Whatssap dökümanları çıkıyor mu?

Ille de bosanacaksan ve aldatilmayi ispatlayamiyorsan siddetli gecimsizlikten bosan ya da anlasmaya ikna et.

Yok canım çekişmeli istiyorlar 4 aylık evliyim zaten ben anlaşmalı bosanamiuoz
Evet bir yili doldurmadan anlasmali bosanamiyorsunuz. Gecmis olsun. Cok yeni evliymissiniz. Allahtan erken fark etmissin. Belki arkadas cevresi biliyordur. Cunku erkekler bu tip seylerle ovunur. Ya da is yerinden bilenler vardir. Telefon dokumlerinden cikar aslinda. Esinin telefonundan mesaj atip internet sifresi alarak abone oldugu sebekenin internet sitesine girerek telefon dokumlerini alabiliyorsun. Buradaki kizlar biliyordur. Oyle birseyler soyluyorlardi gecmisteki konularda. Sen de telefon dokumune ulasip en cok konustugu yada mesajlastigi numaradan ulasabilirdin ya da elinde ispatin olurdu ekran goruntusunu alarak.

N
Evet bir yili doldurmadan anlasmali bosanamiyorsunuz. Gecmis olsun. Cok yeni evliymissiniz. Allahtan erken fark etmissin. Belki arkadas cevresi biliyordur. Cunku erkekler bu tip seylerle ovunur. Ya da is yerinden bilenler vardir. Telefon dokumlerinden cikar aslinda. Esinin telefonundan mesaj atip internet sifresi alarak abone oldugu sebekenin internet sitesine girerek telefon dokumlerini alabiliyorsun. Buradaki kizlar biliyordur. Oyle birseyler soyluyorlardi gecmisteki konularda. Sen de telefon dokumune ulasip en cok konustugu yada mesajlastigi numaradan ulasabilirdin ya da elinde ispatin olurdu ekran goruntusunu alarak.
Biliym canim alamadım iste:(

Eşinizin telefonunda kayıtlı olan g mail adresine yedeklenmis olabilir oradan ulaşabilirsiniz aslında ama eşinin telefonu senin elinde olması lazım: ( telefonu ele geçirebilme fırsatın olsa şansınızı denerdiniz.

Peşine dedektif tak.
Ben yurtdışında avukatim ve önerim bu oluyor genelde. Buluşmaları filan dokumanlasin...
Dedektif işi çözer...
Eğer dışarıda buluşma olursa fotoraf cekmen kanuna karşı değil burda

Android'de eski WhatsApp sohbetlerine tekrar ulaşabilmek için uygulamayı silip kaldırdıktan sonra tekrar kurmak veWhatsApp'ın Android uygulamasında silinen mesajları geri getirmek için öncelikle uygulamayı kaldırıp tekrar kurmak gerekiyor. Akabinde tekrardan kurulum yapıldığında WhatsApp mesaj yedeği bulunuyor ve otomatik olarak "Geri Yükle"seçeneği sayesinde bu işlem gerçekleştirilebiliyor.

Ama karsindakinin de telefonunda yedekleme acik olmasi lazımmış

Aynen bu şekilde ulasabilirsin belki bende bunu demek istedim ama adamın telefonunu ele geçirmen lazım.

Bi tanıdığımız eşini takip edip başka biriyle sarmaş dolaş bas başa fotoğraflarını çekmişti ve mahkemede delil olarak kullanmıştı ve karşı taraf an tazminat bile almıştı.

Bi tanıdığımız eşini takip edip başka biriyle sarmaş dolaş bas başa fotoğraflarını çekmişti ve mahkemede delil olarak kullanmıştı ve karşı taraf an tazminat bile almıştı.
Eskiden karsi tarafa tazminat davasi acilabiloyordu ama gecen seneydi sanirim cikarilan bir kanunla artik bu kaldirildi.

Facebooktan talep ediliyor da Whatsapptan konuşmalar talep edilemiyor diye biliyorum. Tek delil Whatsapp konuşmaları mı?
aslında facebook whatsapp ı satın almıştı. üstelense bişeyler çıkabilir belki ama whatsapın mesaj içerik koruma sistemi çok iyi geliştirildi

Aldatilma ispat edilemezse siddetli gecimsizlikten dava acilabilor ama gecimsizlik icin gerekce olmali. Hakaret, kufur, psikolojik siddet, asagilama, gorev ve sorumluluklarini yapmama gibi..

Peşine dedektif tak.
Ben yurtdışında avukatim ve önerim bu oluyor genelde. Buluşmaları filan dokumanlasin...
Dedektif işi çözer...
Eğer dışarıda buluşma olursa fotoraf cekmen kanuna karşı değil burda
Ah ah bir an evvel bitse kuzum bir gün dahi onun soyadını taşıyasın yok inan ki

Back
X