- 17 Ağustos 2011
- 4.514
- 7.491
- 358
- Konu Sahibi NightStalker
-
Lütfen haklı iken, daha fazla çocuk üzerinden giderek kendinizi haksız konuma düşürmeyin. Konu sahibi küfür etti, hakaretler etti ok zaten görüyoruz ama artık şu "Ecrin"li bel atlı şahsen beni bile alakasız otururken irite etti. Tamam artık, siz de basmayın damarına.
Haklısınız öyleyse seviyesine inmeyin direk şikayet edin cevap vermek zorunda değilsiniz ki bana küfür etse cevap vermeye tenezzül etmem.
Üyelik bilgileri mahkeme isteyince açıklanıyor sanırımbunun burada kalacağını sanıyorsa çok yanılıyor
zaten anonimiz kimse bulamaz zannediyor
ama ben daha önce hiç bu tarz yorumlarla karşılaşmadım çok ağır laflar
büyük ihtimal şikayette bulunacağım
Hakikaten neden hala bir şeyler yapılmıyor ya Kaç kişi şikayette bulunduk...Kızı hakkında iyi dileklerimi sunuyorum. Nesi bel altı bunun?
Şikayet ettim diye hatırlıyorum zaten. Kendisi küfür etmeyi tercih ediyor ben de kızına iyi dilekte bulunmayı tercih ediyorum.
Kızı hakkında iyi dileklerimi sunuyorum. Nesi bel altı bunun?
Algılarınız da sorun mu var ??Ah evet Elçin'di. Neyse benim icin konu sahibinin kızı olmus olması yeterli.
Hakikaten neden hala bir şeyler yapılmıyor ya Kaç kişi şikayette bulunduk...
Üyelik bilgileri mahkeme isteyince açıklanıyor sanırım
"Kadinlarkulubu.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkinden iletişime geçildikten sonra en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve avukatımız size yazılı/sözlü geri dönüş yapacaktır". Yazıyor altta.
Siz avukattınız sanırım, mutlaka şikayet edin
Burada edilen küfürler ne ilk nede son olacaktır..
Daha öncede yaşandı bu durumlar..
kimse whatsapptan bi kız ekledi diye boşanmaz ama çoğu "kadın" bi kadını RAMAZAN diye ekledi diye boşanırArkadaşlar sert cevaplarım için kusura bakmayın biraz gerginim ama burası bdv bende konu açıyorum tabi ki eleştirebilirsiniz ama eğer böyle birşey varsa onu boşayacak değilim ve belki de affedecegim için de kimse bana enayi gözüyle bakamaz. Uzaktan konuşması kolay benim 3.5 aylık bi kızım var tabi ki 2.ye müsade etmem ama whatsapptan bi kızı ekledi diye de bosanacak değilim kimse de yapmaz sanmıyorum. Olayı netlestirmem gerek önce. Şimdi konuşucam.
o bilgi siteyle ilgili şikayetler için
şu an o işi yapmıyorum
ama bu durum aşırı canımı sıktı
kaldı ki yorum yazanların çoğu gayet sizli bizli saygılı yazmışken bu tavır
kara verme aşamasındayım şikayet için elim boş da dönmek istemiyorum
Allasen yapmayın, kendinizi bu şekilde ikna ediyor olabilirsiniz ama lütfen, şurada kadın kadınayız, anlıyoruz.
Algılarınız da sorun mu var ??
Cidden merak ediyorum.
O devamli itiraz etmis siz Ecrin dedikce gercek hayatta falan taniyorsunuz sandim anneligini bilmiyorum ama gergin gordum. Destek almali siz de uygunsuz mesajlari icin suc duyurusunda bulunabilirsiniz. Konu sahibine veya kizina bu sekilde bir yardiminiz dokunmuyor.Ah evet Elçin'di. Neyse benim icin konu sahibinin kızı olmus olması yeterli.
Kk kalitesini kendileri belirlediler.Saygiyla kufursuz kelimelerini secerek konusan uyelerden bu gunlere
Yazdıklarına bak biYahu hayır ben cidden iyi dilekte bulunuyorum, cidden kalpten yapiyorum bunu yani. Kendisi ısrarla bana ayni küfürü ettigi icin de ben de ona karşılık küfür edeceğime aynı iyi dilegimi tekrar yazıyorum.
Bu da nerden çıktı :)
nuİsmi ramazan olsun o zaman. Farketmez. Ecrin olduguna da eminim ya neyse..
Sesinizi duymak ne degistirir? Ben yazdıklarınızı okuyorum. Bakın gayet isteyerek ve tatmin olarak küfürler hakaretler... Üstelik sizi muhtemelen aldatan kocanızı korumak için yapiyorsunuz bunu. Hani size yalan söyleyip sinava girmeyen, size cinsel anlamda yaklasmayan, bir kızı erkek ismiyle kaydeden... ve eminim ki daha ne fiyaskoları var bu adamın.
Deseniz ki evet güvenmiyorum ama sabretmek istiyorum bir müddet daha. Yine anlaşılır ama siz ayakta uyutulmayı bile isteye tercih ediyorsunuz. Burda hepimiz sizi uyarirken küfürlere başlıyorsunuz. Siz isterseniz 100 ayri kadinla aldatilin benim hayatimda yaprak oynamaz. Ama siz ve kızınız için hayat öyle sorunsuz devam etmez.
He ama sizin mideniz alıyorsa devam edin. Banane. Ben bir tek çocuk için üzülürüm. Allah onun yardımcısı olsun, insallah önüne örnek alabileceği cok iyi insanlar çıkar da o da kendini sekillendirir doğru örneklere bakarak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?