Sonuç nasıldı?kakaoluyla yapmıştım bi kere
ya bunu nasıl yaptın sen.ben bi kurabiye tarifi vereyim..un kurabiyesi kıvamında oluyor
3 malzemeli kuabiye
1 su bardağı sıvıyağ
1 paket toz kremşanti
3 bardak un
şekeri az olabiliyor bir yemek kaşığı pudra şekeri eklenebilir..hamurun tanıda göre ayarlayabilirsiniz.hepsini yorğurun şekil verin..pişince pudar şekeri serpin çok pratik..
wuwuu öyle muhteşem oldukim oldu ki..bildiğin un kurabiyesi gibiydiya bunu nasıl yaptın sen.
kk dan aldığım en kötü tarifti.
berbat yani.
süt falan koyuyorsun demi? yani toz halinde ekleyince sanırım toz?? diğer malzemelerin miktarları değişmiyor şeker dışında demi fallen?pudinli keke ekstra bişey koymuyoruz
pudingin içinde şeker olduğu için şeker yarım bardak koyuyorum ben
alla alla ben zaman ayarlamasını mı yapamadım ki.wuwuu öyle muhteşem oldukim oldu ki..bildiğin un kurabiyesi gibiydi
evet kuzum kek malzemeleri sadece şekeri kısıyorsunsüt falan koyuyorsun demi? yani toz halinde ekleyince sanırım toz?? diğer malzemelerin miktarları değişmiyor şeker dışında demi fallen?
o zaman sex ten konuşalım oda üç harflisıkıldım hee kek muhabbetinizden
ben çok beğendim..çok severim un kurabiyesini...hatta şekeri ekstra koymadım ben.şantinin şekeri ii geldi ama eşime göre az eklenebilirdi..alla alla ben zaman ayarlamasını mı yapamadım ki.
olmadı yani benimki.
ben görmüştüm seni. Hatta evinin resimleri falan da vardı o zaman. Yeni evlendiğin zaman mıydı ki?anam usendım resımlerı yuklemeyeee
bu kadar erken yemeğe çıkıyorum deme park...ben öğleden sonra gelirim 13:30 gibi öpüldünüz
yok bea telefonum tamirden geldi onunla ilgilenmem lazımbu kadar erken yemeğe çıkıyorum deme park...
banlarım seni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?