welcome too candyshop;)

mandalinalıyı alabilirim dolapta tüketilmesi gereken bir kap mandalina var..

Mandalina sulu kek dediğin. Süt yerine mandalina suyu koyuyorsun demi?

Ben bir kere denedim onu mandalina tadı alamıyorsun sanki, hafif bir dokunuş ama rengini bile tam vermemişti sanki. Öyle hatırlıyorum. Bir de içine süt, yoğurt gibi bir şey girmediğinden dolayı sütlü kekten daha sert olmuştu benimki. Belki bir kaşık falan yoğurt eklenebilir.

mandalinalıyı alabilirim dolapta tüketilmesi gereken bir kap mandalina var..
3 yumurta
1,5 su bardagı seker
yarım bardak sıvıyag
yarım bardak yogurt

tupper süper şefte mandalinaları geciyorum ben
suyuyla posasını ayırıyorum
posası cok kalın degılse onuda ıcıne atıyorum

yarım barkda mandalına suyu koyuyorum ıcıne
un göz kararı koyuyorum
1 kabartma tozu
1 vanılya

unladıgım fındıgıda atıyorum ıcıne
175 derecede 40 dk pısırıyorum
fırındabıraz bekletıp tezgaha alıyorum uzerıne bez ortuyorum ters cevırıyorum kendı halıdne cıkıyor
benım keklerım 2 katı fazla kabardıgı ıcın ben arkasından vuruyorum ters kapatamıuyorum cok sıstıgı ıcın

kalıbınıza gore malz ayarlayın
ben kendımıze yapıyorsam malz yarılıyorum kalıbım kucuk mısafır ıcınse malzemelerım bu

Yemekten bahsedince acıkıyorum ben.

Bir de bende mi bu etki yapıyor burası ya.

4 adet saman gibi olan bisküvilerden yedim ama iştahımı daha da arttırdı.

Park senin diyet işi ne oldu anacım?

Hee benim aldığım tarifte yoğurt yoktu mesela. Bu daha mantığıma yattı. Hafta sonu kızımla yapayım bari. Çok seviyor kek yapmayı.

bende egeyle yapıyorum ipek
mıkserı verıyorum elıne ben sadece malzemelerı verıyorum cok sukur sımdıye kadar bı kaza bela yasamadık o onu karıstırırken ben makıne dızıyorum bulasıkları
hatta bır sure once bır akrabamıza
annem kek yapamıyor bana yaptırıyor demıs
halbusi ben oda seviyor sanıyordum

ipek bende acıktım suanda cok fenalardayım

İki akşama bir Başak kek yapalım diyor. Yaptıkça da yeniyor Cute ben de ne yapıyorum bak.

Bir kapta benmari olarak az bir çikolata eritiyorum.

Bir tabak koyuyorum önüne bir tane de top kek.

Pasta süsleri var ya pufların üstünde olan renkli onlardan koyuyorum. Bazen muz falan.

Birlikte süslüyoruz ama çok karışmıyorum hayal gücüne bırakıyorum. Çikolataya batırıyor keki, bazen muz falan koyuyor, en çok da pasta süslerini dökmeyi seviyor. Sonra sütle bir güzel yiyor.

Bu da bir aktivite benim için hem de süt içirme tekniği.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…