Whatsapp'ta uzun sure baska bi kadinla goruntulu konusan es

Kendısı söyleseydi bunu size, is arkadası der yumusatmaya calısırdım ki benim yumusacagım bir sey degıl bu.

Fakat kendiniz bulmuşsunuz.
Saklamıs yanı. Cok kotu.

Beni aldattığını artık sevmedıgını, bos vaktinde film izlemek uzakta bir hemcins dostla gorusmek yerine ısyerınde kı kızı secmesinin asırı adice oldugunu dusunurdum.
Ve ona artık guvenmezdım.

Peki siz ne dusundunuz?

WhatsApp web den takip edin ayarlardan kodu tarayın nette uygulamalı yazar onun mesajları siteye girdiğinizde sizin de ekranınızda düşüyor bi süre burdan takip edin sonra ordan ekran görüntüsünü alıp kopyalayın biraz böyle biriktirin Sessiz kalın tepkisiz hiç birşey olmamis gibi sonrası iş boşanmaya kadar gider bilginiz olsun çünkü bariz bi şekilde bişeyler var neyse gözengin alıyorsanız yapın yok ben ilerisi için göze alamam diyorsanız hiç bilmeyin görmeyin en azından pişkin olupgöz önünde yapmaz

Ben de cok garipsedim.Karsi cins birisiyle bi olay olur uzun uzun telefonda konusabilirsin ama saatlerce goruntulu konusmak ne demek,ne alaka
Ben WhatsApp aramalarinda konustuklarini gorunce telefonu firlattim ,bagirdim ,cagirdim ama oyle kaldi daha ne yapabilirim ki.Kizla da hala konusuyorlar is yerinde kanka ayagina .Ben ne yapabilirim bilmiyorum.Kendisi tepkilerim karsisinda Beni sucluyor sacmalayan benmisim.

Seni mi sucluyor ay ne tıynetsiz adam.
Bır pislik yapmissın kıstır kuyruğunu defol.

Bu adamı bosamayacaksan Bosanmaktan beter etmen lazım,.

Iyi dusunulecek bi durum mu peki sizce

Sizde iş yerinden bir erkek kanka bulup o evde yokken bir buçuk saat görüntülü konuşun bakalım ne diyor. Hesap sorarsada dünya meselelerini hallediyorduk dersin. Burda sizi aldatmasını geçtim ( insan bir halt yemiyorsa her gün yüz yüze baktığı iş arkadaşı ile o kadar zaman görüntülü konuşmaz) sizi salak yerine koyması ve sizin ona haddini bildirememeniz asıl problem.

Cok haklisiniz.Ben de bu yaptiginin ocunu daha kotu bi sekilde alacagimi soyledim ama baska elden ne gelir ki ? Su an hamilelik iznindeyim hic biyere gidebildigim yok

Bundan sonra zaten olayı bildiğiniz için daha dikkatli olun belli etmeden eğer devam ediyorsa deliller toplayın hani gösterebiliceğiniz biliyorum canınızı sıkıcak ama sessiz kalıp düşünmekten iyidir diye düşünüyorum hiç ummadığı bir anda da içinizdeki herşeyi dökersiniz kanıtınızla birlikte en azından karşı çıkamaz ama ilk önce ne yapmak istediğinize karar verin zorlu bir dönem çünkü Allah yardımcınız olsun

Bana çok ters bir durum asla kabul edemezdim ve ayrılırdım muhtemelen. Ama siz eşinizi bizden iyi tanıyorsunuz ne konuştuğunu size söylemedi mi? Kestirip attı mı? Bir süre sabretmenizi tavsiye edebilirim hala devam ederse tabi ki sabretmeyin. Bir de bu kadın iş yerinden olmasa derdim ki beraberken nasılsınız ilgisiz mi yoksa başka odaya geçip saatlerce konuşur veya birileriyle mesajlaşır mı dicem ama zaten akşama kadar aynı iş yerindeler yani mesajlaşmalarına bile çok gerek yok yüz yüze bakıyorlar. Çok sinir bozucu kesinlikle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…