- 29 Aralık 2014
- 1.473
- 3.699
- 83
- Konu Sahibi NightStalker
-
Şimdi size içinde bulunduğunuz durumun vahametini anlatıp, şöyle hissetmelisiniz diyemem.. Kimisinin onuru kırılır, gururu zedelenir incinir yahut öfkelenir, kimisi de sizin gibi eğlenebiliyor demek ki.. Ama burada eşinizin yaptığıyla keyiflenip kakara kikiri size eşlik edecek pek üye tanımıyorum.. Yine de bi yoklayın madem ne diyim size keyifli günler..Doğru herkes gibi ah kocacım vah kocacım sen bana neler ettin demeliydim.
Şurayı netleştirelim whatsappa kız ekleme değil olay eşinizin tanışıp sizin taımanuzı istemediği bir seda var rehbere eklenmiş whatsapp kullandığı hesap edilmemişArkadaşlar sert cevaplarım için kusura bakmayın biraz gerginim ama burası bdv bende konu açıyorum tabi ki eleştirebilirsiniz ama eğer böyle birşey varsa onu boşayacak değilim ve belki de affedecegim için de kimse bana enayi gözüyle bakamaz. Uzaktan konuşması kolay benim 3.5 aylık bi kızım var tabi ki 2.ye müsade etmem ama whatsapptan bi kızı ekledi diye de bosanacak değilim kimse de yapmaz sanmıyorum. Olayı netlestirmem gerek önce. Şimdi konuşucam.
Herşeye tamam da neden ramazan diye kayıt etmiş orayı anlamadım ben ? Ya da bişeyler kaçırdım :)Şimdi konuştuk seda kim dedim aradı direk müşterim aşkım 2 3 defa geldi bikini alacaktı toplu şekilde 200 300 TL'lik alışveriş telefon numaralarimizi kaydettik haber vericekti çünkü dedi bi de bi kez yazdı sizde kesik eldiven var mı falan dedi bi tek onu konuştuk hatta abime düşündüm çünkü ingilizce oretmeniymis bide kitap okuyo falan dedi devamlı müşterimiz dedi tamam dedim o zaman neden ramazan ? Göreceğini biliyorum manyak mıyım ramazan diye bırakayım falan yanlış düşünme sakın dedi öyle kapattık konuyu. Bi daha geldiğinde başka bi arkadaşının ilgilenmesini söyledim. Böyle işte olumlu olumsuz yorum yapanlara teşekkür ederim kizdirdiysak affola biraz sinirli bi yapım var üstüne bu olunca delirdim iyice.
Herşeye tamam da neden ramazan diye kayıt etmiş orayı anlamadım ben ? Ya da bişeyler kaçırdım :)
Göreceğini biliyorum manyak mıyım ramazan diye bırakayım falan yanlış düşünme sakın dedi
Ramazan yine iyi, kargo diye kaydeden var sinsi sinsi.
Belki Ramazan diye bir tanıdığının bir şeyi olabilir mi kız? İşten vs o da direk Ramazan diye kaydetmiştir? Ya da mesela hat satın alan insanlar oluyor böyle uzun süredir görüşmediğim ahbapların bir bakıyorum profil resmindeki insan başka, o bu değil ki oluyorsun.
Çünkü telefonuna kız ismi yazsa kan çıkacak evdehoslanmadigimi biliyo böyle şeylerden
Zaten senin telefonu kurcalayan birisi olduğunu biliyor gerek yoktu ki söyleyebilirdi bence.. kayıt etmesi de abes bu duruma göre... Müşterisine " beni arayınca kendinizi tanıtın "demesi mantıklı değil mı bu durumda ? Ay ne bileyim sanki bı çaylaklık Sezdim sen yine tebdiri elden bırakmaÇünkü telefonuna kız ismi yazsa kan çıkacak evdehoslanmadigimi biliyo böyle şeylerden
Burada tam olarak ne demek istemiş acaba biraz açar mısınız ?
Gerçi siz anlamış ve konuyu kapatmışsınız ama ben gerçekten merak ettim ?
Zaten senin telefonu kurcalayan birisi olduğunu biliyor gerek yoktu ki söyleyebilirdi bence.. kayıt etmesi de abes bu duruma göre... Müşterisine " beni arayınca kendinizi tanıtın "demesi mantıklı değil mı bu durumda ? Ay ne bileyim sanki bı çaylaklık Sezdim sen yine tebdiri elden bırakma
Göreceğini biliyorum manyak mıyım ramazan diye bırakayım falan yanlış düşünme sakın dedi
Evet kocan manyak değil gayet çakal, ama senin için aynı şeyi söyleyemicem, iyi keklenmelerrrrrrYani hani fotosu kız ismi ramazan ya manyak mıyım öyle birşey yapacak olsam WhatsApp da zaten belli diyor kız ismiyle kayıt etmemesinin sebebi de yine benim ofkemden
Şimdi konuştuk seda kim dedim aradı direk müşterim aşkım 2 3 defa geldi bikini alacaktı toplu şekilde 200 300 TL'lik alışveriş telefon numaralarimizi kaydettik haber vericekti çünkü dedi bi de bi kez yazdı sizde kesik eldiven var mı falan dedi bi tek onu konuştuk hatta abime düşündüm çünkü ingilizce oretmeniymis bide kitap okuyo falan dedi devamlı müşterimiz dedi tamam dedim o zaman neden ramazan ? Göreceğini biliyorum manyak mıyım ramazan diye bırakayım falan yanlış düşünme sakın dedi öyle kapattık konuyu. Bi daha geldiğinde başka bi arkadaşının ilgilenmesini söyledim. Böyle işte olumlu olumsuz yorum yapanlara teşekkür ederim kizdirdiysak affola biraz sinirli bi yapım var üstüne bu olunca delirdim iyice.
Evet kocan manyak değil gayet çakal, ama senin için aynı şeyi söyleyemicem, iyi keklenmelerrrrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?