• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Whatsap mesajına cevap verilmediğinde ne yaparsınz?

sorunun ne olduğuna bağlı. çok önemli bir şey değilse ben de unutmuşum der geçerim. önemliyse zaten mutlaka ondan cevap almam gerekiyorsa ısrar ederim özellikle de iş ise zaten benim sorunum değil işimizin sorunudur bu. gerekirse ararım da yani. kimseye de neden dönmedin neden yazmadın etmedin demem kimse mecbur değil. unutulabilir.

sırf şu whatsapp saçmalıkları yüzünden son görülmem, okundu bilgim falan kapalı. kafam aşırı rahat. canımın istemediği hiçbir şeye bakmıyorum.

sorunun ne olduğuna bağlı. çok önemli bir şey değilse ben de unutmuşum der geçerim. önemliyse zaten mutlaka ondan cevap almam gerekiyorsa ısrar ederim özellikle de iş ise zaten benim sorunum değil işimizin sorunudur bu. gerekirse ararım da yani. kimseye de neden dönmedin neden yazmadın etmedin demem kimse mecbur değil. unutulabilir.

sırf şu whatsapp saçmalıkları yüzünden son görülmem, okundu bilgim falan kapalı. kafam aşırı rahat. canımın istemediği hiçbir şeye bakmıyorum.
size de dönüş yapılmadığı zaman aynı rahatlığı yaşarsnız

Cevap vermiyorsa dötü kalkmistir ondan vermiyordur.
Ne onemseyeceksin Allah allah yaa..
Konusmaya calisirsa da lafi sokarim.
Eger samimi oldugum arkadasim falan sa..
Aa sen bana cevap veriyor muydun yaa? Falan der carparim.
Ama oturup bunun icin kafa yormam.

size de dönüş yapılmadığı zaman aynı rahatlığı yaşarsnız
rahat olmalık ya da rahatsız olmalık bir durum değil, eğer konu iş ise gerekirse 2-3 kere daha yazacaksınız, ısrar edeceksiniz hatta arayacaksınız diyorum. ben öyle yapıyorum. önemsiz bir konu ise dönüş olmadığında olmuyor yani kimsenin de peşinde koşmuyorum. kaç senedir aktif iş hayatı içindeyim, böyle yani. ben de dönüş yapmamışsam aynı şey bana da yapılıyor. geçen mesai saati dışında bir şey için yazmışlar hatta 2 kişi yazmış, bir diğeri benden cevap gelmeyince aramış ve ben o esnada dışarıda ve telefonla ilgilenebilecek durumda değildim hareket halindeydim. 1 saat sonra anca dönebildim halletmişlerdi zaten ben dönebilene kadar. ne için mesaj atıldığı ile alakalı. bizim de whatsapp gruplarından önemsiz şeyler de döner, önemli şeyler de yazılır. bakıyorum bazen geyik muhabbeti döndürüyorlarsa sallamıyorum bildirimleri kapatıyorum birkaç saatliğine.

sizin sorunuz neydi, neyle alakalıydı? acil değildi anladığım kadarıyla. hatta direkt işle ilgili değil sizinle ilgili diye tahmin ediyorum. belki iş öğrenmek vs

Simdi arkadasimsa zaten yazışmadiysak telefonlasiriz cok sorun olmaz
Iş yerinde de ben şu whatsapp olayini sevmiyorum özelimde kullanmaya çalıştığımda cevrimici olunuyor eee çevrimicisin neden cevap vermedin diye baski oluşuyor bende
Sonucta telefon numaram benim.sahsima ait ve kullandigim uygulamalarda nasil aktif olacagima iş arkadaslarim amirlerim.karismamali
Maalesef resmiyetle özeli karistirmak yüzünden mahremiyet kalmadi
Sizin durumda ise bir kere mesaj yazdim bir hafta sonra mi dönüş oldu ben bir daha mesajla yazmam şayet ben whatsapptan yaz demiştim gibi atar yaparsa eee gorup cevap vermiyorsun isler aksiyor der çekilirsiniz kenara
Benim.de is yerinde bana sahsi numaramdan iletisime geçme diye atar gider yapan biri vardi. Eee ona nasil ulaşacağım evden çalışıyorum mecbur telefonla iletisim kurabilirim (maillere bakan yok çünkü) . Ben de is içinse israrla yazmaktan asla çekinmem. Ya isini duzgun ve zamaninda yapsin ya da iletisime açık olsun.

