Whatsapp'daki kız

Keşke Allah'ından bul deyip çekilseydin :) Konu sahibi şuan sağlıklı bir psikolojide değil küfür edip sağa sola saldırıyor siz tam aksine çok bilinçli ve çok zekice canını yakmaya çalışıyorsun damarına basıyorsun anneliğine laf ediyorsun kadınlığına laf ediyorsun eşin seni aldatıyor diyerek.

Iyi de laf etmiyorum ki olmaz öyle senin gibi anne de demiyorum. Sadece benim istemeyecegim bir cesit bu. herkes hemfikir bu konuda neredeyse. Üstelik konu sahibi kendi kendine cileden çıktı.

Ama her neyse cidden. Sizin açımızdan oyle bir yorum olmus benim açımdan baska

bu kadın o kadar küfür etti hakaret etti bi de şimdi yorum yazmıyorum bekleyip görücez diyor... bu ne demek allasen. ve diğer üye şunu dedi bunu dedi..ya kadının tutumlarına bak.. yok sinirlenmiş yok kuyruğuna basılmış. gitsin ramazanla kocasından sorsun sıkıyosa.. bize sinirlenmesin

Susmuş işte kadın ne istiyorsunuz küfür etmeye devam mı etsin. Alemsiniz...

K

Küfür edilmesin tabi ki fakat kışkırtma varsa küfürede hazırlıklı olmak lazım :)

hah olduuu.... kendini savunma mekanizması bu kadar mı bu hatunun. kışkırdım küfür ettim .. yok ya ben hazır değilim .. kimi kışkırtsam da o bana kfür edemez. böyle bi sosyal ortamda küfür edemez..anne olan biri küfür edemez.. kendini kelimelerle savunacak. her kışkıran küfür etse vay halimize

Hımm.. cidden mantıklı olmadı sanırım bu mesajınız. Biraz düşündüğünüzde siz de pek sevmeyeceksiniz bu yorumunuzu bence. Baska bir noktaya gidiyor çünkü degil mi.
Beni kışkırtamazsınız çünkü internet paketim bitiyor bu ayın 10 nunda yenilecek :) Cidden size son kez şunu yazayım karşınızdaki insan agresif bunu diğer konularında da görüp ordan yürümek çok yanlış. Elimizin altında klavye var istediğimi yazarım diye düşünüyorsanız yine de siz bilirsiniz ne diyeyim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…