Whatsapp web belası

Yaptığın hiç doğru değil diye girdim konuşmaya ama bi şekilde haklı çıktı. Hayır hiç ezilmedim.
valla canım çok kibar girmişsin konuşmaya.
neyse bu şekilde 2 gün üzülürsün. ayrılmazsan hep üzülürsün. ömrünü ona yaranmaya çalışmakla mı harcayacaksın?

valla canım çok kibar girmişsin konuşmaya.
neyse bu şekilde 2 gün üzülürsün. ayrılmazsan hep üzülürsün. ömrünü ona yaranmaya çalışmakla mı harcayacaksın?
Benim ayrılma sürecim biraz sancılı geçiyor. 1 buçuk seneden anlayabileceğiniz gibi :KK53: bir de seviyorum yani çözümü gerçekten yoksa o zaman ayrılık bir seçenek olabilir.

Benim ayrılma sürecim biraz sancılı geçiyor. 1 buçuk seneden anlayabileceğiniz gibi :KK53: bir de seviyorum yani çözümü gerçekten yoksa o zaman ayrılık bir seçenek olabilir.
o zaman kolay gelsin diyim şimdiden. işin kolay görünmüyor.
aslında böyle ayrıl falan diyoruz ama tabi ki herkesin psikolojisi yakın değil.
şahsen benim kafam kaldırmaz, uğraşamam, katlanamam
eeehh bunla mı uğraşcam ben be derim geçerim. :KK53::KK53:
brfnmrt brfnmrt de uyumamış hala ayakta :KK50:

Sende haklısın yaşamadan emin olamıyo insan ne desek boş.... Ama bigün dediklerimiz çıktığında buraya yine konu aç beni etiketle ben demiştim diycem :KK14:
Ha İnş hiç demem ama......

O psikolojideki kadınlar hep daha güçlü geliyor bana. Ama maalesef onlardan değilim. :KK51:

Eeeh bununla mı uğraşıcam diyip silip atabilenlerden bahsediyorum
valla canım benden önemli değil diye düşünüyorum. sen de öyle düşün. senden önemli mi? hayatında şimdiye kadar o mu vardı? hayatında ne kadar yer kapladı?
bu arada teşekkür ederim:KK50:

Whatsappın bilgisayardan da bağlanabilelim diye geliştirdiği bi uygulama aslında. Fakat kurnaz sevgilim whatsapp webi kötüye kullanmaya yarayan başka bi uygulamayı telefonuna indirip konuşmalarıma bakmış.
Peki bunu nasl yapmış dikkat edelim ya bu konu hakkında bilgisi olan vrmı ?? Aynı sey bizim basımızada gelmesydi iyiydii bn evliyim kaynanamla görümcem kavga edince kuzenlermle dertleşiyoruz küfürde geçiyor arada

valla canım benden önemli değil diye düşünüyorum. sen de öyle düşün. senden önemli mi? hayatında şimdiye kadar o mu vardı? hayatında ne kadar yer kapladı?
bu arada teşekkür ederim:KK50:
Hemen öğrenilecek bir şey değil galiba bu. Az önce "hayatımda şimdiye kadar o mu vardı?" diye gazlıyodum kendimi. İç sesim "ama o varken daha güzel sanki" diyince bıraktım :KK51:

:KK28:
Konuyu merak ettim ya uyku girmez :KK30:
Zaten konusahibi ayrılmayı düşünmüyo öyle dert yanmaya gelmiş düzeltir İnş. :KK16:

Peki bunu nasl yapmış dikkat edelim ya bu konu hakkında bilgisi olan vrmı ?? Aynı sey bizim basımızada gelmesydi iyiydii bn evliyim kaynanamla görümcem kavga edince kuzenlermle dertleşiyoruz küfürde geçiyor arada
Hahaha çok tehlikeli durumlar gerçekten ama bi korunma yöntemi bulamadim ben. Siz yine de konuşmalarınızı düzenli olarak silin derim. Ben yandım siz yanmayın :KK14:

Back
X