Whatsapp web belası

Evet karşılıklı saçmaladık. Gelen yorumlarla vicdanım biraz rahatladı ona daha çok kızmaya başladım. Dışarıdan bi göze ihtiyacım varmış. Ama sorun eski sevgiliyi anınca üzülmek değil ki iletişime geçtik çok gereksizdi. O yapsaydı ben de yediremezdim.

konuşmanın içeriği ne şekilde, yani ilk o yazmış, siz de nazik bir cevap verip konuyu kapadınız şeklinde anladım ben, yoksa daha ilerisi de mi var :anneadayı:
eğer ki öyleyse bu eskisinde gönlün olmasın senin hala

Whatsapp web de herkes istediği kişinin mesajlarını okuyabiliyormu yani şimdi birisi girse okusa haberim olmaz mı ?
Önce telefonunuza bi kod okutması lazım. Farkına da şöyle varıyorsunuz: Whatsapp ayarlardan whatsapp web e giriyorsunuz, eğer karşınıza kamera çıkarsa sorun yok. Bir bilgisayara bağlı görünüyorsa, çıkış yap falan yazıyorsa biri girmiş demek oluyor.

Telefonunu karıştıramaz haksız bik bik diyemiycem hiiç kusura bakma.
Ne diye eski sevgilinle konuşuyorsun ki
İyi yapmış adam demek güven vermedin ona böyle bir şey yaptı, haksız da sayılmaz eski sevgilinle konuşmuşsun.

konuşmanın içeriği ne şekilde, yani ilk o yazmış, siz de nazik bir cevap verip konuyu kapadınız şeklinde anladım ben, yoksa daha ilerisi de mi var :anneadayı:
eğer ki öyleyse bu eskisinde gönlün olmasın senin hala
Evet aslında öyle oldu yani çok uzun veya samimi bir konuşma yok. Arkadaşıma anlatıp üzüldüm dememi sorun yaptı. "Ben eski sevgililerimi görünce bile ufacık bir şey hissetmiyorum. Sen sana yazmasından bile etkileniyorsun unutamadın. Beni unutmak için mi kullandın?" gibi şeyler söyledi.

Telefonunu karıştıramaz haksız bik bik diyemiycem hiiç kusura bakma.
Ne diye eski sevgilinle konuşuyorsun ki
İyi yapmış adam demek güven vermedin ona böyle bir şey yaptı, haksız da sayılmaz eski sevgilinle konuşmuşsun.
Hiç güvenini kıracak bir şey yapmamıştım. Evet haklı o konuda biliyorum.

Valla arkadas hemcinsimsin diye torpil gecemicem:KK48:
Benimki eskisiyle konusacak agzina micarim valla.
Resmiyet yok bir sey yok kocan degil bir seyin degil diyenler de olmus da o kocalar da gokten zembille inmiyor illa ki her iliskide flort asamalari sevgililik asamalari oluyor.
Sirf resmiyet yok diye sorumluluktan kacip aman kocam degil bir seyim degil salla gitsin dersen o iliskilerden hic bir sey olmaz.
Adamin guveni gitmis gercekten seviyorsan otur guzel guzel konus ben olsam benim de guvenim sarsilirdi haklisin vs vs.
Zamanla da guvenini tekrar kazanirsin yavas yavas.
Ama kim kimi ezecek catismasina girersen zaten adam pekte umrunda degil gibi o zaman.
Kendimi ezdirmedim ama konusmanin sonunda ne yapti ne etti hakli cikti demissin ki zaten hakli alleme kalleme gerek yok.
Ha gonul bu oburu yazinca icin burkulmustur kendinden emin degilsindir acaba unutamadim mi tarzi dusuncelere daliyorsan da bence ayril.
Diyorum ya empati kurunca görüyorum haklı olduğunu. Söylediğiniz konuşmayı yaptık. Bu olayı başka şekilde görseydi ben zaten elimden geleni yapardım ama bu şekilde olunca ben de kandırılmış hissediyorum. Yani onun yaptığı unutulup gitmesin, böyle bir şeyi tekrar edemesin istiyorum ama konuyu açmak da istemiyorum.
Öbürüne gelirsek kendimden eminim onu unuttum. Zaten aldatıldım öğrendiğim an bitirdim tekrar yazmadım ulaşmadım sadece o olayı sindirip başkasını sevmem zaman aldı. Aradan bu kadar geçmişken tekrar yazması o zor zamanlarımı mı hatırlattı neye üzüldüm bilmiyorum. Ama elimde olsaydı içime engel olup ona karşı ufacık bir duygu bile hissetmemeyi tercih ederdim.

