- 20 Aralık 2013
- 3.104
- 1.638
- 133
- Konu Sahibi Sadecesen2
-
Hemen silmişseniz bu saatte görmemişlerdir zaten..Ya çok üzgünüm okul whatsapp gurubuna yanlışlıkla okulla ılgılı bır mesaj attım hemen sıldım ama görmuşlermidir.Rahatlatın benı hanımlar ya görmüşlerse(arkadasa atacaktım nasıl oldu anlamadım kii
Söylesem dırek bellı olur belkı tanıyan cıkar bırını eleştırdım dıyelımİçeriğini söylemezseniz nasıl yorum yapalım?
Görme ihtimalleri varYa çok üzgünüm okul whatsapp gurubuna yanlışlıkla okulla ılgılı bır mesaj attım hemen sıldım ama görmuşlermidir.Rahatlatın benı hanımlar ya görmüşlerse(arkadasa atacaktım nasıl oldu anlamadım kii
Bır kac dakıka gectı ıkı dakıkada bakarlar mı sıldım yanıHemen silmişseniz bu saatte görmemişlerdir zaten..
neeeeeeAman boşver. Bu millet milli eğitim müdürünün de olduğu gruba cinsel organ fotosu atan okul müdürü gördü.
Bu mesaj sılındı yazıyor hala .Panıkten dıkkat edemedımSilerken herkesten dediyseniz kimse okumadan silinmiştir
Eleştirdiğin kişinin yüzüne söyle direkt, için rahat eder.Söylesem dırek bellı olur belkı tanıyan cıkar bırını eleştırdım dıyelımbunu bunu yapıyor dıye.
Hayır :) dedıkoducu dedımGörme ihtimalleri var
Ben ekrana düşmesinden hoşlanmıyorum msjlsrı o yüzden ayarı kapattım
Ama kapatmayanların silsende ekranına düşer
Küfürlü bişeymi yazmıştın :)))
Bu mesaj sılındı yazıyor demesı bunu gösterır degıl mı herkesten sılınmıştır.neeeeee
Aman boşver. Bu millet, milli eğitim müdürünün de olduğu gruba cinsel organ fotosu atan okul müdürü gördü.
Bu bir virüs olabilir miAman boşver. Bu millet, milli eğitim müdürünün de olduğu gruba cinsel organ fotosu atan okul müdürü gördü.
Zaten bılıyo kendını de oraya ılan etmek kötu oldu.Eleştirdiğin kişinin yüzüne söyle direkt, için rahat eder.
Bu bir virüs olabilir mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?