- 5 Eylül 2011
- 15.586
- 9.596
- 448
hadi yaaaa o zaman baya yayıldı kuzumyok be arkadaşım mayısta evlendi aynı kalıptan da aldı antepte hemde .
mandalinalıyı alabilirim dolapta tüketilmesi gereken bir kap mandalina var..yanı suanda buzdoalbındakıler hazır
ındırımdeydı metro marketten aldıım hazırı daha lezzetlı sonucta
neyse ben hafat sonu mısafır cagırayım en ıyısı
buarada ben kakolu kahvelı seylerı pek sevmıyorum
benım yaptıgım kekler genelde meyvelı fılan oluyor mandalına suluyanı kek konusunda hıc cakozlamam
gecenlerde egenın okuluna gonderdım kek ogretmen esıme arıfı gonderırmı vs demıs esımde mesaj atın demısben tabı dört köşe
buarada tarıf ısteyen olursa mesela
cute nam yaptı
işte o benimbencek +18 yazısmaları okuyan bır erkek bu burada pıs
Mandalina sulu kek dediğin. Süt yerine mandalina suyu koyuyorsun demi?yanı suanda buzdoalbındakıler hazır
ındırımdeydı metro marketten aldıım hazırı daha lezzetlı sonucta
neyse ben hafat sonu mısafır cagırayım en ıyısı
buarada ben kakolu kahvelı seylerı pek sevmıyorum
benım yaptıgım kekler genelde meyvelı fılan oluyor mandalına suluyanı kek konusunda hıc cakozlamam
gecenlerde egenın okuluna gonderdım kek ogretmen esıme arıfı gonderırmı vs demıs esımde mesaj atın demısben tabı dört köşe
buarada tarıf ısteyen olursa mesela
3 yumurtamandalinalıyı alabilirim dolapta tüketilmesi gereken bir kap mandalina var..
onuda yaptım ama sonuc cok parlak olmadı :SÇikolata fıstık falan dibe çöküyorsa karıştırmadan önce onları da una batır çıkar. Olduğu gibi durur kekin içinde.
Hee benim aldığım tarifte yoğurt yoktu mesela. Bu daha mantığıma yattı. Hafta sonu kızımla yapayım bari. Çok seviyor kek yapmayı.3 yumurta
1,5 su bardagı seker
yarım bardak sıvıyag
yarım bardak yogurt
tupper süper şefte mandalinaları geciyorum ben
suyuyla posasını ayırıyorum
posası cok kalın degılse onuda ıcıne atıyorum
yarım barkda mandalına suyu koyuyorum ıcıne
un göz kararı koyuyorum
1 kabartma tozu
1 vanılya
unladıgım fındıgıda atıyorum ıcıne
175 derecede 40 dk pısırıyorum
fırındabıraz bekletıp tezgaha alıyorum uzerıne bez ortuyorum ters cevırıyorum kendı halıdne cıkıyor
benım keklerım 2 katı fazla kabardıgı ıcın ben arkasından vuruyorum ters kapatamıuyorum cok sıstıgı ıcın
kalıbınıza gore malz ayarlayın
ben kendımıze yapıyorsam malz yarılıyorum kalıbım kucuk mısafır ıcınse malzemelerım bu
Kekin çok cıvık olabilir mi?onuda yaptım ama sonuc cok parlak olmadı :S
1 paket toz puding mi ekledin?kızlar pudingli kek yaptınızmı hiç ben muzlu yaptım çok süper oldu :)
ben cıkolatalı pudıng le yaptım cok guzeldıkızlar pudingli kek yaptınızmı hiç ben muzlu yaptım çok süper oldu :)
Marifetlerini gösteriyor herkes.naptınız millet ben yokken
kakaoluyla yapmıştım bi kerekızlar pudingli kek yaptınızmı hiç ben muzlu yaptım çok süper oldu :)
İki akşama bir Başak kek yapalım diyor. Yaptıkça da yeniyor Cute ben de ne yapıyorum bak.bende egeyle yapıyorum ipek
mıkserı verıyorum elıne ben sadece malzemelerı verıyorum cok sukur sımdıye kadar bı kaza bela yasamadık o onu karıstırırken ben makıne dızıyorum bulasıkları
hatta bır sure once bır akrabamıza
annem kek yapamıyor bana yaptırıyor demıs
halbusi ben oda seviyor sanıyordum
ipek bende acıktım suanda cok fenalardayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?