Whatsapp web belası

aayy şunu okuyunca "acaba hangi arkadaşlarımın sevgilileri özel konularımızı biliyor" dedim. sevgilisi olan kankalarımı çıkarcam hayatımdan. aha şimdi karar verdim. araya resmiyet sokucam sizli bizli konuşucam bundan sonra.:KK53::KK53:
Hahahah arayarak anlatın sırlarınızı artık, ben korkumdan öyle yapıyorum şu an :KK53:

Ben de öyle istiyorum ama o acının ucunu görmeden inanmam :KK53: yani derim ki ayrılmasaydım belki biraz zaman geçince düzelecekti. Baktım gerçekten düzelmiyor, acı çekmeye başlıyorum ikimiz de yıpranmadan bitiririm zaten.
Kız o acı çekmesini istemiyoruz demek istedi :KK48:
Anladığım kadarıyla yanlış yazdı.
size söyle bişey de söyliyim
Başka programlarda war paralı onları yüklüyorsun karşı tele konuşmalarınıda dinliyo herşeyi yani fotoğraflarını mesajları wp efendime söyliyim ne war ne yoksa anlık foto bile çekip yolluyo senin tele öyle bi program yani.
Bence telle konuşmakta kökten çözüm değil kız senin sewgilin bunuda yapar benden söylemesi
Bu teknolojinin boku çıktı yemin ederim :KK51:
En güzeli tel kullanmamak :KK52:

Başka programlarda war paralı onları yüklüyorsun karşı tele konuşmalarınıda dinliyo herşeyi yani fotoğraflarını mesajları wp efendime söyliyim ne war ne yoksa anlık foto bile çekip yolluyo senin tele öyle bi program yani.
Bence telle konuşmakta kökten çözüm değil kız senin sewgilin bunuda yapar benden söylemesi
Ben de o şekilde anlayarak cevap vermiştim zaten Hoppa
Ay ben bu çocuktan her şeyi bekliyorum artık. Onun güveni gitti tamam da benim ki de gitti onu napıcaz? Şimdi korktum biraz bana mı yüklüyo uygulamayı? Bunu anlamanin bi yolu var mı? :KK17:

Ay ben bu çocuktan her şeyi bekliyorum artık. Onun güveni gitti tamam da benim ki de gitti onu napıcaz? Şimdi korktum biraz bana mı yüklüyo uygulamayı? Bunu anlamanin bi yolu var mı? :KK17:
kız brfn sen yazdığında yazcaktım sen yanlış anladın o doğru anladı diye. sonra dedim bakiiyim ne dicekler. :KK56::KK56::KK19: ben de onun doğru anladığını düşünüyorum.
burdan çıkardığım şey bence senin uykun geldi:KK48::KK48::KK48:

kız brfn sen yazdığında yazcaktım sen yanlış anladın o doğru anladı diye. sonra dedim bakiiyim ne dicekler. :KK56::KK56::KK19: ben de onun doğru anladığını düşünüyorum.
burdan çıkardığım şey bence senin uykun geldi:KK48::KK48::KK48:
Yani istiyoruz mu dedin bak şimdide anlamadım bencede uykum geldi hep lafa tuttunuz:63:

iyilik meleği, sevgi pıtırcığı olduğumuz için kaybettik hep.:KK11:
Valla iyi niyetimizden çok haklısınız. Saf saf eline verdim telefonu al kurcala der gibi. Gizlimiz saklımız olmasın tabi de bu şekilde de olmaz yani. Gerçi benim yaptığımın da haklı bi yanı yok ki. Eski sevgilin yazdı, ne diye cevap atıyosun? Hadi attın, niye üzülüyosun? Tamam üzüldün de neden millete anlatıyosun? Onu da geçiyorum konuşmaları niye temizlemiyosun :KK67:

Zaten yüklemiş kız kaç kere yüklicek ordan dewamlı kontrol eder işte :KK48:

sen okusaydın sindirip unutabilir miydin?
ben unutamazdım, sevgilimin eski sevgilisi yazınca içinde adı olmayan birşeylerin olmasını. unuttum deyip üstünü kapasam sürekli tetikte olurdum.
Ben devam edemezdim. Ama o bitirmedi üstüne bi de affettim dedi. Affettiğini söyleyip günde 18 kere bu konuyu açması da yordu biraz beni.

Valla iyi niyetimizden çok haklısınız. Saf saf eline verdim telefonu al kurcala der gibi. Gizlimiz saklımız olmasın tabi de bu şekilde de olmaz yani. Gerçi benim yaptığımın da haklı bi yanı yok ki. Eski sevgilin yazdı, ne diye cevap atıyosun? Hadi attın, niye üzülüyosun? Tamam üzüldün de neden millete anlatıyosun? Onu da geçiyorum konuşmaları niye temizlemiyosun :KK67:
evli nişanlı olmadığı sürece o kadar da ortaya dökülmesinden yana değilim. kaldı ki evlenince bile kişilerin özel alanları olmalı ( özel hayatla karıştırılmasın)
tamam sen bi hata yapmış olabilirsin. ya onun yaptığına ne demeli? wcye bile telefonla giren insanmış.
sen istesen o sana verir mi telefonu, hiç sanmıyorum.

Sende akıllım sildin ya msjları delil yok tabi werdin eline teli:KK70:uyanık seni cin olmadan Ada'm çarpmak ha :KK51:

evli nişanlı olmadığı sürece o kadar da ortaya dökülmesinden yana değilim. kaldı ki evlenince bile kişilerin özel alanları olmalı ( özel hayatla karıştırılmasın)
tamam sen bi hata yapmış olabilirsin. ya onun yaptığına ne demeli? wcye bile telefonla giren insanmış.
sen istesen o sana verir mi telefonu, hiç sanmıyorum.
Biz birbirimizin telefonunu kurcalamama kararı almıştık ben istemedim o yüzden hiç. Ama beyimiz dayanamamış.

Back
X