- 5 Ocak 2018
- 609
- 615
- 103
- Konu Sahibi Derya gzntp27
Bende şuan boşanma aşamasındayım fakat şöyle birley var,kişiler boşanma aşaması tamamlanıncaya kadar birbirlerine sadakat yükümlülükleri vardır,yani gidip başkasıyla gezip tozamaz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çıkmaz şirket yabancı vermezler çıksa bile,ama mahkeme kullandığı operatörden telefon dökümlerini ve sms isteyebilir.Hadi ya ben d e bir şeyler bulurum belki dedim ama sanirim olmayacak![]()
Mahkeme açıldıktan sonra ise yaramıyormuş canim oBende şuan boşanma aşamasındayım fakat şöyle birley var,kişiler boşanma aşaması tamamlanıncaya kadar birbirlerine sadakat yükümlülükleri vardır,yani gidip başkasıyla gezip tozamaz
Insallah ama kadını tanimiyorumKadını tanıyosan onla konuş kayıt altına al o da zaten sevgilisinin boşanmasını istiyodur sana yardım bile eder
Bi sor canimBenim abim avukat ona bir sorayim bakim ne dicek
Ne kadar kötü bir şey yaMalesef çıkmıyor
Çünkü benimde sildigim bir whatsaap konusmasina ihtiyacım var aylaar öncesinin . Telimi degistigimden whatsaap sohbete o konuşmaya ihtiyaç duydum ne yaptimsa ulaşamadım
Kendim bile ulasamamisken siz baskasininkine hiç ulaşamazsınız
Yok canım ben eminim bu konudaMahkeme açıldıktan sonra ise yaramıyormuş canim o
Canim yedekledim ama he0si cikmadiWhatsapi silip tekrar yuklerseniz eger yedeklediyse sohbet yedeginde cikar kendinize mail atarsiniz ama onun icin esinizin telefonuna ihtiyacin var sadece whatsapptan gorusmemistir uzatin isi mahkemeye verin normal konusmalari ciksin ortaya
Nasıl ki canim mahkeme bir yıldan fazla sürdü diye hayatına yeni birilerini alanlar bile var ama biz evliyken yapmıştı bunu esin bulamadım mesajlariYok canım ben eminim bu konuda
Hadi ya ınsallah bakalimİşte canım alamazlarmış,yani kişilerin birbirine sadakat yükümlülükleri varmış
Oyle olsa herkes birbirinin konusmasini gordugunu esinin aldattigini soyler. Yeterli degil yani.Şahit sizsiniz zaten. Gözlerimle gördüm elimden alıp sildi. Ben bu kişiyle evli kalmak istemiyorum. Demeniz yeterli.
Cok sacma mahkeme 10 sene surse sevgilim olamayacak mi yani? Bence bir yanlisiniz olmali.İşte canım alamazlarmış,yani kişilerin birbirine sadakat yükümlülükleri varmış
Valla canım ben avukatlar ne dediyse onu söyledim,saçma bencede ama,öyleymişCok sacma mahkeme 10 sene surse sevgilim olamayacak mi yani? Bence bir yanlisiniz olmali.