- 31 Mart 2012
- 1.012
- 2.079
- 333
- Konu Sahibi Pelin Balis
-
Ben ki bu konularda biraz genisimdir bana bile normal gelmedi. Niye görüntülü yani. Olayı unutmuş gibi yapıp sıkı takip edin.Merhaba arkadaslar ,bazen bi problem yasarsin ve baska insanlarin fikirlerini almak istersin,yakinina anlatmak istersin.Oyle bi durumdayim su an.
Esim ,benim evde olmadigim bir donem is yerindeki bi kiz arkadasiyla WhatsApp goruntulu konusma yapmis.Bi gun icerisinde once bir bucuk saat ,sonra yarim saat.Bunu gecenlerde telefonuna bakinirken farkettim.Siz boyle bisey farketseydiniz ,ne dusunurdunuz ?
Bildiğimi belli etmez haline hareketine bakardım ama bunun sonu iyi olmazdı mantıklı bi açıklaması yoktur tabikide hiç normal değil sıkı takip edin derimMerhaba arkadaslar ,bazen bi problem yasarsin ve baska insanlarin fikirlerini almak istersin,yakinina anlatmak istersin.Oyle bi durumdayim su an.
Esim ,benim evde olmadigim bir donem is yerindeki bi kiz arkadasiyla WhatsApp goruntulu konusma yapmis.Bi gun icerisinde once bir bucuk saat ,sonra yarim saat.Bunu gecenlerde telefonuna bakinirken farkettim.Siz boyle bisey farketseydiniz ,ne dusunurdunuz ?
eşinizin mesleği ile ilgili bir durum olabilir mi? benim eşim bilgisayar mühendisi mesela tüm gün telefonda. görüntülü pek görüşmez ama ne bileyim yönlendirme gerektiren bir iş olabilir mi acaba? durumu en iyi siz tahlil edersiniz. bence de gözlemleyin bir süre.Merhaba arkadaslar ,bazen bi problem yasarsin ve baska insanlarin fikirlerini almak istersin,yakinina anlatmak istersin.Oyle bi durumdayim su an.
Bence eşinizin iş yerini bir ziyarete gidin ve o kızı arkadaşlarının arasında rezil edin Evli bir adamla 1.5 saat üstelik bir de görüntülü olarak ne konuştuğunuzu sorun bakalım ne diyecekmiş
Bence eşinizin iş yerini bir ziyarete gidin ve o kızı arkadaşlarının arasında rezil edin Evli bir adamla 1.5 saat üstelik bir de görüntülü olarak ne konuştuğunuzu sorun bakalım ne diyecekmiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?