Engellemişİyi geceler herkese.Aklıma takılan bir soruyu sormak istiyorum.
Ben Whatsapp'tan birini engelledim.Daha sonra engeli kaldırıp mesaj yazdığımda mesajlarım gitmedi.Ayrıca profil fotoğrafı ve durumu da gözükmüyor idi.Yani aynı engelliyken olduğu gibi.Bu konularda da pek bilgim yok,o kişi de bana mı engel attı acaba?Bunu sordum bir arkadaş aracılığı ile o kişiye,ben engel atmadım demiş.İyi de o zaman niye engeli kaldırdığım halde hala olmuyor?
Evet engellemiş.İyi geceler herkese.Aklıma takılan bir soruyu sormak istiyorum.
Ben Whatsapp'tan birini engelledim.Daha sonra engeli kaldırıp mesaj yazdığımda mesajlarım gitmedi.Ayrıca profil fotoğrafı ve durumu da gözükmüyor idi.Yani aynı engelliyken olduğu gibi.Bu konularda da pek bilgim yok,o kişi de bana mı engel attı acaba?Bunu sordum bir arkadaş aracılığı ile o kişiye,ben engel atmadım demiş.İyi de o zaman niye engeli kaldırdığım halde hala olmuyor?
Yok başka bir telefondan baktım,o da kayıtlı olmadığı bir telefondu.Ondan gözüküyor durumu filan.Yalan söyleyecek birisi de değil şaşırdım açıkçası.Ayrıca ben engellemişken o niye engelleme ihtiyacı duysun ki?Nasılsa ortada bir engel var.Fotosonun ve durumunun gorunmeme sebebi sizi silmis olabilir. Mesajlariniz ulasmiyorsa interneti kapalidir belki o yuzdendir. 2. Ihtimal de durum ve fotoyu hickimse goremez seklinde yapmis olabilir.
Engellemis olabilir, engellemedim diye yalan soyluyor olablr
Anlamadım?Güncellemek derkenEngellemiş
Bi kapatıpkaç güncellesin
Telefon rehberin kendini bi daha yenilesinAnlamadım?Güncellemek derken
O zaman kesinlikle engellemis sizi. Baskasina gorunup size gorunmuyorsa yüzde yüz.Yok başka bir telefondan baktım,o da kayıtlı olmadığı bir telefondu.Ondan gözüküyor durumu filan.Yalan söyleyecek birisi de değil şaşırdım açıkçası.Ayrıca ben engellemişken o niye engelleme ihtiyacı duysun ki?Nasılsa ortada bir engel var.
Ama işte yukarıya yazdığım mesajı bir okursanız onu merak ediyorumO zaman kesinlikle engellemis sizi. Baskasina gorunup size gorunmuyorsa yüzde yüz.
Bu bahsettiğim kişi eski erkek arkadaşım da.Benim anlamadığım şu.Birisi sizi engellemişse üstüne siz de mi engelleyebiliyorsunuz?Yani zaten engel var ortada,bir daha atmanın ne gereği var?
Sizin engellediginizi gördü. O da sinirlenip engellemis sizi demekki. Benim de daha onceden basima gelmisti boyle bisey. Ama durum tam tersiydi. Karsi taraf beni engellemisti, ben de pisman olacagini az cok tahmin ettigimden ben de engeli bastim. Bana mesajlar falan atmis gelmedi hiç.Ama işte yukarıya yazdığım mesajı bir okursanız onu merak ediyorum
Teşekkür ederim yorumunuz için.Sen onu engellediğin gibi o da seni engelleyebilir. Mantığı şu, bak senin canın istemiş açmışsın mesaj atmışsın. Engellemese mesajların gidecek. Bu mantıkla biri bana sürekli küfredebilir sonra ben cevap vermeyeyim diye engelleyebilir, sonra tekrar engeli kaldırır küfreder tekrar koyar vs. Karşı tarafın da bana mesaj atmasını istemiyorsam engellerim.
Teşekkürler cevabınız içinSizin engellediginizi gördü. O da sinirlenip engellemis sizi demekki. Benim de daha onceden basima gelmisti boyle bisey. Ama durum tam tersiydi. Karsi taraf beni engellemisti, ben de pisman olacagini az cok tahmin ettigimden ben de engeli bastim. Bana mesajlar falan atmis gelmedi hiç.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?