- 11 Temmuz 2015
- 397
- 294
- 33
- Konu Sahibi likethemovies
-
Ayrılayım mı? Tam anlayamadım kusura bakmayın. Aklımda gerçekten sevgilimden başkası yok.Bence aklınızda başka biri varken sevgilinizden ayrılınca erkek pskolojisi belli olmaz
Aslında kabul edebileceğim türden bir davranış değil çok haklısınız. Ama suçlu olduğum için o konu üzerinde duramadım hiç.Yerinizde olsaydim benden habersiz ozel yazismalarimi okuyan birinden once ben ayrilirdim. Ne demek konusmalari kendine aktarmak falan. Dava etseniz ceza alir o derece...
Oluru yok yaniAsla güwenini tekrar kazanamazsın!
Senin onu sewdiğini düşünüyormuş ve hep aklında bu olacak en ufak seyde patlayacak, yüzüne wuracak, ayrılacak hatta.
Güwen tek kullanımlıktır asla bidaha olmaz senden hep şüphe duyacak.
Ayrıl bence güwen bitince olmuyo
Kesinlikle yok!Oluru yok yani
Whatsappın bilgisayardan da bağlanabilelim diye geliştirdiği bi uygulama aslında. Fakat kurnaz sevgilim whatsapp webi kötüye kullanmaya yarayan başka bi uygulamayı telefonuna indirip konuşmalarıma bakmış.whatsapp web ne olaki:/
Yaptığın hiç doğru değil diye girdim konuşmaya ama bi şekilde haklı çıktı. Hayır hiç ezilmedim.bununla mı uğraşacaksın yaa? kız kıza sohbetlerini bile didikleyen adamı bırak bence. umarım kendini ezik göstermemişsindir. ona neyse...
Aslında kabul edebileceğim türden bir davranış değil çok haklısınız. Ama suçlu olduğum için o konu üzerinde duramadım hiç.
Benzeri mi geldi başınıza?Kesinlikle yok!
Yaşamış biri olarak söylüyorum yıllarını harcamadan bitir. Sonra üzülen sen olursun.
Yani o eski sevgilisiyle konuşup üzülseydi ben de kabullenemezdim. Ama bu şekilde öğrenmeye çalışır mıydım? Asla.Yoo suclu falan degilsiniz. Gecmisle ilgili birsey cunku. Hem oyle bile olsa boyle bir hakki yok.
Kimi tutucam? Yine anlayamadimÖncelikle eski sevgiliye dair bir şey var mı onu tutar sonra da yoluma devam eder giderdim umursamazdım
yok whatsap web falan yoktu ozamanlar baya önceden olan bişeydi ben faceden eski sewgilime bakmıştım silmeyide bilmiyorum tabi buda görmüş. İlk öyle büyük kawga olmadı ama sonra en az bin defa konusu oldu hiçte güvenmedi gerçi bende ona güwenmiyodum böyle işte bitti gittiBenzeri mi geldi başınıza?
Ah bu eski sevgilileryok whatsap web falan yoktu ozamanlar baya önceden olan bişeydi ben faceden eski sewgilime bakmıştım silmeyide bilmiyorum tabi buda görmüş. İlk öyle büyük kawga olmadı ama sonra en az bin defa konusu oldu hiçte güvenmedi gerçi bende ona güwenmiyodum böyle işte bitti gitti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?