Evet aslında öyle oldu yani çok uzun veya samimi bir konuşma yok. Arkadaşıma anlatıp üzüldüm dememi sorun yaptı. "Ben eski sevgililerimi görünce bile ufacık bir şey hissetmiyorum. Sen sana yazmasından bile etkileniyorsun unutamadın. Beni unutmak için mi kullandın?" gibi şeyler söyledi.

canım sen kadınsın o erkek.
bir de farklısınızdır yani.
sen üzülmüşsün, duygularını aldırmadın neticede.
bu konuya bu kadar öküzce yaklaşmaya gerek yok.
hayatımıza giren herkes iz bırakır, eğer ki iz bırakmamışsa zaten değersiz bir ilişki yaşadığı için kişi üzülür.

her şekilde erkek arkadaşınla konuşmanı okumuş, ona bir şey diyemem, belki benim önümde eşimin eski kişi ile yazışması olsa ben de dayanamaz okurum, yanlış olduğumu bilsem de. ama kız arkadaşınla konuşmanı okuması çok çirkin, kabul edilemez.

Siz olsaydınız nasıl tepki verirdiniz? Hala bende de hata var diye düşünüyorum empati yaptığımda.
Sizde hata neden olsun.Böyle duyguları herkes hissediyor.İlla hata varsa,duygularınızı arkadaşınızla paylaşmak olmuş.
Onun size güveni zaten yokmuş ki,web vs yükleyip sizi takip etmiş.
Eşim bana bir kere yapmaya çalışmıştı böyle bir şeyi ve seni dava ederim dediğim andan itibaren bana göstere göstere okuyor mesajlarımı,okusun sıkıntı yok,ama arkamdan sinsi iş çevirmesi çirkin.
Kaldı ki o sizin sevgiliniz.Sizin kendinize saygınız olsun , dik durun ki o da size saygı duysun.Güven duymayı da öğrensin.Her eski sevgiliyi özleyen unutamayan aldatsaydı ohooo....
Geçenlerde adam eşinin kendisini aldattığını bu şekilde öğrenmiş dava açmış eşine.
Adam suçlu bulunmuş gerekçe de çok iyiydi.. EŞ DE OLSA ÖZEL HAYATA MÜDAHALE
Bu size umarım umut olur,ayrıca aldatma bile yok ortada.

canım sen kadınsın o erkek.
bir de farklısınızdır yani.
sen üzülmüşsün, duygularını aldırmadın neticede.
bu konuya bu kadar öküzce yaklaşmaya gerek yok.
hayatımıza giren herkes iz bırakır, eğer ki iz bırakmamışsa zaten değersiz bir ilişki yaşadığı için kişi üzülür.

her şekilde erkek arkadaşınla konuşmanı okumuş, ona bir şey diyemem, belki benim önümde eşimin eski kişi ile yazışması olsa ben de dayanamaz okurum, yanlış olduğumu bilsem de. ama kız arkadaşınla konuşmanı okuması çok çirkin, kabul edilemez.
Çok haklısınız. Bundan sonrası için ne yapmalıyım sizce? :KK51:

Çok haklısınız. Bundan sonrası için ne yapmalıyım sizce? :KK51:

canım yerinde olsam bundan sonrası için makul bir konuşma yaparım.
derim ki;
bak ikimiz de yapıcı olalım, senin yaptığın hareket çok yanlıştı bunu kabul et, benim durumumu ise tamamen yanlış anladın, ama yine senin hatan. belki ben de sana söyleseydim onun bana yazdığını daha iyi olurdu, bundan sonra ben de dikkat ederim. ama ilişkimiz devam edecekse karşılıklı güvene dayanmalı, sen benim konuşmalarımı okuyacaksan bu şekilde zaten olmaz. senin bu ilişkiye ve bana güvenmen önemli, bu konuda benden bir talebin varsa söyle, ben de bileyim. ama arkamdan gizli işler çevirme.
benim senden beklentilerim bunlar, seninkliler neler...

Sizde hata neden olsun.Böyle duyguları herkes hissediyor.İlla hata varsa,duygularınızı arkadaşınızla paylaşmak olmuş.
Onun size güveni zaten yokmuş ki,web vs yükleyip sizi takip etmiş.
Eşim bana bir kere yapmaya çalışmıştı böyle bir şeyi ve seni dava ederim dediğim andan itibaren bana göstere göstere okuyor mesajlarımı,okusun sıkıntı yok,ama arkamdan sinsi iş çevirmesi çirkin.
Kaldı ki o sizin sevgiliniz.Sizin kendinize saygınız olsun , dik durun ki o da size saygı duysun.Güven duymayı da öğrensin.Her eski sevgiliyi özleyen unutamayan aldatsaydı ohooo....
Geçenlerde adam eşinin kendisini aldattığını bu şekilde öğrenmiş dava açmış eşine.
Adam suçlu bulunmuş gerekçe de çok iyiydi.. EŞ DE OLSA ÖZEL HAYATA MÜDAHALE
Bu size umarım umut olur,ayrıca aldatma bile yok ortada.
Ya kesinlikle sinsi sinsi yapması çok üzdü beni. Şu an çok dengesiz, aramız çok iyiyken bir anda soğuk konuşmaya başlıyor. Ben de nabza göre şerbet o nasılsa aynı şekilde yaklaşıyorum. Onun kırıldığı şeyler varsa benim de var sonuçta. Ama genel anlamda ne yapmam gerektiğini kestiremiyorum.

