Whatsapp'ta uzun sure baska bi kadinla goruntulu konusan es

kesinlikle takip edin.
Uygun pozisyonu yakaladığın an şuuuttt ve goolll

Sessiz kal bakalım ne olacak unutmuş gibi yap ama takipte kal.
Valla evliyim benimde vatsaptan yazışarak konuştuğum Bi erkek arkadaşım var geçenlerde grup olarak görüntülü de konuştuk yarım saat sürdü ama tek ben yoktum.

Ben ki bu konularda biraz genisimdir bana bile normal gelmedi. Niye görüntülü yani. Olayı unutmuş gibi yapıp sıkı takip edin.

İnternetinin çok iyi çektiğini düşünürdüm ilk önce. Bir buçuk saat aralıksız mı konuşmuş. İkinci olarak %100 aldatıldığımı düşünürüm fiziki olmasa da duygusal olarak. Umarım farklı bir durum vardır.

kocam/sevgilim karşı cinsten bir "kanka"mla görüntülü 1,5 saat konuştuğumu ben gizlediğim halde öğrenip ne düşünecekse onu düşünürdüm..

sanırım hamilesiniz, siz bunu farketmeden önce davranışlarında değişim var mıydı ? az ilgilenmek, hamilelikte uzaklaşmak gibi ?

Bildiğimi belli etmez haline hareketine bakardım ama bunun sonu iyi olmazdı mantıklı bi açıklaması yoktur tabikide hiç normal değil sıkı takip edin derim

Sorsanız işle ilgili der benim eşim de diğer erkekler de kadın arkadaşlarla iş gereği bazen görüntülü konuşuyorlar ama saatler sürmüyor tabi taş çatlasın yarım saat sürmeli madem o kadar uzun sürecek bi işleri var iş yerinde halledebilirler demi kim olsa huzursuz hisseder

Kusura bakmayın ama o kadar söylenecek, yapılacak ve burnundan getirilecek durum varken sadece "bağırdım, daha ne yapıcam" diyorsunuz. Aynısını o yapsa sadece 'bağırıp' ee daha ne yapacağım ki mi derdi sizce? Ben sizin aleni yakalasanız da hamileyim, çocuk olacak, aha çocuk oldu diyerek kesinlikle boşanmayacak kadınlardan olduğunuzu düşündüm. O yüzden hiç karıştırmayın, bırakın ne yapıyorsa yapsın, siz bilmezden gelin, en azından bile bile o evde oturmaya devam eden, ona muhtaç olan kadın konumunda olmazsınız.

Sorsaniz kendisine kesin birsey uyduracak...siz de inanmak zorunda kalacaksiniz halbuki evde iş arkadaşı ile görüntülü 2 saate yakin konuşulacak bir meslegi yoksa eger net başka türlü bi sohbet oldu ...sessiz sessiz takip edin nasılsa silmeyi de unutuyor bellli ki ...kesin birşey yakalarsiniz

Yuh 1.5 saat hemde görüntülü. Aralarında bişey yoksaki olmaya doğru gidiyor. Madem sen abartiyorsun niye evde olmadığım saatte konuşmuş. Şimdi konuşsa bile silecektir sen görme diye. İş yerinde ne durumdalar goremedigin için bilemiyorsun. Biraz bekle ve izle

eşinizin mesleği ile ilgili bir durum olabilir mi? benim eşim bilgisayar mühendisi mesela tüm gün telefonda. görüntülü pek görüşmez ama ne bileyim yönlendirme gerektiren bir iş olabilir mi acaba? durumu en iyi siz tahlil edersiniz. bence de gözlemleyin bir süre.

valla bende muhasebecimizle görüntülü konuşuyorum ( erkek eşiminde haberi var ) icabında işle ilgili ekranı bilgisayara çeviriyorum o tarif ediyor ben yapıyorum gibi epi topu 10-15 dk falan sürmüştür gerçi.. belki işle ilgilidir diyeceğim ama bilemedim 1 saat kadar ne konuşulabilir ki..

Bence eşinizin iş yerini bir ziyarete gidin ve o kızı arkadaşlarının arasında rezil edin Evli bir adamla 1.5 saat üstelik bir de görüntülü olarak ne konuştuğunuzu sorun bakalım ne diyecekmiş

Aynen bende bunu yapsın diyorum kesinlikle kötü insanların yanına kar kalmasın artık hiç birşey

ben dışarıdayken benle o kadar watsapda konuşmayan adamın gıdısını alırım.iş konuşsun hadi. ne kadar sürer.(aynı iş yerındeyse iş yeri ne güne duruyor)
hadi sürdü karıcığının haberi olsun.

Bence eşinizin iş yerini bir ziyarete gidin ve o kızı arkadaşlarının arasında rezil edin Evli bir adamla 1.5 saat üstelik bir de görüntülü olarak ne konuştuğunuzu sorun bakalım ne diyecekmiş

Sakın konudan emin olmadan yapmayın böyle bir şey. Hoş ben aldatılma gibi bir konudan emin olsam da yapmazdım, duruş meselesi. Yanımdakini başımdan def ederdim, söyleyeceğimi ona söylerdim biterdi.
Ama siz emin değilsiniz, belki iş arkadaşlarıyla ilgili gündemde olan önemli bir konuyu konuştular, belki işle ilgili bir yardım için uzun konuştular, önemli bir proje öncesi konuştular vs. Bunlar olmayacak ihtimaller değil ki.

Bence takip edin, ağzından laf almaya çalışın, işyerine sürpriz bir ziyaret yapın ve gözlemleyin. Ne zaman ki emin olursunuz ona göre hareket edersiniz. Ama emin olmadığınız bir konuda ne kimseyi rezil edin nede kendinizi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…