- 29 Nisan 2013
- 16.167
- 30.999
- 798
- Konu Sahibi Derya gzntp27
Ille de bosanacaksan ve aldatilmayi ispatlayamiyorsan siddetli gecimsizlikten bosan ya da anlasmaya ikna et.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aynen bu konuda 3 4 yıl süren boşanmalar var ben mahkeme açınca o yük kalkıyor diye biliyorumCok sacma mahkeme 10 sene surse sevgilim olamayacak mi yani? Bence bir yanlisiniz olmali.
Yok canım çekişmeli istiyorlar 4 aylık evliyim zaten ben anlaşmalı bosanamiuozIlle de bosanacaksan ve aldatilmayi ispatlayamiyorsan siddetli gecimsizlikten bosan ya da anlasmaya ikna et.
Evet bir yili doldurmadan anlasmali bosanamiyorsunuz. Gecmis olsun. Cok yeni evliymissiniz. Allahtan erken fark etmissin. Belki arkadas cevresi biliyordur. Cunku erkekler bu tip seylerle ovunur. Ya da is yerinden bilenler vardir. Telefon dokumlerinden cikar aslinda. Esinin telefonundan mesaj atip internet sifresi alarak abone oldugu sebekenin internet sitesine girerek telefon dokumlerini alabiliyorsun. Buradaki kizlar biliyordur. Oyle birseyler soyluyorlardi gecmisteki konularda. Sen de telefon dokumune ulasip en cok konustugu yada mesajlastigi numaradan ulasabilirdin ya da elinde ispatin olurdu ekran goruntusunu alarak.Yok canım çekişmeli istiyorlar 4 aylık evliyim zaten ben anlaşmalı bosanamiuoz
Biliym canim alamadım isteEvet bir yili doldurmadan anlasmali bosanamiyorsunuz. Gecmis olsun. Cok yeni evliymissiniz. Allahtan erken fark etmissin. Belki arkadas cevresi biliyordur. Cunku erkekler bu tip seylerle ovunur. Ya da is yerinden bilenler vardir. Telefon dokumlerinden cikar aslinda. Esinin telefonundan mesaj atip internet sifresi alarak abone oldugu sebekenin internet sitesine girerek telefon dokumlerini alabiliyorsun. Buradaki kizlar biliyordur. Oyle birseyler soyluyorlardi gecmisteki konularda. Sen de telefon dokumune ulasip en cok konustugu yada mesajlastigi numaradan ulasabilirdin ya da elinde ispatin olurdu ekran goruntusunu alarak.
Android'de eski WhatsApp sohbetlerine tekrar ulaşabilmek için uygulamayı silip kaldırdıktan sonra tekrar kurmak veWhatsApp'ın Android uygulamasında silinen mesajları geri getirmek için öncelikle uygulamayı kaldırıp tekrar kurmak gerekiyor. Akabinde tekrardan kurulum yapıldığında WhatsApp mesaj yedeği bulunuyor ve otomatik olarak "Geri Yükle"seçeneği sayesinde bu işlem gerçekleştirilebiliyor.
Ama karsindakinin de telefonunda yedekleme acik olmasi lazımmış
Eskiden karsi tarafa tazminat davasi acilabiloyordu ama gecen seneydi sanirim cikarilan bir kanunla artik bu kaldirildi.Bi tanıdığımız eşini takip edip başka biriyle sarmaş dolaş bas başa fotoğraflarını çekmişti ve mahkemede delil olarak kullanmıştı ve karşı taraf an tazminat bile almıştı.
Doğrudur evet benim anlattığım olay bi 4, 5 yıl öncesine ait.Eskiden karsi tarafa tazminat davasi acilabiloyordu ama gecen seneydi sanirim cikarilan bir kanunla artik bu kaldirildi.
aslında facebook whatsapp ı satın almıştı. üstelense bişeyler çıkabilir belki ama whatsapın mesaj içerik koruma sistemi çok iyi geliştirildiFacebooktan talep ediliyor da Whatsapptan konuşmalar talep edilemiyor diye biliyorum. Tek delil Whatsapp konuşmaları mı?
karşı taraf inkar ederse boşanmak o kadar da kolay olmuyorŞahit sizsiniz zaten. Gözlerimle gördüm elimden alıp sildi. Ben bu kişiyle evli kalmak istemiyorum. Demeniz yeterli.
Evet yaptım ama hepsi çıkmadı ne yazık ki hepsini geciremedim ele çok azı çıkıyor öyle deAynen bu şekilde ulasabilirsin belki bende bunu demek istedim ama adamın telefonunu ele geçirmen lazım.
Aldatan kadına acılamıyor muEskiden karsi tarafa tazminat davasi acilabiloyordu ama gecen seneydi sanirim cikarilan bir kanunla artik bu kaldirildi.
Afedersin bir çok şeyini kaybedyr insan çok üzücü bir şey ya sanki tek bazı şeylerimi elimden almaya evlenmis4 aylık evlilikte aldatıyo bide öyle mievlenmeseymiş sana yazık
Ah ah bir an evvel bitse kuzum bir gün dahi onun soyadını taşıyasın yok inan kiPeşine dedektif tak.
Ben yurtdışında avukatim ve önerim bu oluyor genelde. Buluşmaları filan dokumanlasin...
Dedektif işi çözer...
Eğer dışarıda buluşma olursa fotoraf cekmen kanuna karşı değil burda