• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Whatssap dökümanları çıkıyor mu?

Eskiden karsi tarafa tazminat davasi acilabiloyordu ama gecen seneydi sanirim cikarilan bir kanunla artik bu kaldirildi.
Yargıtay Hukuk Genel Kurulu 2015-2016 yıllarında bu yönde karar alıp 2017 yılında ise dava açılamayacağı yönünde kararından dönmüştür.

Aldatan 3.kişiye de dava yolu açıktır.

Evet yaptım ama hepsi çıkmadı ne yazık ki hepsini geciremedim ele çok azı çıkıyor öyle de
O da şundan dolayı oluyor eşiniz whatsabina ayar koymustur şu kadar saat gün sonra yedek e gibisinden birşey. O belirlenen süreden önce silmisse mesajları son mesajlar çıkmaz. Çıkan o kısımda dediğim gibi biraz beklemiş telefonunda google da yedeklemis. Diğerleri malesef silinmiş.

Eşinizin o konusmalarina bu şekilde ulaşmaya çalışmak size sorun çıkarabilir. Iletişimin gizliliğine aykırılık gibi bir kanun var. Kısacası dikkat edin hakliyken haksız olmayın, kanuna iyi uyunki sıyrılmasın yağ gibi öküz.

WhatsAppları e-posta’ya göndermiş olabilir mi? Benim eski sevgilim mesajları mailine yedeklemiş bir ara mailine girdiğimde baktım skype, WhatsApp hepsi vardı. Birde mailini kontrol edin derim.

Yargıtay Hukuk Genel Kurulu 2015-2016 yıllarında bu yönde karar alıp 2017 yılında ise dava açılamayacağı yönünde kararından dönmüştür.

Aldatan 3.kişiye de dava yolu açıktır.
Gercekten mi? Ben de sizden ogrendim..Gecen seneye kadar yanlis hatirlamiyorsam acilabiliyordu. Sonra aile birlikteligini korumaktan ucuncu kisiler sorumlu degil diye ucuncu kisiye dava hakki kalkti diye biliyorum. Sadece aldatan ese acilabiliyor diye biliyorum. Hatta ben bunu burada ogrenmistim. Kadinlar kulubunde hatta ben ucuncu kisiye dava acilabildigini soylemistim ama o artik kalkti denmisti. Yanlis bilgilendirmek istemem.

Gercekten mi? Ben de sizden ogrendim..Gecen seneye kadar yanlis hatirlamiyorsam acilabiliyordu. Sonra aile birlikteligini korumaktan ucuncu kisiler sorumlu degil diye ucuncu kisiye dava hakki kalkti diye biliyorum. Sadece aldatan ese acilabiliyor diye biliyorum. Hatta ben bunu burada ogrenmistim. Kadinlar kulubunde hatta ben ucuncu kisiye dava acilabildigini soylemistim ama o artik kalkti denmisti. Yanlis bilgilendirmek istemem.
Bir hukukçu olarak doğrusunu yazdım endişe etmeyin. 2015/2016 yıllarında dediğiniz yönde karar almıştı. Fakat bunun isabetsiz bir karar olduğu aşikardı. 2017 yılında ise bu kararından çok şükür döndü. :)

Back
X