Whatsapta cok uzun saatler cevrimici kalmak

Bir dakika ya bende whatsapppa giriyorum ama o sayfada kalıyorum çıkış yapmıyorum unutuyorum ekran da kapalı olunca .telefonu elime aldığımda o sayfada olduğumu görüyorum ben telefonu elime almasam bile çevrimiçi mi görünüyorum ayyy çok ilginç o_O:KK57:

hah evet web whatsapp nerden bılıyrosun telefondan gırdıgını arada offlıne olup yenıden onlıne 'mı oluyor?
cunku bende telefondan bkaıyorum arada ama hep cevrım ıcı gozukuyorum gunde 7 saat rahat
Keske oyle olsa...ise gidiyo otobuste bile yaziyor..misafirlikte mesela..

Bilgisayar başında çalışıyorsa whatsapp web kullanıyordur. Ya da evdeki bilgisayarında açıktır eve gidince otomatik online oluyordur.

14-15 saat aktif online olması için robot olması lazım.

Bilgisayar başında çalışıyorsa whatsapp web kullanıyordur. Ya da evdeki bilgisayarında açıktır eve gidince otomatik online oluyordur.

Bilgisayar basinda calismiyor..dun mesela on uc saat kaldi tabii biraz ara verdi arada bi iki saat

Oglen ikiden gece ikiye kadar filan bazen de sekiz saat..ama illa ki bi aktivite var.isi oldugu zaman filan anliyorum ben yarim saatte bire dusuyor..mesela 16.20de yaziyor bi daha 16.40a kadar girmiyor o zaman anliyorum ki isi var..ama onun haricinde bi dakka araliklarla..

bak bende şunu merak ettim, whatsapp web kullanırken hep online mı görünüyorsun? eğer öyleyse ben 7/24 online'ım :27:

A Aycicegii56
Burdan toplu cevapliyim kizlar.
Internette whatsappweb.com diye site var. Ordan bi seferligine mahsus telefonla bar kodunu okuyosun ve tamamdir. Bunun icin bi laptop lazim. Artik whatsapptn ne yaziliyosa aninda laptopa ulasiyor.
Tek eksisi, egerki gercekten aldatiliyosan ve adam uyanik olup siliyosa her konusmyi; silinen mesajlar direk laptoptanda silinir.
Dakik olup o silmedigi anini yakalrsan ancak bulursun biseyler.

Ornegin burda bi arkdasin kocasinin aldattigini ogrendik bu islemi yaptiktan 2 saat snra.

Yapmaniz gereken tek sey
1.whatsapptan whatsapp web secenegine basmak( bu sadece akilli telefonlarda var bunu blirtiyim)
2. Laptoptan www.whatsappweb.com a girmek.
3. Beliren bar kodunu telefonda okutmak.
4. Tamamdir bitti.

Telefonu takip edilen kisi bunu pek cabuk yakalayamaz, takip edildigini cok cabuk anlayamaz.
keşke daha önceden bilseydim :)

Oglen ikiden gece ikiye kadar filan bazen de sekiz saat..ama illa ki bi aktivite var.isi oldugu zaman filan anliyorum ben yarim saatte bire dusuyor..mesela 16.20de yaziyor bi daha 16.40a kadar girmiyor o zaman anliyorum ki isi var..ama onun haricinde bi dakka araliklarla..

Maşallah sende dakika dakika çocuğu takip etmişsin :-)

Merhaba arkadaslar?
Bu biraz genel bir soru olacak ama siz olsaydiniz whatsapta oglenden sabaha kadar 14-15 saat konusan birinin hayatinda biri oldugundan suphelen miydiniz? Bu yeterli bir delil midir?
Bende gün aşırı whataapptayım. Ne olmuş. Rehberimde bir siz yoksunuz heralde. Çevresi çok genişse gerçi olmasa da oluyor birkaç kişiyle mesajlaşıyorsa normal yani. Sabaha kadar niye açıksın diye sormam yani.

Surekli boyle degil.Bazi gunler bazi zamanlar yedi sekiz saate dusuyor.Bir grubu yok ve arkadasimla konusuyorum demisti.Bu kadar uzun sure konusma durumu da yeni basladi...Takip edebiliyorum..Gerci artik kaldirdim telefonundan cunku yuzde doksan dokuz eminim gibi bi sey..Yine de sizlerin fikrini de almak istedim.Belki kuruyorumdur diye
birsey saklayacak olsa gizlilik ayarlarindan gizler kimse de goremez

Back
X