Whatsapp'daki kız

Şu an yorumunuz o kadar yardımcı oldu ki konu sahibi pişman oldu hepimizden özür dileyecek. Kimsenin konu sahibini savunduğu yok küfürü hiçbir şey haklı çıkarmaz ama şu yorumlarınızla konuyu biraz uzatmıyor musunuz? Olayı daha da büyütüp sinirleri germeye bence gerek yok bırakalım yöneticiler görevini yapsın. Uyuyan yılanı uyandırmak diye bir laf var hani... Kadın kötü bir şey söylememiş susma kararı alarak iyi bir şey yapmış onu bile eleştirdiniz. Bu arada deyim niyetine söylüyorum konu sahibine yılan demek değil amacım bunu da belirteyim.

Arının kovanına çomağı sokun , sonra da arı beni soktu diye sızlanın
Sokanları bilemem ama şahsen ben öyle birşey yapmadım.
Soru sordum size ne cevabı aldım.
Üyelere it sürüsü dedi , haddini bil dedim.
İt oldum
Tekrar terbiyeli ol dedim , şerefsiz oldum.
Yazık sen çocuk yetiştiriyorsun dedim.
Ki burda çocuğuna asla lafım yok ama tavırlar laflar ortada.
Şerefsiz oldum , bir an önce gebermem temenni edildi..
ne yapsaydık peki?

Ne deyim küfür mü duymak istiyorsunuz anlamadım?

he canım heee küfür et. bak bende seni kışkırttım başla anam ben burdayım

sustum demek küfür etmiyorum mu demek...siz her ağzınızı açtığınız da küfür mü ediyosunuz.. var mı siz de herkesin anlaştığı gibi Türkçe kelimeler?

kendi o dediğinden yapıp buralardan gitsin güzelce cezasını alarak.. sustum bekliyorumla olmaz bu işler

Mahkeme ,şikayet vs denince sustu, yoksa düm düz açık seçik saydırmaya devam ediyordu.
"Üç gün banlanırım biter" bile dedi.
lafı söylediği arkadaşlar ,gerçekten suç duyurusunda bulunurlar umarım

Sizi kıskırtmaya çalışıyorum ki, yazdığınız mesajın varacağı nokta kötü dedim. Tıpkı sey gibi "küfrediyorsa dayağı hakeder, kırmızı gecelik giymiyorsa aldatılmayı hakeder" . Sizi neden kiskirtmaya çalışayım nicin önemsiyorsunuz bu kadar kendinizi

Neyse cidden konu benim kendimi korumam degil ki. Bundan sonra sanırım cevap vermiycem çünkü manasz olmaya basladı konu ben degilim konu da benim konum degil

he ya banlansam nolacak dur biraz daha içimi boşaltayım diyecekti ama mahkemeyi duyunca sus pus.. ayyyyyyy ben hiiç gelemiyorum küfüre.. acizliğin son hali. sinirlerim tepeme çıkıyor. yok mu arkadaş sizin oralarda güzel laflar ya?

Arının kovanına çomağı sokun , sonra da arı beni soktu diye sızlanın

Bir şey söylicem belki konu sahibi arkadasındır belki değildir
Orasını bilemiyorum
Ama biraz samimi olmakta fayda var.

Şimdi siz gercekten konu sahibinin damarına basıldığı için mi bu kadar celallendiğini
düşünüyorsunuz.
Öyle düşünüyorsanız ciddi bir yanılgı bu. Bilmeniz lazım.

Konu sahibinin amacı zaten aldatılıp aldatılmadıgını idrak etmek falan değildi.
Konuyu açarken bile bunu düşünmüyordu. Azıcık yazmak belki biraz eglenmek, belki de biraz
faaliyet gözüyle baktı geldi konusunu açtı.
Bknz, aldatılıyorsam bile zaten boşanmam.

İnsanlar ona elle tutulur tamamen gerceği yansıtan doneler verinceee
Panikledi.
Bir nevi yüzleşmek istemediği gerçeklerle yüzleştirildi.

Küfür ve hakaretlerle rahatlamaya çalıştı.
Hepsi bu.

Şimdi olayı damarına basarlarsa öyle olur şeklinde üyelere çevirmeyin.
Üzerine gidildiyse kendisi çığrından çıktıktan sonra gidildi.
Öncesinde hiç birşey yok.

