- 9 Aralık 2015
- 1.365
- 2.073
- 133
- Konu Sahibi likethemovies
SormaAh bu eski sevgililer![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
SormaAh bu eski sevgililer![]()
Whatsapp gibi bir şey mi bu? Yoksa whatsappı güvene almak için mi?Whatsappta böyle bir aćik var onun için daha kaliteli bir program olan Telegram'ı kullanmanızı öneririm
Www.telegram.org
Http://web.telegram.org dan girince cep telefonunuza kisa mesaj geliyor o kodu girerek girileniliyor
valla canım çok kibar girmişsin konuşmaya.Yaptığın hiç doğru değil diye girdim konuşmaya ama bi şekilde haklı çıktı. Hayır hiç ezilmedim.
Kız bu Nasıl bişey biraz detaylı anlatsanaWhatsappta böyle bir aćik var onun için daha kaliteli bir program olan Telegram'ı kullanmanızı öneririm
Www.telegram.org
Http://web.telegram.org dan girince cep telefonunuza kisa mesaj geliyor o kodu girerek girileniliyor
Benim ayrılma sürecim biraz sancılı geçiyor. 1 buçuk seneden anlayabileceğiniz gibivalla canım çok kibar girmişsin konuşmaya.
neyse bu şekilde 2 gün üzülürsün. ayrılmazsan hep üzülürsün. ömrünü ona yaranmaya çalışmakla mı harcayacaksın?
o zaman kolay gelsin diyim şimdiden. işin kolay görünmüyor.Benim ayrılma sürecim biraz sancılı geçiyor. 1 buçuk seneden anlayabileceğiniz gibibir de seviyorum yani çözümü gerçekten yoksa o zaman ayrılık bir seçenek olabilir.
Teşekkür ederim.o zaman kolay gelsin diyim şimdiden. işin kolay görünmüyor.
alıntıladığın mesajı düzenledim.Teşekkür ederim.![]()
Sende haklısın yaşamadan emin olamıyo insan ne desek boş.... Ama bigün dediklerimiz çıktığında buraya yine konu aç beni etiketle ben demiştim diycemBenim ayrılma sürecim biraz sancılı geçiyor. 1 buçuk seneden anlayabileceğiniz gibibir de seviyorum yani çözümü gerçekten yoksa o zaman ayrılık bir seçenek olabilir.
Linkten tiklayip programi kurun cok kullanisli ve guvenliKız bu Nasıl bişey biraz detaylı anlatsana![]()
ama herkeste yok ki bu program.. wp herkeste kurulu.Linkten tiklayip programi kurun cok kullanisli ve guvenli
O psikolojideki kadınlar hep daha güçlü geliyor bana. Ama maalesef onlardan değilim.o zaman kolay gelsin diyim şimdiden. işin kolay görünmüyor.
aslında böyle ayrıl falan diyoruz ama tabi ki herkesin psikolojisi yakın değil.
şahsen benim kafam kaldırmaz, uğraşamam, katlanamam
eeehh bunla mı uğraşcam ben be derim geçerim.
brfnmrt de uyumamış hala ayakta
![]()
hangi psikolojideki?O psikolojideki kadınlar hep daha güçlü geliyor bana. Ama maalesef onlardan değilim.![]()
Umarim istisna oluruz biz. Ama söylediğiniz çıkarsa bulucam siziSende haklısın yaşamadan emin olamıyo insan ne desek boş.... Ama bigün dediklerimiz çıktığında buraya yine konu aç beni etiketle ben demiştim diycem
Ha İnş hiç demem ama......
Eeeh bununla mı uğraşıcam diyip silip atabilenlerden bahsediyorumhangi psikolojideki?
valla canım benden önemli değil diye düşünüyorum. sen de öyle düşün. senden önemli mi? hayatında şimdiye kadar o mu vardı? hayatında ne kadar yer kapladı?Eeeh bununla mı uğraşıcam diyip silip atabilenlerden bahsediyorum
Peki bunu nasl yapmış dikkat edelim ya bu konu hakkında bilgisi olan vrmı ?? Aynı sey bizim basımızada gelmesydi iyiydii bn evliyim kaynanamla görümcem kavga edince kuzenlermle dertleşiyoruz küfürde geçiyor aradaWhatsappın bilgisayardan da bağlanabilelim diye geliştirdiği bi uygulama aslında. Fakat kurnaz sevgilim whatsapp webi kötüye kullanmaya yarayan başka bi uygulamayı telefonuna indirip konuşmalarıma bakmış.
Hemen öğrenilecek bir şey değil galiba bu. Az önce "hayatımda şimdiye kadar o mu vardı?" diye gazlıyodum kendimi. İç sesim "ama o varken daha güzel sanki" diyince bıraktımvalla canım benden önemli değil diye düşünüyorum. sen de öyle düşün. senden önemli mi? hayatında şimdiye kadar o mu vardı? hayatında ne kadar yer kapladı?
bu arada teşekkür ederim![]()
Konuyu merak ettim ya uyku girmezo zaman kolay gelsin diyim şimdiden. işin kolay görünmüyor.
aslında böyle ayrıl falan diyoruz ama tabi ki herkesin psikolojisi yakın değil.
şahsen benim kafam kaldırmaz, uğraşamam, katlanamam
eeehh bunla mı uğraşcam ben be derim geçerim.
brfnmrt de uyumamış hala ayakta
![]()
Hahaha çok tehlikeli durumlar gerçekten ama bi korunma yöntemi bulamadim ben. Siz yine de konuşmalarınızı düzenli olarak silin derim. Ben yandım siz yanmayınPeki bunu nasl yapmış dikkat edelim ya bu konu hakkında bilgisi olan vrmı ?? Aynı sey bizim basımızada gelmesydi iyiydii bn evliyim kaynanamla görümcem kavga edince kuzenlermle dertleşiyoruz küfürde geçiyor arada