WhatsApp web pişmanlıktır:(

Yalan söylemek te bi aldatmadır tamam yüklemen doğru değil ama demekki kuşkuların vardı ve doğru çıkmış özür falan dileme bence

watsap web uzaklaşınca kapanıyor ve tekrar kodu okutmanız lazım diye biliyorum ben. Siz nasıl yaptınız, bana da anlatın
Şahsen ben ülke değiştirdim hala çalışmaya devam etti sorunsuz bi şekilde. Ama tabi bi hafta sonunda bu olay yaşandı ya uygulama attığı ya kendisi anladı emin olamıyorum .

O yalan söylediği için sen ise güvenmeyip özel hayatına bodoslama daldığın için feci şekilde suçlusunuz. Bu ilişkiden hayır gelmez. Bugün olmasa yarın zaten biter de bence özür falan dileme sonuçta ortada bir yalan var.

whatsapp web çok amatörce artık yani bildirim gittiğini bilmiyor musunuz? şahsen ikiniz de suçlusunuz ben bu ilişkinin taraflarından biri olsam bitirirdim güven bitmiş.

Şahsen ben ülke değiştirdim hala çalışmaya devam etti sorunsuz bi şekilde. Ama tabi bi hafta sonunda bu olay yaşandı ya uygulama attığı ya kendisi anladı emin olamıyorum .

Bunu ogrenip susacak kadar sabırlı erkek var mi ki?

Bence kaldirip yeniden kurmus falandir.

Kendini ele verme. Sorular sormaya devam et şüphelenmesin. Itiraf falan da edeyim deme gerek yok buna.

Belki gordu ama kimin kurduğundan emin olamadigi icin sana soramiyor?

Bu da bi ihtimal yani..

Ihanet illa yatakta olmaz. Yalan da bir ihanettir. Bunu böyle düşünürsen ne yapacagina karar verirsin bence canim

O sorana kadar sesini çıkarma. Sorarsa da bilmezden gel. Ayrıca ben olsam ayrılırdım bariz güvenilmez biri işte.

Bence bunu tam bı yalan olarak degerlendirmeyin eğer siz kiskancsaniz bı kız gelicek evime deseydin sıkıntı cikacakti ben ortada çok büyük bir sorun görmedim malum öğrenci hayatı olur böyle şeyler size göre tersse arkadasliginizi bitirin ayrıca bende whatsap webi hiç karistirmayin size sorsa bile asla kabul etmeyin zira siz suçlu durumuna duseceksiniz

size profesyonelce yalan söyleyen bir adamdan ne özrü dileyeceksiniz ki? bence gerçekleri yüzüne vurup görüşmeyi kesin..

Karsindaki insana onla gorusme bunu yapma diyip sonra bana yalan soyledi demek dogru degil
Ona yalana tesvik eden sensin

ee aldatsa da ayrilmazsiniz siz ben sizden o ışığı aldim... aman yalanda soyler erkek o ...hemen ozurlerini dile ayagina kapan..sonucta kiskanclik yapip adami bunaltip yalan soylettirdin...eminim sen yalan soylesen adam seni affeder hemen...mesela disari cikmani istemse ciksan bu yalanini yaklasa eminim hemen affeder ... birakin bu işleri hemcinslerim yalani savunmayin yalan yalandir ...erkek kadin farketmez...sizde baskalarinin yazismalarini okudunuz da ne oldu ... hem guvensiz hem de seviyorsun buyuk ihtimal birsey olmamis gibi devam edeceksin...takip etme sonucunu herkes kaldiramaz

Ortada aldatma yok ama yalan var. Bundan sonra nasıl güveneceksin?

Çok erken renk vermissiniz
Ben olsam biraz izlerdim sonra gözünü oyardim
Tabiki özür dilemeyin çünkü kandırılan taraf sizsiniz

sevgili olduğunuzu düşünmüyorum ben
ses tonu whats app mesajlaşma vs bunlarla ilişki olmaz bir kere

ben sevdiğim adamın telefonuna program yükleyecek onu takip etme isteği duyacak kadar güven duygum bitmişse zaten o durumda da ortada bir ilişki yok demektir

Karsindaki insana onla gorusme bunu yapma diyip sonra bana yalan soyledi demek dogru degil
Ona yalana tesvik eden sensin

Yalana teşvik diye bir şey olur mu yahu
Gün geçtikçe daha şaşırır oldum yorumlara

Adam olan adam der ki, “sen istemiyorsun ama ben şu şu şu nedenlerle o kızla konuşmaya devam edeceğim, istemiyorsan sen bilirsin, seninle ilişkim var diye kendim olmaktan, kendi doğrularımdan vazgeçmeyeceğim”

Eski sevgilim telefonumdaki birini engellememi istedi. Hayır dedim. Gerekçelerini de anlattım. Olay kapandı. Yalan söylemek bir tercihtir, birinin teşviki veya zorlaması değildir. Olamaz.

Kendinizi kandırmayın.

Konu sahibine: Ayrılın. Her yerden engelleyin.

Son düzenleme:
Ben evli bile olsam durduk yerde, şüphe uyandıracak ciddi bir durum olmadıkça whatsappwebden filan takip etmezdim sanırım.. özel hayata tecavüz, senin gün içinde annenle arkadaşlarınla kuzenlerinle konuştuğun her şeyi ayrıntısına kadar sevgilinin okumasını ister miydin? Bence çok büyük bi hata yapmışsın, sen onun yalanını affetsen o seni affeder mi bilmiyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…