Valla ben de şu an sizi huzur kaçırmaya çalışmaktan, kışkırtmaktan ötürü şikayet etmek istiyorum. Bence fazla zorlamayın.

Herkes gordu arkadasim merak etme. Hirsizin hic mi sucu yok derler adama. edilen kufurler beddualardan once olmayan kiskirtilma mevzu olmus.

Küfür etmesi çok büyük terbiyesizlik dedim yukarda. Ben sadece bir üyenin onun damarına damarına basmasına takıldım. Sürekli yazıyor alay ediyor konu sahibi zaten kendini aşmış ağzından çıkanı kulağı duymuyor durum böyle olunca ne küfür biter nede o diğer üyenin kurnazca kışkırtmaları umarım anlatabildim.

="Felix_Felicis, post: 51576538, member: 313937"]Filiz'i de cok severim biliyo musun
Sen haklısın arkadaşım. Kimsenin küfür ve hakaret etmeye hakkı yok hele de kışkırtıldım gibi bir bahaneyle. O zaman günlük hayatta özellikle trafikte basalım küfrü inelim dövelim hatta. Çünkü neden kışkırtıldık biz. Bir insan kendini normal cümlelerle düzgün bir üslupla ifade edebilmeli..yoksa kızdığımız an bu şekil konuşacaksak yaşanmaz bir yer olurdu dünya. Bir de üste seni suçlu çıkaracaklar ya hırsız- ev sahibi meselesine dönmüş bu.

Canım benim ettiğim hakaretlerin arkasındayım çünkü yeteri kadar kiskirtildim biri de demiş ki mahkeme denilince sustu tam göremedim o yorumu da okucam simdi zaten herşey ortada sussam nolur konussam nolur neyden korkucam niye daha fazla konuşup sinirlerimi yipratmaniza müsade edicem anlayamadim

Valla ben de şu an sizi huzur kaçırmaya çalışmaktan, kışkırtmaktan ötürü şikayet etmek istiyorum. Bence fazla zorlamayın.

tamam edebilirsin diyim o zaman.. neyi kışkrıttım pardon.. hatun mahvetti saydı sövdü duruyor yerinde. bende tepkimi veriyorum.. kimi kışkırttım.. zaten son sayfalarda geldim konuya.. hatunun ettiği küfürleri gördüm.. bunun savunması olamaz.. .ğrenç bi durum diyorum hala.. neyi kışkırtıyorum.. bunları görmezden gelip susalım mı.. bu kadına bişey yapılsn derdindeyim.. buralarda dolanmasın diyorum

Herkes gordu arkadasim merak etme. Hirsizin hic mi sucu yok derler adama. edilen kufurler beddualardan once olmayan kiskirtilma mevzu olmus.
Kışkırtsam gam yemeyecektim vallahi..

Burdaki önyargıyı sevmiyorum ben. Arkadaşınız mı ? Arkadaşınız da olmayabilir ama vs . Burdaki kimseyle arkadaş değilim . Ama kadına çok fazla önyargıyla yaklaşıldı. Çocuğuna kadar laf edildi , yersiz eleştirilerde bulunuldu.yüzleşmek istemediği şeylerle yüzleşti duymak istemediği hakaret niteliğindeki kelimeler eşliğinde yüzleşti.tıplı küfürü duymak istemediğimiz gibi. Asla tavrını savunmuyorum yanlış anlaşılmasın . Küfür etmesini doğru bulmuyorum. KK daki genel tavırdan bahsediyorum.shapee arkadaşım alıntı yapamadım

arkadaşım sizin hatanız kendinizi doğru bi üslupla bozmadan ifade etmek oldu
pek seviyorlar hırsızı katili küfürbazı neymiş kışkırtılmış küfür etmiş sizlerde aynı küfürlerle karşılık verseydiniz rahat edeceklerdi. neyse ki uymuyorsunuz

Biz de aynı dertteyizz ama konuyu uzatıp laf üstüne laf ekleyip konu sahibini kışkırmaya, daha fazla küfür etmesini sağlamaya gerek yok biz mi terbiye edeceğiz allah aşkına ne yazarsak yazalım boş işte bırakalım yöneticiler görevini yapsın yapacaklar zaten. Polemik yapmaya gerek yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…