amma yazışmışsınız kektir börektirhaftanın tam ortası hepiniz mi yatıştasınız
benim kardeşim ameliyat oldu bu sabah burundan onu ziyaret ettim de geldim,toplantı vardı çıkışta ancak bitirebildim yazdıklarınızı
geçmiş olsun.şuan nasılamma yazışmışsınız kektir börektirhaftanın tam ortası hepiniz mi yatıştasınız
benim kardeşim ameliyat oldu bu sabah burundan onu ziyaret ettim de geldim,toplantı vardı çıkışta ancak bitirebildim yazdıklarınızı
geçmiş olsun kuzucumamma yazışmışsınız kektir börektirhaftanın tam ortası hepiniz mi yatıştasınız
nane.maydonoz atsaydın agsına bariçok yemişim kurufasulyeyiağzimm kokicak diye ödüm kopuyor
ikiside yoğğğ..sakız atıcam ağzıma nane aromalınane.maydonoz atsaydın agsına bari
bende erişte yidimçok yemişim kurufasulyeyiağzimm kokicak diye ödüm kopuyor
ikiside yoğğğ..sakız atıcam ağzıma nane aromalı
afiyet olsunbende erişte yidim
grup dağılmış kraliçe..nerde ekip
herkes biyerlere gitti.grup dağılmış kraliçe..nerde ekip
3,5 'u geçti...arkadaşım tanıştırmıştı..önce mantık öndeydi sonrasında sevgi gelmişti...aşk evliliği değil yaniherkes biyerlere gitti.
bi ben kaldım
3yıllık evliydin dimi sen.
severekmi?
olsun aşk denen şey zaten osuruk gibi.3,5 'u geçti...arkadaşım tanıştırmıştı..önce mantık öndeydi sonrasında sevgi gelmişti...aşk evliliği değil yani
seviyorum eşimiolsun aşk denen şey zaten osuruk gibi.
bir gelri bir gider
sanada afiyet olsun..topak topak et olsunbende kumpir yedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?