Whatssap dökümanları çıkıyor mu?

Bende şuan boşanma aşamasındayım fakat şöyle birley var,kişiler boşanma aşaması tamamlanıncaya kadar birbirlerine sadakat yükümlülükleri vardır,yani gidip başkasıyla gezip tozamaz

Kadını tanıyosan onla konuş kayıt altına al o da zaten sevgilisinin boşanmasını istiyodur sana yardım bile eder

google drive a yüklediyse, yedekleme olarak, tekrar whatsapp yüklenince çıkar. Ayrıca whatsapp dökümanları pek tabii çıkıyor, bkz. rıza zarrab hakan atilla davası :deli: Tabii burası Türkiye olduğu için bilemiyorum, boşanma davasında dokümanları çıkartırlar mı çıkartmazlar mı.

Malesef çıkmıyor
Çünkü benimde sildigim bir whatsaap konusmasina ihtiyacım var aylaar öncesinin . Telimi degistigimden whatsaap sohbete o konuşmaya ihtiyaç duydum ne yaptimsa ulaşamadım
Kendim bile ulasamamisken siz baskasininkine hiç ulaşamazsınız

Malesef çıkmıyor
Çünkü benimde sildigim bir whatsaap konusmasina ihtiyacım var aylaar öncesinin . Telimi degistigimden whatsaap sohbete o konuşmaya ihtiyaç duydum ne yaptimsa ulaşamadım
Kendim bile ulasamamisken siz baskasininkine hiç ulaşamazsınız
Ne kadar kötü bir şey ya :( çaresiz kaldim

Whatsapi silip tekrar yuklerseniz eger yedeklediyse sohbet yedeginde cikar kendinize mail atarsiniz ama onun icin esinizin telefonuna ihtiyacin var sadece whatsapptan gorusmemistir uzatin isi mahkemeye verin normal konusmalari ciksin ortaya

Back
X