Niye olabilir bacım adamın ben varken evlenmeden onceki haltlarini ogrendim. Baya evlendikten sonra öğrendim. Haliyle evlendikten sonra da yapar mi diye guvenemiyorum. Bide hamilelik iyice paronayak etti beniEvet. Ay bir de adam niye yapsın Elmas. Az çok biliyoruz senin anlattığında eşini de seni de..
Sen boş yere pimpiriklenmişsindir.
Evet hamilelikden sonra bi ayrı sorgulamaya basladim. Bende anlamiyorum. Hayır birşey de yok
Bak meşgul çalıyor ama bu sefer ilk defa başka bir gorusmede dedi. Evet hayat böyle çok daha zorNormal konuşsa da whatsapp tan meşgul çalar diyorum.Bunlara kafa yormak hayatı zorlaştırmıyor mu?
Biz severek evlendik canım.Burayı okumaktan oluyor bence. İnsan paranoyak oluyor.
Öyle mi diyorsun. Gerçekten guveniyim mi peki ya nasil olsa güveniyor demez miBöyle şeylere takılma sen de yıpranırsın eşin de. Eğer güvenmediğini hissederse zaten güvenmiyor diye daha rahat davranır. Ama güvenirsen güvenini kaybetmemeye çalışır.
Esiniz normel konusuyordur çünkü whatsapp üzeri arasaniz bile karsi tarafta başka görüşme gosterir tlf calmaz eger sorun yapiorsaniz eve geldiğinde fark etmeden aradiginiz saat aklinizda bulunsun o saate gorusme yaptımi bakarsiniz bu tur seylere takilmayinDaha yeni eşim cevrimiciydi.
Birşeyler yazdim bi konu hakkında. Sonra aradim görüntülü ve ( esimin ismi) şu an başka aramada diye yazdı. Normal aradim whatsaap da değil normal sesli konuşuyordum dedi. Sizce hangisi doğru. ? Whatsaap da görustugu icin boyle bir yazi cikmadi mi
Bence güven ki güvenini kaybetmemek için uğraşsın.Öyle mi diyorsun. Gerçekten guveniyim mi peki ya nasil olsa güveniyor demez mi
Her türlü konuşuyor, normal yada Wp ne farkeder ki?Bak birini ararsin tuslardan konusursun ya öyle konuşuyordum diyor. Ben whatsaap da biriyle konuştuğunu düşünüyorum. O yüzden x şu su an başka arama da yazdi. Sence hangisi
Peki . Bu tavsiyeni soz veriyorum uygulayacağımBence güven ki güvenini kaybetmemek için uğraşsın.
Biz severek evlendik canım.
Ve evlendikten sonra yakın zamanda ben varken ama evlenmeden onceki haltlarini ogrendim. Evlendikten sonra yapar mi diye guvenemiyorum
Birine anlattim oda bundan sonrakine bakacaksin artık evlendin çocuğun olacak diyor. Guvenmeye çalış diyor. Sence ne yapiyimO zaman eleştiremem seni. Güven kaybı yaşaman normal.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?