çayım iyi benimkinin o yönden bir derdi yok çok şükür yeme içme konularında sıkıntımız yok ama o biraz dağınık problem ondan kaynaklanabilir olursa
ay kaj alemsin vallaay bende oda var adam deliriyor artık arkamıda topluyor hihih
kesinlikle mesela ben çok hareketliyimdir eşimse çok ağır..ay kaj alemsin vallaallah herkese kendini tamamlayan bir eş veriyor ama
babam gibikesinlikle mesela ben çok hareketliyimdir eşimse çok ağır..
sinir oluyorum onun bu huyuna bir kerecik olsun benim giyinmemi süslenmemi beklememiştir. hep ben beklerim onu.
Çok duymuşsundur biliyorum ama kesinlikle evlilik ve nişanlılık arasında uçurum varbabam gibiikinizde bir olsanız olmaz ki zaten illa ki farklılık gerekiyor kötü yönleri de oluyordur tabiki ama olması gereken bu bence
sadece duymakla kalmadım bu tür çoğu evliliğe şahit de oldum da bizde biraz durumlar değişik bakalım görücez nasıl olacakÇok duymuşsundur biliyorum ama kesinlikle evlilik ve nişanlılık arasında uçurum var
HAYIRLISI OLSUN KUZUsadece duymakla kalmadım bu tür çoğu evliliğe şahit de oldum da bizde biraz durumlar değişik bakalım görücez nasıl olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?