canım yerinde olsam bundan sonrası için makul bir konuşma yaparım.
derim ki;
bak ikimiz de yapıcı olalım, senin yaptığın hareket çok yanlıştı bunu kabul et, benim durumumu ise tamamen yanlış anladın, ama yine senin hatan. belki ben de sana söyleseydim onun bana yazdığını daha iyi olurdu, bundan sonra ben de dikkat ederim. ama ilişkimiz devam edecekse karşılıklı güvene dayanmalı, sen benim konuşmalarımı okuyacaksan bu şekilde zaten olmaz. senin bu ilişkiye ve bana güvenmen önemli, bu konuda benden bir talebin varsa söyle, ben de bileyim. ama arkamdan gizli işler çevirme.
benim senden beklentilerim bunlar, seninkliler neler...
En kısa zamanda yüz yüze böyle bi konuşma yapıcam çok teşekkürler :KK19:

Ya kesinlikle sinsi sinsi yapması çok üzdü beni. Şu an çok dengesiz, aramız çok iyiyken bir anda soğuk konuşmaya başlıyor. Ben de nabza göre şerbet o nasılsa aynı şekilde yaklaşıyorum. Onun kırıldığı şeyler varsa benim de var sonuçta. Ama genel anlamda ne yapmam gerektiğini kestiremiyorum.
Resti çekeceksin,başka türlü düzelmiyor.Aldatılmış gibi hissediyorsan bakalım yolumuza gibi.

ayrıl ya deli misin? bi de guvenini nasıl kazanıcam diye soruyosun. o senn güvenini nasıl kazancak acaba? özel konuşmaları okumak ne ya.

ayrıca ilişki 2 senelik filan olsa da eski sevgilin mesaj atınca hissettiğin şeye laf edilebilir ama 5 aylık ilişki için saçma yani.

Şimdi burada konu açıp, eşinin kiminle konuştuğunu öğrenmeye çalışan bayanlara, ya da eşinin telefonunu kurcalayan bayanlara ne diyorsam onu diyeceğim. Her ne olursa olsun, sizin özelinize saygı duymayan biri var karşınızda ve size güvenmeyen ayrıca. Erkek arkadaşınızın yaptığı gerçekten çok ayıp. Çiftlerin ,sebep her ne olursa olsun birbirlerinin özel alanlarına böyle izinsiz bodoslama dalmasından hiç hoşlanmıyorum.
Bundan sonra olacaklar, o sürekli sizin eski sevgilinize hala birşeyler hissettiğinizi düşünecek ve sizi takip etmeye devam edecek. Sizde sürekli, acaba yazdıklarımı okuyor mu? Acaba telefonumu kurcalıyor mu endişesiyle en samimi kız arkadaşınızla bile yazışırken tedirgin olacaksın. Güvenin bittiği bir ilişki.

İyi geceler herkese. İlk defa konu açıyorum ve direk konuya giriyorum.

5 aylık bir ilişkim var sevgilimle her şey güzel gidiyordu taa ki bu olay yaşanana kadar.
Bundan bir kaç gün önce eski sevgilim whatsapptan yazdı. Gayet resmi ve kısa bi konuşma geçti aramızda. Ben şu anki sevgilim karşıma çıkana kadar unutamamıştım bu eski sevgiliyi ve yaklaşık 1 buçuk sene kadar acı çektim. Tekrar yazdığında da içimde bir burukluk oldu sevgi veya özlem gibi değil ama kötü hissettim diyelim.

Bu olayı bir kız arkadaşıma anlattım "biraz üzgünüm" tarzı şeyler yazdım. Sevgilim de bir gün yanımdayken whatsapp web üzerinden benim whatsapp yazışmalarımı kendi telefonuna aktarmış ve görmüş olanı biteni...
Yaptığım asla doğru bir şey değil ama onun yaptığı da çok alçakça.

"Yediremiyorum, hala onu sevdigini düşünüyorum. Bu şekilde devam edemem" dedi. Ben de ayrılmak istemediğimi söyledim. İsteği üzerine numaramı değiştirdim.
Şimdi tavırları çok dengesiz bir iyiyiz bir kötü. Gün içinde bu konu mutlaka açılıyor. Ve normalden fazla sakin bu beni korkutuyor. Yani intikam gibi bir düşüncesi varsa diye korkuyorum. Aslında öyle bir insan değil ama çok büyük bir hata yaptım ve o fazla sakin.
Anlatıp rahatlamak sizlerden fikir almak istedim.
Bu olayı nasıl daha çabuk çözebilirim ve güvenini tekrar kazanabilirim? Onu gerçekten seviyorum, kaybetmek istemiyorum.
Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler Hoppa

Adam ortada şüphe yokken sizin yazışmalarınızı okuyorsa zaten gereksiz bir insan. Bu adam zaten size hiç güvenmemiştir, güvenmeyecektir. Kendinizi sevgilinizin yerine koyun rolleri değişin cevabı bulursunuz.

Back
X