- 2 Mart 2018
- 1.194
- 862
- 73
- Konu Sahibi cilekreceli_
kızlar eşim whatsapp ımı kendi telefonunda açmış haberim olmadan beni takip ediyormuş. Bir olay oldu itiraf etti. Şimdi ben bu adama ne yapayım ???
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sİze güvenmiyor demek. Bunun başka açıklaması yok. Bana yapılsa çok kırılırdım.kızlar eşim whatsapp ımı kendi telefonunda açmış haberim olmadan beni takip ediyormuş. Bir olay oldu itiraf etti. Şimdi ben bu adama ne yapayım ???
Hayır yapmış olsam bu konuyu açmaya yüzüm olmazdı zatenGüvenini kıracak bir şey mi yaptınız ?
Henüz ona söylemediğim birseyi biliyormus gibi konuşunca caktim olayıŞimdi boşan diyenlerle eşinin whatsapp takibi nasıl yaparsın bilgisini veren grup bu konuda çatışma yaşayabilir .
Olay ne sahi ? Hep erkeklere yükleniliyor sız naptınız acaba ? Adam dedikodu merakı için yapmamıştır heralde
İyide konu ne iste özel bisey mi nebilim önemli bisey mi de pesine düştü bu kadarHenüz ona söylemediğim birseyi biliyormus gibi konuşunca caktim olayı
Önemsiz birşey ya işyerinde mesai kalma ile ilgili bir durum vardı ona daha bahsetmemistim mesaiye kalacak misin diye sorduİyide konu ne iste özel bisey mi nebilim önemli bisey mi de pesine düştü bu kadar
İlginç bunun için üşenmemiş :)Önemsiz birşey ya işyerinde mesai kalma ile ilgili bir durum vardı ona daha bahsetmemistim mesaiye kalacak misin diye sordu
Sanmıyorum. Meraktan ziyade benim ile ilgili olan herşeyi kontrol etme huyu varMeraklı mıdır, yada mesaiye kalacağını birinden duymuş olabilir mi
Sizim watsapinizi nasil aciyor ya kendi telinden anlamadim.Sanmıyorum. Meraktan ziyade benim ile ilgili olan herşeyi kontrol etme huyu var