Whatsapp'daki kız

Doğru herkes gibi ah kocacım vah kocacım sen bana neler ettin demeliydim.
Şimdi size içinde bulunduğunuz durumun vahametini anlatıp, şöyle hissetmelisiniz diyemem.. Kimisinin onuru kırılır, gururu zedelenir incinir yahut öfkelenir, kimisi de sizin gibi eğlenebiliyor demek ki.. Ama burada eşinizin yaptığıyla keyiflenip kakara kikiri size eşlik edecek pek üye tanımıyorum.. Yine de bi yoklayın madem ne diyim size keyifli günler..

Aldatsa bile boşanmayacaksan telefonunu neden karıştırıyorsun madem karıştırma.
3.5 aylık kızın var ama insanlar karnı burnunda boşanıyor yani bu bahane değil.
Bu evlilik yıldönümünü unutmak mı ki süründürcen trip atcan?
Gerçekten tuhafsın yani birinin çıkıp aman olsun nikahı sende demesini mi bekliyorsun destek olarak?

Şimdi konuştuk seda kim dedim aradı direk müşterim aşkım 2 3 defa geldi bikini alacaktı toplu şekilde 200 300 TL'lik alışveriş telefon numaralarimizi kaydettik haber vericekti çünkü dedi bi de bi kez yazdı sizde kesik eldiven var mı falan dedi bi tek onu konuştuk hatta abime düşündüm çünkü ingilizce oretmeniymis bide kitap okuyo falan dedi devamlı müşterimiz dedi tamam dedim o zaman neden ramazan ? Göreceğini biliyorum manyak mıyım ramazan diye bırakayım falan yanlış düşünme sakın dedi öyle kapattık konuyu. Bi daha geldiğinde başka bi arkadaşının ilgilenmesini söyledim. Böyle işte olumlu olumsuz yorum yapanlara teşekkür ederim kizdirdiysak affola biraz sinirli bi yapım var üstüne bu olunca delirdim iyice.

Şurayı netleştirelim whatsappa kız ekleme değil olay eşinizin tanışıp sizin taımanuzı istemediği bir seda var rehbere eklenmiş whatsapp kullandığı hesap edilmemiş
Acemice bi aldatma vakası gibi duruyor burdan bakınca

Herşeye tamam da neden ramazan diye kayıt etmiş orayı anlamadım ben ? Ya da bişeyler kaçırdım :)

Ramazan yine iyi, kargo diye kaydeden var sinsi sinsi.

Belki Ramazan diye bir tanıdığının bir şeyi olabilir mi kız? İşten vs o da direk Ramazan diye kaydetmiştir? Ya da mesela hat satın alan insanlar oluyor böyle uzun süredir görüşmediğim ahbapların bir bakıyorum profil resmindeki insan başka, o bu değil ki oluyorsun.

Göreceğini biliyorum manyak mıyım ramazan diye bırakayım falan yanlış düşünme sakın dedi

Burada tam olarak ne demek istemiş acaba biraz açar mısınız ?
Gerçi siz anlamış ve konuyu kapatmışsınız ama ben gerçekten merak ettim ?

Yok gülüm açıklamam biraz yukarıda konu netleşti

Çünkü telefonuna kız ismi yazsa kan çıkacak evde hoslanmadigimi biliyo böyle şeylerden
Zaten senin telefonu kurcalayan birisi olduğunu biliyor gerek yoktu ki söyleyebilirdi bence.. kayıt etmesi de abes bu duruma göre... Müşterisine " beni arayınca kendinizi tanıtın "demesi mantıklı değil mı bu durumda ? Ay ne bileyim sanki bı çaylaklık Sezdim sen yine tebdiri elden bırakma

Burada tam olarak ne demek istemiş acaba biraz açar mısınız ?
Gerçi siz anlamış ve konuyu kapatmışsınız ama ben gerçekten merak ettim ?

Yani hani fotosu kız ismi ramazan ya manyak mıyım öyle birşey yapacak olsam WhatsApp da zaten belli diyor kız ismiyle kayıt etmemesinin sebebi de yine benim ofkemden

Yok gülüm ya devamlı müşteri bende aynı sektörde aynı isimde çalıştığım için biliyorum

Yani hani fotosu kız ismi ramazan ya manyak mıyım öyle birşey yapacak olsam WhatsApp da zaten belli diyor kız ismiyle kayıt etmemesinin sebebi de yine benim ofkemden
Evet kocan manyak değil gayet çakal, ama senin için aynı şeyi söyleyemicem, iyi keklenmelerrrrrr

Yani genelde telefonunu ortada bırakıyorsa falan bende şüphelenmezdim herhalde sen kıskanma diye ismini farklı kaydetmesi yanlış ama canım eve gelince yüz yüze konuş böyle daha yanlış anlaşılır. Yine de sen bence ufak ufak kızı takip et eşini de tabi. Bir şey varsa muhakkak bir yerde hata yapacaktır -ki inşallah yoktur. Sonuç olarak yapmak isteyen başka telefon hat alır yine yapar insanlar neler yapıyor...

Evet kocan manyak değil gayet çakal, ama senin için aynı şeyi söyleyemicem, iyi keklenmelerrrrrr

Tanımadan böyle yorum yapmanız normal o kadar çok detay var kabul konuyu açık açık yazdığım gibi bunu da gönül rahatlığıyla söylüyorum doğru söylüyor ve inaniyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…