- 17 Ağustos 2011
- 4.514
- 7.491
- 358
- Konu Sahibi NightStalker
-
Usluplu da olsa altta kalmama mucadelesi vermissiniz. Goze batiyor gercekten. Kizina karsi iyi dileginiz varsa da icten edersiniz. O uyardikca ismi konusunda bariz kiskirtmissiniz. Iyi niyet grmuyorum ben su an. Uzadikca uzatmissiniz.
Yok valla var sizde sıkıntı Allah muhafaza.
Haydaa, ama oldu mu simdi , hakarete girer bu :)
Anladik canim birbirimizi.Ecrin demisim mahmut dememisim ki. :)
Neyse pekala
Keşke Allah'ından bul deyip çekilseydin :) Konu sahibi şuan sağlıklı bir psikolojide değil küfür edip sağa sola saldırıyor siz tam aksine çok bilinçli ve çok zekice canını yakmaya çalışıyorsun damarına basıyorsun anneliğine laf ediyorsun kadınlığına laf ediyorsun eşin seni aldatıyor diyerek.Çocuğuna ecrin, elçin, papatya, sevim vs desem cocugua laf etmis mi oluyorum? Ben öyle hatırladım. O da bir birey, bebiş demek terine ecrin dedin ne var bunda?
Kışkırtıcı hicbir mesajim yok, oldukca da üslubumu bozmadan cevap verdim. Nasıl ki kendisi ısrarla bana küfür etti ben de ısrarla kendisine düzgünce cevap verdim. Allahindan bul deyip çekilebilirdim ama neden beddua edeyim?
Ceza almam gerekirse de banlanırım. Ben bana yazılan mesajlara cevap vermekten baska bir sey yapmadım, küfrede küfrede üzerine saldırmadım.
Ramazan diye eklenmis bir kadını gördüğünü kahkahalarla anlatan bir kadın benim yazdiklarima sinirlenemez.
Anladik canim birbirimizi.Aslinda herkes anladi yorumlar gelmis size bu yonde.
Keşke Allah'ından bul deyip çekilseydin :) Konu sahibi şuan sağlıklı bir psikolojide değil küfür edip sağa sola saldırıyor siz tam aksine çok bilinçli ve çok zekice canını yakmaya çalışıyorsun damarına basıyorsun anneliğine laf ediyorsun kadınlığına laf ediyorsun eşin seni aldatıyor diyerek.
Küfür edilmesin tabi ki fakat kışkırtma varsa küfürede hazırlıklı olmak lazım :)Olabilir, begenenler oldugu kadar elestirenler de olabilir. Sosyal bir mecra sonuçta. Küfür edilmesin yeter :)
Susmuş işte kadın ne istiyorsunuz küfür etmeye devam mı etsin. Alemsiniz...bu kadın o kadar küfür etti hakaret etti bi de şimdi yorum yazmıyorum bekleyip görücez diyor... bu ne demek allasen. ve diğer üye şunu dedi bunu dedi..ya kadının tutumlarına bak.. yok sinirlenmiş yok kuyruğuna basılmış. gitsin ramazanla kocasından sorsun sıkıyosa.. bize sinirlenmesin
K
Küfür edilmesin tabi ki fakat kışkırtma varsa küfürede hazırlıklı olmak lazım :)
Evet Filiz kufure ben de cok karsiyim.Olabilir, begenenler oldugu kadar elestirenler de olabilir. Sosyal bir mecra sonuçta. Küfür edilmesin yeter :)
Şahsen vereceğimŞahsım adına kendine küfür edilen arkadaşlar savcılıga versin bu kişiyi derim.
Ben olsam verirdim.
Evet Filiz kufure ben de cok karsiyim.
K
Küfür edilmesin tabi ki fakat kışkırtma varsa küfürede hazırlıklı olmak lazım :)
Susmuş işte kadın ne istiyorsunuz küfür etmeye devam mı etsin. Alemsiniz...
En cok hangi "Filiz'i" seversin? Akin?Filiz'i de cok severim biliyo musun
Susmuş işte kadın ne istiyorsunuz küfür etmeye devam mı etsin. Alemsiniz...
Beni kışkırtamazsınız çünkü internet paketim bitiyor bu ayın 10 nunda yenilecek :) Cidden size son kez şunu yazayım karşınızdaki insan agresif bunu diğer konularında da görüp ordan yürümek çok yanlış. Elimizin altında klavye var istediğimi yazarım diye düşünüyorsanız yine de siz bilirsiniz ne diyeyim.Hımm.. cidden mantıklı olmadı sanırım bu mesajınız. Biraz düşündüğünüzde siz de pek sevmeyeceksiniz bu yorumunuzu bence. Baska bir noktaya gidiyor çünkü degil mi.
yorum yazmıyorum sustum diyor.. küfür etmeden de ki biliyosa konuşabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?