- Konu Sahibi Sadecesen2
-
Ee degisir tabii.Sız olsanız be dusunurdunuz bakısları degısır mı bu arkadaslardan bırı degıl dı eleştırdıgım okuldan bır calışan dıyelım
Çok komık bır eleştırıydı ve sacmaydı mıllet ne gulmustur of salaklıgıma yanayımSonuçta herkes elestiri yapma özgürlüğüne sahiptir. Ben cok takılmazdım.
O kişi gelir de benimle konuşursa da elestirimi ona da dile getirirdim. Asla kıvırmazdim. Kıvırmak daha kötü bence
İki dakika benim gibi elinden telefon düşmeyen biri için uzun bi süre üzgünüm.Ikı dakıkada sılmısım
Yoo calışanlardan bırıyle ılgılıydı pek yerın dıbıne sokmadım :)Ee degisir tabii.
Ama ne dedigini tam olarak bilmedigimiz icin tepkisinin boyutunu da bilemeyiz.
Yerin dibine soktuysan o kisiyi ben olsam senle konusmam bir daha
Hadıya napsyım okula gıdemem yaİki dakika benim gibi elinden telefon düşmeyen biri için uzun bi süre üzgünüm.
Allah sonumuzu hayretsin ne diyelim değişik insan çok.O değil de adam 4. Evliligini okuldaki bir stajyerle yapti.
Ilişkileri varken de evliydi hala.
Ne bilim herkes her mesleği yapamamali.
Kumaş belli.
Çoktan görmüşlerdir.saniyesinde silseniz tamam belki,ama 2 dakika vs gectiyse mutlaka birinden biri görmüştür.herkesten sil butonunu tiklasaydinizBır kac dakıka gectı ıkı dakıkada bakarlar mı sıldım yanı
Ya tıklamafıysam panıkten ama tıkladım yanı ofÇoktan görmüşlerdir.saniyesinde silseniz tamam belki,ama 2 dakika vs gectiyse mutlaka birinden biri görmüştür.herkesten sil butonunu tiklasaydiniz
Yani mutlaka görmüşlerdir ama mesaji herkesten sil dediyseniz silinmistir ispat falan kalmaz ortadaYa tıklamafıysam panıkten ama tıkladım yanı of
Yanı benden sonra yazdıklarına göre hıc bu konuyu konusmamıslar yada ayıp olmasın dıye bırsey demedıler okul acılınca kulagıma gelır:)Yani mutlaka görmüşlerdir ama mesaji herkesten sil dediyseniz silinmistir ispat falan kalmaz ortada
Ya tıklamafıysam panıkten ama tıkladım yanı of
Aynen ıyıkı yok ama soracaklar kesın .Ciddi diyorum boşver. Olan olmuş kendini üzme. Söylediğin sey ne tabi bilmiyoruz ama hakli bor eleştiriyse çok da üstünde durmazdim ben atan da olsam grupta olup okuyan biri de olsam.
Hem 2 gün haftasonu var. Olayın sıcaklığı da gecer. Bereket yarin okul yok
Yok gurupta degıl soracak kadar kımseyle samımı degılım tek care cıkacagım guruptanO mesajı atacağın kişi grupta degıl mı yada sorabılecegın kımse yok mu mesaj duruyo mu diye
Sordunuzmu mesajiYok gurupta degıl soracak kadar kımseyle samımı degılım tek care cıkacagım guruptan
Yuzum kızardı valla yanı kötu bırsey degıldı ama bir çalışanla ılgılıydı mıllet demıstır taktıgı seye bakBu mesaj silindi olarak gorunur.
7 dk si falan oluyor herhalde mj silmenin.
Ama soyle bir durum var mesela bir kere bende silinen bir mji gormustum okumustum ust bildirimden icerige girince mj silindi yazıyordu.
Soramam soracagım kımsede yok .Sordunuzmu mesaji
Bi mesaj yazmıştım silindi yaziyormu diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?