Bunda alınacak ne var ki, kardeşim yeni bi sayfa aç bak beni de yakma ehehehe deseniz gayet açıklayıcı olur zaten
Açık açık konuşacaksınız benimle olan mesajlari saklamanı istemiyorum diye.
Direkt söyleyin özel yazışmalarınızın özel kalması için onun da silmesini istediğinizi.
İncitip incitmeyecek ne var ki bunda, “mesajlarımızı silmelisin bence, evleneceksin eşin okuyabilir istemem özelimi öğrensin”
Arkadaşım en yakınım. İletişimim zedelensin istemiyorum ama alıngan da biri. Yani direk üzerine alınabilir hatta eşin okusun istemem desem ben buna müsade etmem de der. Direk söyle diyorsunuz yani banaBenimde öyle bir arkadaşım vardi hatta habersiz foto ceker onlari saklardi bazi zamanlarda atmisligi var oradan biliyorum. Bu huylari kendinden uzaklaştırdı tamamen ipleri kopardim
Aslında bu çok kötü bir şey yani bana normal gelmiyor bu kadar saklaması. Art niyetli biri değil yani ben böyle bir şey sezmedim ama niye insan ebesine kadar saklar ki geçmişi? Artın garip hisler de uyanmaya başladı içimdeBenimde öyle bir arkadaşım vardi hatta habersiz foto ceker onlari saklardi bazi zamanlarda atmisligi var oradan biliyorum. Bu huylari kendinden uzaklaştırdı tamamen ipleri kopardim
İletişim zedeleyecek bi konu yok ki en yakınınızsa şaka yollu da söyleyebilirsiniz. Bu kadar didik didik ettiğiniz bi ilişki çok da yakın gelmedi bana rahat bile değilsiniz bi sıkıntınızı anlatırkenArkadaşım en yakınım. İletişimim zedelensin istemiyorum ama alıngan da biri. Yani direk üzerine alınabilir hatta eşin okusun istemem desem ben buna müsade etmem de der. Direk söyle diyorsunuz yani bana
Söyledikleribizi göre normal mi ? Bunu sorgulamaya.gerek var mi ?Aslında bu çok kötü bir şey yani bana normal gelmiyor bu kadar saklaması. Art niyetli biri değil yani ben böyle bir şey sezmedim ama niye insan ebesine kadar saklar ki geçmişi? Artın garip hisler de uyanmaya başladı içimde
Arkadaşım en yakınım. İletişimim zedelensin istemiyorum ama alıngan da biri. Yani direk üzerine alınabilir hatta eşin okusun istemem desem ben buna müsade etmem de der. Direk söyle diyorsunuz yani bana
Ona güvendiğim için yazdım zaten her şeyi ama ne zaman hayatına o garip adam girdi, cidden azalttım özelimi yazmayı. Şimdi eskisi de geriyor işte ama haklısınız direk söylesem iyi olacak. Şimdi tatildeyiz o yüzden bir süre yüzyüze gelemeyeceğiz. Düğüne kadar yani. Bunu da mesajla yazsam abes olur muİletişim zedeleyecek bi konu yok ki en yakınınızsa şaka yollu da söyleyebilirsiniz. Bu kadar didik didik ettiğiniz bi ilişki çok da yakın gelmedi bana rahat bile değilsiniz bi sıkıntınızı anlatırken
Olmaz, isterseniz bi sırımsı bi şey anlatın önce önemli bi şey olmasına gerek yok. Sonra kanka bizim konuşmada çok özel şeyler kaldı ya rezil olurum vallaOna güvendiğim için yazdım zaten her şeyi ama ne zaman hayatına o garip adam girdi, cidden azalttım özelimi yazmayı. Şimdi eskisi de geriyor işte ama haklısınız direk söylesem iyi olacak. Şimdi tatildeyiz o yüzden bir süre yüzyüze gelemeyeceğiz. Düğüne kadar yani. Bunu da mesajla yazsam abes olur mu
Hayatındaki adamı tanıyana kadar hiç sorun olmuyordu aslında. Paldır küldür yazıyordum ama artık ciddi manada rahatsız eder oldu. Onu nişanlısı hakkında da Çok uyardık ama görmiyor gözü. O yüzden kendimi koruma ihtiyacı hissediyorumbu çok normal birşey açık açık söyleyin. Kadınlar arasında her türlü konuşabiliyor. Ne konuştuğumuz belli değil sil kocan görmesin diyebilirsiniz.
Bana arkadaşınızın mesaj saklamasından size geçmiş konuşmayı sunmasından pek hoşlanmıyor ve bunu iyi niyetli düşünmüyormuşsunuz gibi geldi
Evet direkt söyle. Böyle değişik biri ile, bile bile kendinizi tehlikeye atmayınArkadaşım en yakınım. İletişimim zedelensin istemiyorum ama alıngan da biri. Yani direk üzerine alınabilir hatta eşin okusun istemem desem ben buna müsade etmem de der. Direk söyle diyorsunuz yani bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?