Whatsap mesajına cevap verilmediğinde ne yaparsınz?

hoslaniyor herhalde eger konudaki is arkadasi erkekse. yoksa kimse is arkadasini boyle kafaya takmaz bence. ama zaten biz anlamasak da olurmus. :KK53:

Hoşlanıyorsa söylesin ona göre yazalım bari. Bir de atar yapmış 😂
Konuda "sizce niye yazmamıştır" diye bir soru bile yok. Devasa şekilde "whatsapp mesajına cevap verilmediğinde ne yaparsınız" demiş.
Ne yapabilirim ki? Ağlayarak günlüğüme yazarım tabii ki :(

Derdini seveyim 😊
Konunun başlığının cevabını istersen direkt rehberden silerim.
Olduda isyerinde gelipte bana mesaj atmışsın görmemiş vb cümlelerde sarfederse sorun değil der iplemem yoluma devam ederim 🥳

Hoşlanıyorsa söylesin ona göre yazalım bari. Bir de atar yapmış 😂
Konuda "sizce niye yazmamıştır" diye bir soru bile yok. Devasa şekilde "whatsapp mesajına cevap verilmediğinde ne yaparsınız" demiş.
Ne yapabilirim ki? Ağlayarak günlüğüme yazarım tabii ki :KK43:
atar yapmadım yahu :) öylesine canım sıkıldı soru sorayım konuşayım milletle dedim :) biri de ne takıldın ne anlam çıkardan falan deiynce ben de öyle dedim :) öyle illa kaynanan derdim mi olsun arada böyle çerez konular olsun dimi ama :)

atar yapmadım yahu :) öylesine canım sıkıldı soru sorayım konuşayım milletle dedim :) biri de ne takıldın ne anlam çıkardan falan deiynce ben de öyle dedim :) öyle illa kaynanan derdim mi olsun arada böyle çerez konular olsun dimi ama :)

Ben sordum onu :KK51: Neye takıldığınızı anlamadım çünkü gerçekten.
Olabilir, cevap yazmayı unutmuş demek ki.
Hoşlantı da yokmuş zaten, takacak bir şey yok o zaman ;)

Back
X