Soruyu hangi saatte yazdınız?
Soru sorulan arkadaş kişisi evli/nişanlı/ilişki durumu olan bir erkekse
Aklıma ilk gelen; siz yazdınız, mesajı muhatabı değil de diğer kişi okudu ve o tarafta olaylar gelişti.
Yoksa işle ilgili bir konuda whatsapptan yaz deyip cvp vermemesi çokta mantıklı gelmedi.

Allah Allah, niye bu kadar planlı kurgulu yaşıyorsunuz ki? Adam Kraliyet ailesinden de protokolda bir hata olmasın gibi sankii..

İş için whatsappdan yazdığım birisi iş günü bitmeye yakın bile bana dönmezse ararım.

Bundan önce karşılaşırsak, yazdım ama görmedin sanırım diye sorumu canlı canlı sorarım, hazır yakalamışken...

Siz niye iş arkadaşınıza üç çocuğunuzun babası muamelesi yapıyorsunuz onu anlamadım ben. Ne yapıcam işle ilgili bir şeyse "müstehak bey telefonunuza bakın işle ilgili bir şey gönderdim" derim. O da muhtemelen tamam der sorun çözülür. Üzerinde bir hafta düşünmem mesela.

Whatsap mesajına cevap verilmediğinde ne yaparsınz?​

aynı ortamda çalıştığnız erkeğe whatsaptan soru sordunuz ama o görmedi haliyle cevap
yazmadı [ inşallah görmemiştir bi de okundu bilgisi kapalı da olabilir ben iyi niyetle düşünmek istiyorum ] . ertesi günlerde de karşılışıyorsunz. ama hiç sormuyorsunz neden cevap yazmadığını o size bir hafta sonra mesaj atmışsın görmedim işim vardı unutum vs neden tekrar karışılaştımızda sormadın derse ne dersin z?

artı whatsaptan sor diyen de kendisi
bi de sorulmalı mı mesajıma neden cevap vermedin demek bana mı garip geliyor bu
işle alakalı bir şeyi mail üzerinden ya da whatsap dan mesaj attıktan sonra ararım mesaj attım işle alakalı bakar mısın diye

Onemsemiyor...
Sen de işi aksatan bişeyse, soruldugunda bi üstüne soylersin ; bana yazarak sor dedi sorduğumda cvp vermiyor dersin olur biter...niye dert ediniyorsun dangozun tekini

bi de sorulmalı mı mesajıma neden cevap vermedin demek bana mı garip geliyor bu

Buna gerek yok ki.
Gördüğünüzde "sana mesaj atmıştım, görmedin galiba" diyerek cümleye girip mesajla sorduğunuz şeyi tekrar sorabilirdiniz.
Cevabı başka yerden öğrendiyseniz buna da gerek yok. "Neden tekrar sormadın" dediğinde "hallettim çünkü bir mesele kalmadı" derdiniz.

İletişime giriş 101 yani bu. Siz olaydan ne çıkardınız ki böyle kafaya taktınız anlamadım.

Cani istememistir cevap vermemistir,gidip dovecek halim yok ya,bir sey yapmam.

Buna gerek yok ki.
Gördüğünüzde "sana mesaj atmıştım, görmedin galiba" diyerek cümleye girip mesajla sorduğunuz şeyi tekrar sorabilirdiniz.
Cevabı başka yerden öğrendiyseniz buna da gerek yok. "Neden tekrar sormadın" dediğinde "hallettim çünkü bir mesele kalmadı" derdiniz.

İletişime giriş 101 yani bu. Siz olaydan ne çıkardınız ki böyle kafaya taktınız anlamadım.
anlamasanız da olur

Buna gerek yok ki.

hoslaniyor herhalde eger konudaki is arkadasi erkekse. yoksa kimse is arkadasini boyle kafaya takmaz bence. ama zaten biz anlamasak da olurmus. :KK53:

Back
X