Whatsapp son görülme

mucerred

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
3 Mayıs 2012
438
152
53
Sevgilimden 1 hafta önce ayrıldım. En son 3 gün önce görüştük yalvardım biraz :( dönmedi.. Bende o günden beri yazmiyorum hiçbirşey.. Bugün whatsapp ta son görüşmesini kapatmış neden olabilir? Rahatsız etmedim ama hiç

Neden yalvaran taraf sen oluyorsun, hem yalvarmak nedir.
Yani kusura bakma da boşver gururunu ayaklar altına alma.
Son görülmesini de sürekli giriyorsa görme, takip etme diye kapatmıştır.

Ne biliyim Bi tuaf oldum hiç kapatmaZdi çünkü.. Whatsappa Facebook A felan cok giren bir insan degil

Birde arkadas kalalim demişti.. Aramani bekleyeceğim demiştim cumartesi günü tamam demişti :(

Sen bence aklından çıkar başından savar gibi yalandan ariycam falanda demiş zaten tamamen bitirmiş kafasında

Birgün pişman olur mu o kadar merak ediyorum ki

Belki pisman olur belki olmaz.. ama bence bekleme, ben de 1 ay hep bekledim pisman olur mu diye diye.. ama görüyorum ki zaten seven adam gitmez, en azından kalmak icin elinden gelen her seyi yapar.

Boşver sen de, yasamı kacırmamaya çalış.

Mesela ben artık onun sevgilisi oldugu haberini duyacağım güne hazırlıyorum kendimi. Sen de öyle yap. Ve hayatına yeniden başla. Allah yeniden baslayanların yardımcısıdır.

Biten bi ilişkinin yeniden başlaması için dua etme, daha güzel daha uzun soluklu huzur dolu bir ilişkin olması için dua et...

Bilmiyorum her zaman yanındayım olucam hayatın boyunca ama şimdi degil biraz soğusun demisti

Back
X