- 7 Şubat 2020
- 8
- 3
- 1
- 33
- Konu Sahibi Pelin Balis
-
Kendısı söyleseydi bunu size, is arkadası der yumusatmaya calısırdım ki benim yumusacagım bir sey degıl bu.
Fakat kendiniz bulmuşsunuz.
Saklamıs yanı. Cok kotu.
Beni aldattığını artık sevmedıgını, bos vaktinde film izlemek uzakta bir hemcins dostla gorusmek yerine ısyerınde kı kızı secmesinin asırı adice oldugunu dusunurdum.
Ve ona artık guvenmezdım.
Peki siz ne dusundunuz?
Seni mi sucluyor ay ne tıynetsiz adam.Ben de cok garipsedim.Karsi cins birisiyle bi olay olur uzun uzun telefonda konusabilirsin ama saatlerce goruntulu konusmak ne demek,ne alaka
Ben WhatsApp aramalarinda konustuklarini gorunce telefonu firlattim ,bagirdim ,cagirdim ama oyle kaldi daha ne yapabilirim ki.Kizla da hala konusuyorlar is yerinde kanka ayagina .Ben ne yapabilirim bilmiyorum.Kendisi tepkilerim karsisinda Beni sucluyor sacmalayan benmisim.
Iyi dusunulecek bi durum mu peki sizceMerhaba arkadaslar ,bazen bi problem yasarsin ve baska insanlarin fikirlerini almak istersin,yakinina anlatmak istersin.Oyle bi durumdayim su an.
Esim ,benim evde olmadigim bir donem is yerindeki bi kiz arkadasiyla WhatsApp goruntulu konusma yapmis.Bi gun icerisinde once bir bucuk saat ,sonra yarim saat.Bunu gecenlerde telefonuna bakinirken farkettim.Siz boyle bisey farketseydiniz ,ne dusunurdunuz ?
Iyi dusunulecek bi tarafi yok bence ama ne yapabilirim ki .Bagirdim cagirdim sadece.Iyi dusunulecek bi durum mu peki sizce
En zor kismida ispatlama kismi takipte kalin sessizce belli etmeden izleyin arastirin surekliIyi dusunulecek bi tarafi yok bence ama ne yapabilirim ki .Bagirdim cagirdim sadece.
Cok haklisiniz.Ben de bu yaptiginin ocunu daha kotu bi sekilde alacagimi soyledim ama baska elden ne gelir ki ? Su an hamilelik iznindeyim hic biyere gidebildigim yokSizde iş yerinden bir erkek kanka bulup o evde yokken bir buçuk saat görüntülü konuşun bakalım ne diyor. Hesap sorarsada dünya meselelerini hallediyorduk dersin. Burda sizi aldatmasını geçtim ( insan bir halt yemiyorsa her gün yüz yüze baktığı iş arkadaşı ile o kadar zaman görüntülü konuşmaz) sizi salak yerine koyması ve sizin ona haddinibildirememeniz asıl problem.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?