Yani kesin değil mi whatsaap dan konuştuğuWhatsApp tan sesli konuşuyordur
Emin olamadım ne desem yalan olurYani kesin değil mi whatsaap dan konuştuğu
Bak birini ararsin tuslardan konusursun ya öyle konuşuyordum diyor. Ben whatsaap da biriyle konuştuğunu düşünüyorum. O yüzden x şu su an başka arama da yazdi. Sence hangisiNormalden konuşuyordum demiş zaten. Öbür seçenek ne?
Ben mi anlamadım.
Bende emin olamiyorum. Ama benim bildigim program icinde konuşma olursa böyle birsey olurEmin olamadım ne desem yalan olur
Eşine güven bence niye yalan söylesin kiBak birini ararsin tuslardan konusursun ya öyle konuşuyordum diyor. Ben whatsaap da biriyle konuştuğunu düşünüyorum. O yüzden x şu su an başka arama da yazdi. Sence hangisi
Pardon şimdi anladım, whatsapp ta çevrimiçiyken telefonu çalmıştır. O yüzden hala çevrimiçi görünüyordur.Bak birini ararsin tuslardan konusursun ya öyle konuşuyordum diyor. Ben whatsaap da biriyle konuştuğunu düşünüyorum. O yüzden x şu su an başka arama da yazdi. Sence hangisi
Hayır aradım bağırıp çağırdı Allah belami versin konusmuyordum diye. Suçlu psikolojisi bence. Ilk defa başıma geldiEşine güven bence niye yalan söylesin ki
Yani yanlış anlamadim değil mi . O normal konusurken diyebiliyor mu başka bir aramada diyeNormal sesli konuşurken WhatsApptan arayınca başka bir görüşmede yazıyor. Deneyin isterseniz.
Yani yalan yok diyorsunNormal konuşuyorsa da öyle der whatsapp ta.Adam yalan söylemiyor böyle bişey var.
Tamam çok sagolun . Şu an yorumlara göre kizip kizmayacagim da. Kafam duruldu bir anPardon şimdi anladım, whatsapp ta çevrimiçiyken telefonu çalmıştır. O yüzden hala çevrimiçi görünüyordur.
Oluyor bazen öyle şeyler. Başka aramada diye de yazar.
Yani yanlış anlamadim değil mi . O normal konusurken diyebiliyor mu başka bir aramada diye
Evet hamilelikden sonra bi ayrı sorgulamaya basladim. Bende anlamiyorum. Hayır birşey de yokHep böyle yapıyorsanız patlamıştır belki adam, suçlu psikolojisi değildir yani.
Normal konuşsa da whatsapp tan meşgul çalar diyorum.Bunlara kafa yormak hayatı zorlaştırmıyor mu?Yani yalan yok diyorsun
Sakin olun biraz bebeğe yazık :)Tamam çok sagolun . Şu an yorumlara göre kizip kizmayacagim da. Kafam duruldu bir an
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?