WhatsApp web pişmanlıktır:(

Muhtemelen whatsapp tan ona giden uyarilarla tahmin ediyordur takip edildigini. Yalan soylemesi de sizin onu kiskandiginizdan ve bu yuzden kavga etmek istemediginden kizi saklamis olabilir.
Ozgurlugun kisitlanmasi hos degil. Yani bu sekilde takip hele ki izni ve haberi olmadan yapilmasi dogru degil. Kimse boyle birseyin kendisine yapilmasini hos karsilamaz. Su an icin bence birsey yapmayin, onun sizi aramasini bekleyin. Eger takip edildigini fark etmis ve bu konuyu acarsa durust olmak en mantiklisi bence, sizi anlayacaktir umarim. Ozur dilemeniz gerekmez sadece acik olun.

Suçlu gibi değil haklı gibi davranman yeterli.
Güven verememesi onun suçu senin değil.

Whats up web nasıl oluyor neye bakılıyor yani silinen konuşmalara falan mı

Ne özrü dileyeceksin ki yalan yalandır işte demek karakter ı zayıf güvenilmez bir adam ben olsam ayrılırdım

Uzaktan değil buluştuğumuzda yapmıştım zaten. Bilgisayara gerek yok telefon ile de yapılabiliyor

hayır bilgisayara ihtiyaç var? buluştuğunuzda yanınızda laptop götürmediyseniz o whatsappwebin kurulumu olmaz ki.
sitesindeki sss'ten alıntı yapıyorum

WhatsApp Web kullanabilmeniz için gerekenler
  • Telefonunuzda aktif bir WhatsApp hesabınız olması gereklidir.
  • Telefon ve bilgisayarınızda güçlü ve sabit bir internet bağlantınız olmalıdır.
  • WhatsApp Web'i kullanmak için bilgisayarınızda web tarayıcısı olarak Chrome, Firefox, Opera, Safari veya Edge'in en son sürümünü kullanmanız gerekmektedir.
ve ayrıca yukarıda biri daha demiş, telefonu bilgisayardan uzaklaştırınca kendiliğinden çıkıyor whatsappwebden çoğu zaman. en azından benim hep öyle oldu.

amacım sabote etmek değil konunuzu ama oturmayan bir şeyler var ortada bana göre, üzgünüm.

Tabii ki bilgisayar gerekli bence de.
Ayrıca ek bilgi olsun telefonumu evde wifi ye bağlı şekilde unuttuğumda, iş yerinde whatsapp web kullanıyorum. yani uzaklaşınca atması gibi bir durum yok wifideyse

Bu WhatsApp web telefondan telefona kurulmjyor mu ille bilgisayar mı olması lazım belki işime yarar

Yol göstermek gibi olmasın ama telefona indirilen applar var onları indirdiğiniz takdirde karekod orda açılıyor diğer telefondan okuttuğunuz takdirde kendi telefonunuzdan takip edebiliyorsunuz

Tabii ki bilgisayar gerekli bence de.
Ayrıca ek bilgi olsun telefonumu evde wifi ye bağlı şekilde unuttuğumda, iş yerinde whatsapp web kullanıyorum. yani uzaklaşınca atması gibi bir durum yok wifideyse

Yol göstermek gibi olmasın ama telefona indirilen applar var onları indirdiğiniz takdirde karekod orda açılıyor diğer telefondan okuttuğunuz takdirde kendi telefonunuzdan takip edebiliyorsunuz

Yalan soylemis ne ozuru diliyecgm
O ozur dilesede affetmez yoluma bakardim...

Becerebilsem kurmayı
becerebilecek bişey yok aslında normal telefonunuzun uygulama marketine girip whatsap Web yazın çıkan programı indirin. Daha sonra karşı tarafın telefonundan uygulamada çıkan kodu okutun. Direk Mesajlar ekrana düşüyor zaten. Ama dediğim gibi vebale girmek istemem,iyice düşünün yapmadan

tabiki de alttan alma yüzüne vur daha önce de defalarca yalan söylemişsindir kesin de. ben de kullanıyorum bu uygulamayı

Sürekli hayatına müdahale edip yalana sen teşvik ediyor gibisin. Bu kadar sıkboğz edilmez bir insan. İyi idare etmiş yinede.
Telefon mesajlarını takip etmekte nasıl paranoyaklıktır bilemedim. Hem kendine güvenin Yok, hem karşında ki adama. Fazla uzun süreceğini sanmam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…