Whatsaap da görüntülü arama hakkında, bakar mısınız?

Evet. Ay bir de adam niye yapsın Elmas. Az çok biliyoruz senin anlattığında eşini de seni de..
Sen boş yere pimpiriklenmişsindir.
Niye olabilir bacım adamın ben varken evlenmeden onceki haltlarini ogrendim. Baya evlendikten sonra öğrendim. Haliyle evlendikten sonra da yapar mi diye guvenemiyorum. Bide hamilelik iyice paronayak etti beni

Ay niye yalan söylesin ki ha normalden konuşmuş ha whatsaptan.

Bu arada o normalden konuşurken, siz whatsaptan ararsanız başka bir aramada der zaten, diyor da. Cevrimici görünmesinin nedeni ise normal aramadan cok kısa bir süre önce girdiyse hala çevrimiçi görünüyordur, ya da tam whatsapa girdiğinde, normalden biri aramıştır o da açıp konusmaya baslamistir, whatsapta bi süre daha cevrimici görünür o yüzden. Yani yalan yok, çağırın bi arkadaşınızı o normalden biriyle konussun siz de o sirada whatsaptan arayin görün.

Böyle şeylere takılma sen de yıpranırsın eşin de. Eğer güvenmediğini hissederse zaten güvenmiyor diye daha rahat davranır. Ama güvenirsen güvenini kaybetmemeye çalışır.

Burayı okumaktan oluyor bence. İnsan paranoyak oluyor.
Biz severek evlendik canım.
Ve evlendikten sonra yakın zamanda ben varken ama evlenmeden onceki haltlarini ogrendim. Evlendikten sonra yapar mi diye guvenemiyorum

Canım benim de başıma geldi. Eşimi aradım WhatsApp dan görüntülü arandığınız kişi başka aramada dedi.

Bi kaç dakika sonra eşimi aradım kiminle konuşuyorsun görüntülü diye Oda normalden abimle konuşuyorum dedi.

Ben denedim ablamla bunu normalden de konuşsa WhatsApp dan da konuşsa aradığınız kişi başka aramada yazıyor.

Başka operatörlerde isim veremiyorum. Sadece dıd dıd dıdd sesi geliyor.

Normal arama da yapsanız , karşıdaki kişi whatsap konuşması veya telefon konuşması da yapsa başka bir aramada diyor...

Esiniz normel konusuyordur çünkü whatsapp üzeri arasaniz bile karsi tarafta başka görüşme gosterir tlf calmaz eger sorun yapiorsaniz eve geldiğinde fark etmeden aradiginiz saat aklinizda bulunsun o saate gorusme yaptımi bakarsiniz bu tur seylere takilmayin

Teşekkür ederim arkadaşlar. Biraz kızdım şimdi bir özürü hak etti galiba.

vatsaptan ararken net aciksa caliyor yaziyo yada baskasila gorusuyor vatsaptan ama bu normal aramadada ayni baskasiyla gorusuyor diyor net acik olsada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…