WhatsApp web pişmanlıktır:(

Açık açık yazıyorum buraya 5 sene mesafe ilişkisi yaşadım. Mesafe ilişkisi mi olurmuş bee diye diye allah benim belamı verdi. 5 senede nasıl güvendim, bu yapmaz, etmez dediğim ne varsa binbir beterini gördüm. Evet iki seven kalp olduktan sonra mesafeler önemsiz ama güven çok önemliymiş bunu anladım. Ben karışmam, telefonunu bile karıştırmam ama diyorum keşke yapsaymışım.. ilişkilerin başında hesap kitap işleri vardı yardım ediyordum mailini ve şifresini vermişti bana. Sonra zaten unutmuştum. İlişkinin sonlarına doğru kafam dank etti mail adresini ve şifresini girip mailine girdim instagram, Twitter, facebook ne varsa bütün şifrelerini yeniledim. Okulunda kızın birinde sulanmamış mı, tinder gibi arkadaşlık siteleri yüklememiş, facebooktaki duygusal anlamda birşeyler yaşadığı kızlar hala ekli mi..

Böyle şeylere asla asla takılmam ama artık bir yerden sonra patlaklık veriyor. Yalan en sevmediğim asla affedemeyeceğim birşey dir. Sakın özür dilemeyin ve bu ilişkiyi bitirin devam etmenin bir manası yok. Güven bitmiş zaten.

Ben olsam sizi terkederdim cok yapiskansiniz bikmis belli sizden

Bizde boyle

Beni aptal yerine koydugun icin özur dilerim mi diyeceksin. Ouuv yoo.

Anlamıssa yüzüne vur yalan muabbetini anlamadıysada biraz daha gözlemle ilişkini bakalım

Arkadaşım sen niye bu kadar baskıcısın. Kızlarla mesajlaşsa ne olacak. Sınıfından okulundan bir arkadaşı. Evine kız misafir tek gelmiyor almış sevgilisini gelmiş. Sen neyin baskısını kuruyorsun. Yalan söyleyene değil yalan söyletene bakacaksın diye bir laf vardır. Sen kendine dön bak bir zahmet. Sevgilin yerinde olsam bu kadar kahrını çekmezdim. Ayrıca yalan söylemek ile de uğraşmazdım. Hadi yallah derdim.

Seni daha fazla kandirmasına izin verme bence.Bi kere yalan söyleyen hep söylüyordur.Tecrübeyle sabit.%5'lik kesim hariç hepsi böyle bunların.%500 genel olarak kandırıldın zaten buzamana kadar.Üzgünüm ama hepimiz yaşıyoruz bu durumu malesef.Sadece bazılarımız yakalıyor bazılarımızın hiç haberi olmuyor.
Yüzüne vur muhtemelen inkar edecektir sende yaptığın şeyin doğru olmadığını bildiğini ama onunda güvenilir biri olmadığını bu sayede öğrendiğini söylersin.Ama tabi bu konuşmadan sonra ilişkiye devam etmen bundan sonra olabilecek şeyleri peşinen kabullenmen anlamına gelir.İlişkiyi bitirmen en sağlıklısı olur panorayak biri haline gelmektense.

Whatsapp web kullanmak icin bilgisayar ile cocugun telefonunu ayni anda 1 sefer kullanman lazim, karekod mu bir sey vardi.

Uzaktan?nasil yaptiniz bu islemi

Aldatma yok diyen arkadaşlara katılıyorum bence de yok. Siz çok sıkmış fazla kıskançlık yapmışsınız o da yalan söylemeyi, gizlemeyi tercih etmiş anlamayacağınızı düşündüğü için. Kızdan odadan çıkmasını rica etmiştir sizle konuşmak için. Aldatıyo olsa böyle bi şey isteyemez arayamazdı.

Uzaktan ilişki olmaz diyenler çok olmuş. Acaba nerden varıyolar bu kanıya hangi istatistiklere göre bunu diyolar.
7 seneden fazla oldu ilişkime. Başından beri uzaktık ama sadece yollar mesafeydi. Çok zor zamanlarımızda sırt sırta verdik her şeyimizi paylaştık. Okulumuz bitti askerden geldi işimizi bulmayı bekliyoruz evlenmek için. Allah'ın izniyle. Ailelerimiz biliyo çok uzun zamandır.
Çok seviyorum sevgisinden de çok eminim. Allah pişman etmez inşallah.
Çok uzattım kusura bakmayın.

Çok sıkmayın her şeyi paylaşmasına izin verin. Hayırlısı olur inşallah :)

çok teşekkür ederim yorumunuz için inşallah çok mutlu olursunuz

Whatsapp web kullanmak icin bilgisayar ile cocugun telefonunu ayni anda 1 sefer kullanman lazim, karekod mu bir sey vardi.

Uzaktan?nasil yaptiniz bu islemi
Uzaktan değil buluştuğumuzda yapmıştım zaten. Bilgisayara gerek yok telefon ile de yapılabiliyor

Çok kolay yalan söyleyen biri sende çok çabuk inananlardansın.. birbirinizi tamamlarsınız işte. Mutluluklar

Tmm aldatma yok ama ne olursa olsn yalan söyleyebiliyor sana.. ve yalanda ayrılma sebebidir..

Aldatma yok ama Yalan var ortada..
bide iki sevgili birlikte olmak içn yatacak yer bulamamış bu yardımseverde kabul mü etmiş.. çok masumane gelmedi bana. Kabul etmemeliydi.
bazı adamlar çok zor durumda bile dürüstlüğü tercih ediyorya onlardan çok çok az var..
keşke o kızla konuşmuyorum demek yerine sonuna kadar tartışsaydı kabul ettirseydi yalan söylemeseydi.. biliyoruz ki yalan yalan doğurur ve büyüğü küçüğü olmaz.

Olayı pek anlamadım ama bundan sonra söylediği her şeye şüphe ile bakıp daha çok baskı kurup iyicene sıkacaksın.

Ay bi de özür dileyim diyosun suçun ne ki özür diliyosun? bunca yıl somra bu şuphe sende oluştuysa zaten olusturan o. ayrıca yalanın büyüğü kücügü telafisi olmaz olamaz direk bitirmelisin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…