Whatsapp'daki kız

Kızı hakkında iyi dileklerimi sunuyorum. Nesi bel altı bunun?

Haklısınız öyleyse seviyesine inmeyin direk şikayet edin cevap vermek zorunda değilsiniz ki bana küfür etse cevap vermeye tenezzül etmem.

Şikayet ettim diye hatırlıyorum zaten. Kendisi küfür etmeyi tercih ediyor ben de kızına iyi dilekte bulunmayı tercih ediyorum.

Üyelik bilgileri mahkeme isteyince açıklanıyor sanırım
"Kadinlarkulubu.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkinden iletişime geçildikten sonra en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve avukatımız size yazılı/sözlü geri dönüş yapacaktır". Yazıyor altta.
Siz avukattınız sanırım, mutlaka şikayet edin

Kızı hakkında iyi dileklerimi sunuyorum. Nesi bel altı bunun?

Şikayet ettim diye hatırlıyorum zaten. Kendisi küfür etmeyi tercih ediyor ben de kızına iyi dilekte bulunmayı tercih ediyorum.
Hakikaten neden hala bir şeyler yapılmıyor ya Kaç kişi şikayette bulunduk...

o bilgi siteyle ilgili şikayetler için
şu an o işi yapmıyorum
ama bu durum aşırı canımı sıktı
kaldı ki yorum yazanların çoğu gayet sizli bizli saygılı yazmışken bu tavır
kara verme aşamasındayım şikayet için elim boş da dönmek istemiyorum

Burda bi anda küfür etmedim başka bi konunun altına alakasız biri aşağılayıcı bi tavır sergiledi o kendisini iyi bilir bide gelip burda bu da burda dursun demiş yorumum için. Onun öyle konuşması bardağı taşıran damlaydi buraya da saydirdim isteyen üzerine alınsın isteyen alınmasın söylediğim şeyin aksini iddia edenlere söyledim. Küfürlerim hariç hatalı olduğumu düşünmüyorum. Hepinizin de onyargili olduğunu görüyorum. Ayrıca çocuğum üzerinden bana laf salatası yapan şahıs ettiğin laflar sana dönsün inşallah. Bugün muhtemelen banlarlar, bende gitmek istiyorum zaten gerekli mesajı da attım. Daha fazla yorum yapamicam iyi yorum yapan herkese selam olsun.

kimse whatsapptan bi kız ekledi diye boşanmaz ama çoğu "kadın" bi kadını RAMAZAN diye ekledi diye boşanır

Sana da etti sanırım başka bir konuda. Kendin için şikayette bulunabilirsin. Aslında yönetimin tüm üyeleri adına şikayette bulunması lazım bence.

Allasen yapmayın, kendinizi bu şekilde ikna ediyor olabilirsiniz ama lütfen, şurada kadın kadınayız, anlıyoruz.

Yahu hayır ben cidden iyi dilekte bulunuyorum, cidden kalpten yapiyorum bunu yani. Kendisi ısrarla bana ayni küfürü ettigi icin de ben de ona karşılık küfür edeceğime aynı iyi dilegimi tekrar yazıyorum.

Algılarınız da sorun mu var ??

Cidden merak ediyorum.

Bu da nerden çıktı :)

Arkadaşlar o inandıysa yapacak bir şey yok, kendinizi yormayın boşuna. Benim için telefona farklı farklı kaydetip, yalan söylemesi bile aldatmaya eş değerdir ya da direkt seda şu kişi diyip, kim o ya? diye tepki vermemesi vs. beni kıllandırır; ama ben çok şüpheciyimdir, kişiliğim böyle. Konu sahibinin kişiliği de farklı yönde gelişmiş, üstüne gitmeyelim daha fazla gereksiz. Küfür kısmını da bu yaştaki bir bireye biz anlatamayız yine, onu değiştirme gibi bir imkanımız yok.

Ah evet Elçin'di. Neyse benim icin konu sahibinin kızı olmus olması yeterli.
O devamli itiraz etmis siz Ecrin dedikce gercek hayatta falan taniyorsunuz sandim anneligini bilmiyorum ama gergin gordum. Destek almali siz de uygunsuz mesajlari icin suc duyurusunda bulunabilirsiniz. Konu sahibine veya kizina bu sekilde bir yardiminiz dokunmuyor.

Kk kalitesini kendileri belirlediler.Saygiyla kufursuz kelimelerini secerek konusan uyelerden bu gunlere

Yazdıklarına bak bi

Kadın çocuğuma laf etme diyor

İnatla ecrin diyorsun .

nu
Konu sahibi baya terbiyesizleşip agresifleşmiş ama sizde haddinizi çok aşmışsınız. Yorumlara bir göz attım özellikle sizin yazdıklarınız çok kışkırtıcı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…