Konuştukları özel değil kızın yazdığı da "rahat rahat boş yapamıyorum orda" komik resim falan atıyorlarKızlar haklı ben de istemem arkada s sevgilisini neden özelimi bilsin ki
Küçük, 18Whatsapp grubunda tüm gün ne konuşuluyor ki zaten yahu?
Yaşlar küçük sanırım.
Işte komik resmi de atmam arada o samimiyet yoksa neden paylaşayım çok gereksiz bi hareket . Yaşlarınız kaç? Illa birbirinizin hayatının her alanında olacaksınız diye şart yokKonuştukları özel değil kızın yazdığı da "rahat rahat boş yapamıyorum orda" komik resim falan atıyorlar
18 ben istemedim zaten kendisi anlaşın konuşun deyip aldıIşte komik resmi de atmam arada o samimiyet yoksa neden paylaşayım çok gereksiz bi hareket . Yaşlarınız kaç? Illa birbirinizin hayatının her alanında olacaksınız diye şart yok
Sevgiline şunu şöyle anlaşmak zorunda değiliz. Bir de sana neden yeni grubun ekran görüntüsünü atiyor ki18 ben istemedim zaten kendisi anlaşın konuşun deyip aldı
Gizlim olmasın diyor ds illa atması gerekmediğini hiçbir zaman anlamıyorSevgiline şunu şöyle anlaşmak zorunda değiliz. Bir de sana neden yeni grubun ekran görüntüsünü atiyor ki
Hicde zorlama sonra baş edemezsin bir kere söyle yeter. Ayrıca başına kalkarsa ben mi dedim geç. Kizin karni almamış insanlık sıfır. Ne var bunda yeni bir arkadas sonuçta o kadar ozelse erkeğin ne işi var bu özelde. Sen sevgilinle kendine bak boşver ne halt yerse yesinler. Salla gitsinErkek arkadaşım iki tane yakın kız arkadaşıyla whatsapp grubu açmış aylar önce bana bunu yedi söyledi. Beni de gruba almak istedi anlaşın falan diye. İlk bana söylemediği için kızdım sorun çıkarıyor oldum sonra da almasını kabul ettim konuştuk kızlarla biraz sevmiştim ikisini de. Sonra grup bir kaç gün sessix kaldı erkek arkadaşıma bnei gruptan çıkarmasını onların rahat olamadığını söyledim. Hayır çıkarmıcam konuş rahat rahat sen de çıkma dedi. Sonraki gün kızlardan biri yeni grup açmış ve diğer grupta rahat rahat yazamıyorum ya burdan devam yazmış. Erkek arkadaşım bunu bana attı ben de sinirlendim çıktım gruptan. Sonra da erkek arkadaşıma üzüldüğümü anlatmaya çalıştım bu da sonra o kızlarla olan bütün gruplardan çıktı ama benim istediğim onun çıkmadı değildi kızın yaptıklarına üzüldüm, ben sevdim derken öyle yeni grup açmasına üzüldüm. İlerde erkek arkadaşım bana kızacak senin yüzünden oldu, senin yüzünden çıktım diye.tekrar gr diyorum sus bu konuyu daha açma diyor. Ne demeliyim ilerde beni suçlasın istemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?