WhatsApp web pişmanlıktır:(

Aseliko

Üye
Kayıtlı Üye
20 Ocak 2018
202
305
23
31
Kızlar merhaba,bi arkadaşımın önerisiyle üye oldum bugün. Size derdimi açmaya ihtiyacım var şu an..
3,5 yıllık uzak mesafe,sadece tatillerde görüştüğümüz bi ilişkim var . Sevgilimi çok seviyorum,onun da beni sevdiğini biliyorum. Çok şeyler yaşadık,atlattık. Ama araya bi beş aylık ayrılık süreci girdi. Sonrasında yeni barıştık.
Şimdi gelelim konumuza; ben kendisinin telefonunu bu uygulamadan kontrol etmeye başladım son görüşmemizden sonra. Biliyorum çok yanlış,ayıp,güvensizlik falan ama dediğim gibi hem benden uzakta öğrenci hayatı yaşıyor. Hem de bu ayrılık sürecinde yeni arkadaşlar edinmiş,ben de dayanamadım uydum şeytana.
Ve ilk üç günden sonra olaylar patlak vermeye başladı zaten . Gerizekalı diyeceksiniz belki ama ben kendisine çok inanırdım. Şöyle ki ciddi ciddi bana bugüne kadar yalan söylediğine hiç ihtimal vermezdim. Ama işin rengi öyle değilmiş tabi. Önce konuşmasını istemediğim bi kızla mesajlaştı . Üstüne basa basa sordum konuştunuz mu hiç diye büyük bi soğuklukla hayır dedi. Dün de bi kız bi erkek yatıya gelmek için mesaj attılar. Bizim ki niye soruyosunuz tabi gelin dedi. İkisinin adını da ilk defa duyuyorum bu arada. Bana akşam sadece erkek arkadaşının geldiğini söyledi. Bende rahat durmadım tabi aradım,türlü bahaneler,yok yanımda çocuk var ayıp olur,yarın konuşalım falan deri. Ben en son dayanamadım çok üstüne gittim görüntülü aramak zorunda kaldı. Çocuk ve kendini gösterdi,böyle böyle oturuyoruz diye. Kız meydan da yok. Daha fazla üsteleyemedim çünkü nasıl üste çıktı görseniz. Yok beni ne duruma düşürdün,sen nasıl bana güvenmezsin,resmen yalancı diyosun bana diye çıldırdı ve çok kötü bi şekilde telefonu kapattık.
Daha sonra baktım uygulamadan çıkış yapılmış büyük ihtimalle anladı ama hala bişey demedi. Şimdi sorum şu; Nasıl tepki vermeliyim? Uygulamayı yüklediğim için çok kızıcak dün üstüne gittiğim için özür dileyip konuyu kapatıyım mı yoksa yalanını yüzüne mi vurayım. Bu arada iki kızla da flörtöz bi durum yok. Biri okuldan arkadaşı,diğeri de çocuğun sevgilisi muhtemelen ama bana bu kadar soğukkanlılıkla yalan söyleyebilmiş olması çok kırdı beni. Demek ki daha öncelerde de söyledi ben hepsine inandım salak gibi.
Beynim yandı düşünmekten nasıl tepki vermeliyim sizce ?

Ee o sizi ariyor mu peki? Cunku ben olsam terk ederdim sizi.

Whatsap webe girince telefonunda Whatsapp Web açık diye bildirim yanıyor. Muhtemelen ordan fark etmiştir.

Özür falan dilemeyin adam size yalan söylemiş üste çıkmasına izin vermeyin sakın.

Malum sonu göze alıyorsan tabii ki vur yüzüne ama bana çekinik kalacaksınız gibi geliyor o yüzden siz bir daha ne uygulama olayına ne sorgu olayına girin, cesaretiniz yok bari huzurunuz olsun

Özür derken ben mi yanlış anladım konuyu siz mi yaşadığınız olayı idrak edemediniz yoksa ?
Whatsapptan takip ettiğim için özür dilemek istedim. Yalan söylediği konular da büyük ihtimalle senin canın sıkılmasın diye söylemedim diye üste çıkıcak çünkü Benim güvensizliğim olay olucak

Ayrılın bence. Sevgiliniz size sürekli yalan söylüyor. Sizin yaptığınız ise tamamen yanlış. Bu whatsappWeb meselesi beni çok rahatsız ediyor. Evlilikte aldatmamın ispatına delil teşkil edecek olsa bile doğruluğunu savunamazken, sevgililer arasında yapılması aşırı rahatsız edici.

WhatsApp web otomatik olarak da atabiliyor. Farketmemıistır.
Uzaktan ilişki ne oluyor?

Şöyle oluyor;ilişkiye başladığımız da ikimiz de aynı şehirdeydik. Daha sonra o okulu yüzünden şehir değiştirdi. Aramızda ki mesafelerden ötürü her Canımız istediğimiz de yüz yüze görüşemiyoruz. Ama yinede teknoloji sayesinde sürekli iletişim halindeyiz.
Bu sitede insanlar aradaki kilometrelere göre aşık oluyorlar birbirlerine heralde

Çocuk seni aldatmıyor. Sen daha kıskanç birisin çocuğu yok yere sıkuyorsun çocukça ve geleneksel davranıyorsun. O ise daha rahat ve medeni biri arkadaşları olduğu gibi bayan arkadaşları da var.senin söylediğine göre o flortoz biri değil sadece sosyal biri.
Ne seni, ne de sosyal kişiliğini kaybetmek istemiyor. Senin kızdığını bildiği için de mecbur yalan söylüyor.
Kusura bakma ama onu bu duruma sokan %50 sensin.
Bir insan seninle birlikte diye bir kadınla konusmayacak diye bir şey yok. Yalan söylemesi tabi ki hoş değil. Açıkça sınırlarını belli edebilirdi.seninle güzelce konusabilirdi.tabi biz konuyu senin yazdığın kadar biliyoruz. Ama karşı tarafa çok karışmak hoş değil.

Senin tepkinden dolayı yalan söylemek zorunda kalmış. Bence özür de dilemeyin, ayrılmayın da. Barışırsınız zaten. Whatsapp Webe de bakmayın bir daha , o şekilde yaşanmaz.

Ortada aldatma olmayabilir de, ama sürekli dönen bir yalan var. Ya siz problemli derecede kıskançsınız ve hayatı zehir ediyorsunuz o da sizin nazınızı sinirinizi çekmemek için yalana başvuruyor -ki böyle yapan erkek arkadaşlarım var, bence çok yanlış, bunun yerine ayrılmaları gerekiyor- ya da erkek arkadaşınız biraz art niyetli yaklaşıyor kız arkadaşlarına, sizin aklınıza karpuz kabuğu düşürmemek için de yalan söylüyor. İki türlü de yalan var ve geri adım atmamanız lazım ama hastalıklı kıskançsanız bir daha yalan yakaladığınızda terk edeceğinizi söyleyip, bundan sonra kıskançlığınızı kontrol edeceğinize söz vermeniz lazım. Hastalıklı kıskanç değilseniz de durduk yere bir şeyler saklanıyorsa sizden, ben olsam ayrılırım. Çünkü başka ihtimal gelmiyor aklıma...

Ağır ceza soruşturmalarında bile usulsüz toplanan deliller kullanılamaz. Siz nasıl bi hakla başka bir insanın internet yazışmalarını izinsiz okur ve takip edersiniz ya. Cidden aklım almıyor erkek arkadaşınız size dava açsa kazanır farkında mısınız?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…