Whatsapp grup

Missaxi

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
21 Nisan 2016
30
12
18
Erkek arkadaşım iki tane yakın kız arkadaşıyla whatsapp grubu açmış aylar önce bana bunu yedi söyledi. Beni de gruba almak istedi anlaşın falan diye. İlk bana söylemediği için kızdım sorun çıkarıyor oldum sonra da almasını kabul ettim konuştuk kızlarla biraz sevmiştim ikisini de. Sonra grup bir kaç gün sessix kaldı erkek arkadaşıma bnei gruptan çıkarmasını onların rahat olamadığını söyledim. Hayır çıkarmıcam konuş rahat rahat sen de çıkma dedi. Sonraki gün kızlardan biri yeni grup açmış ve diğer grupta rahat rahat yazamıyorum ya burdan devam yazmış. Erkek arkadaşım bunu bana attı ben de sinirlendim çıktım gruptan. Sonra da erkek arkadaşıma üzüldüğümü anlatmaya çalıştım bu da sonra o kızlarla olan bütün gruplardan çıktı ama benim istediğim onun çıkmadı değildi kızın yaptıklarına üzüldüm, ben sevdim derken öyle yeni grup açmasına üzüldüm. İlerde erkek arkadaşım bana kızacak senin yüzünden oldu, senin yüzünden çıktım diye.tekrar gr diyorum sus bu konuyu daha açma diyor. Ne demeliyim ilerde beni suçlasın istemiyorum

yüzyüze tanışmadınız sanırim kızlarla. yani anlayabiliyorum aslında, niye arkadaşımın sevgilisi bütün muhabbetlerimi okusun ki?açmayın bence konuyu bir daha.

Konuştukları özel değil kızın yazdığı da "rahat rahat boş yapamıyorum orda" komik resim falan atıyorlar
Işte komik resmi de atmam arada o samimiyet yoksa neden paylaşayım çok gereksiz bi hareket . Yaşlarınız kaç? Illa birbirinizin hayatının her alanında olacaksınız diye şart yok

Işte komik resmi de atmam arada o samimiyet yoksa neden paylaşayım çok gereksiz bi hareket . Yaşlarınız kaç? Illa birbirinizin hayatının her alanında olacaksınız diye şart yok
18 ben istemedim zaten kendisi anlaşın konuşun deyip aldı

Bu hayatta kafaya takacak daha büyük dertler var şimdiden eskitme kendini
İlerde (keşkeği olmasın ama) bunlar devede kulak kalacak

Eger ozelini anlatmiyorsa bi kiz bi kizdan hangi bos muhabbetini saklayacakki. Sevgilin boyle bir karar almis sevinecegine tekrar gir diyorsun zamanla tecrubeler (kaziklar toplami) artinca boyle davranmaman gerektigini anlarsin sen cik dememissin kendisi isteyerek cikmis. Gruba girerken de sana sormamis cikarkende bir sey oldu ki cikmis. Yoksa durduk yere cikmazdi

Konuya şaşırarak okudum. Sevgilinizin ortamda kız arkadaşları olabilir ama whatsappta böylesine sohbet etmek de ne? Bir de sizi dışlayarak? Sevgilimin tek erkek olduğu whatsapp grubu olacak ha tövbeler olsun.
Siz de 2 erkek ve sizden oluşan whatsapp grubu açın bakın ne yapacak. Kesinlikle kabul etmez istemez

Hicde zorlama sonra baş edemezsin bir kere söyle yeter. Ayrıca başına kalkarsa ben mi dedim geç. Kizin karni almamış insanlık sıfır. Ne var bunda yeni bir arkadas sonuçta o kadar ozelse erkeğin ne işi var bu özelde. Sen sevgilinle kendine bak boşver ne halt yerse yesinler. Salla gitsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…