- Konu Sahibi winx perisi
-
Canıııım nasılsın, diyet nasıl gidiyor bakalım?​
Benimde şimdilik iyi gidiyor canım. O maydonozlu çay nasıl oluyor? Miden bulanmıyor mu yahu? Bisküviler diyet mi bakalım?iyi canı sımdılık bakalım.........sen nasılsın senın nasıl gdıyor.....
öğle yeegım degıstı kızlar kızıma tavuk corbası ısıtırken ısısına bakayım dıye 1 kepce tavuk corbası ıctım....arkasındanda turk kahvesı cnm ıstemedı bısey
hazırladıgım maydonozlu dereotlu cacıgıda aksam yerım artık suan hıcbıseyde gozum yok...arada yedıgım bıskuvılerden zaaaarrrrr:)))))))
Benimde şimdilik iyi gidiyor canım. O maydonozlu çay nasıl oluyor? Miden bulanmıyor mu yahu? Bisküviler diyet mi bakalım?
Ay ben onu nasıl okumuşum öylemaydonozlu çay deıl kız:))))maydonozlu dereotlu cacık:)))))bıskuvıler formdu dıyet...cıkolatalı.... paketı 200 cal...............
Ay ben onu nasıl okumuşum öyleBisküviler diyetse sorun yok zaten dediğin gibi kalorileri gayet düşük tam ara ögüne uygun:13:
Kesin 65'sindir canım bir de adetin gecikmiş vücudun su toplamıştır. Git gez bakalım ben okadar üşengeçim ki bütün gün evdeyim. Yarından itibaren bende çıkıcam. Hadi öpüldünevet canım..kız canım sıkılıyo yuruyusemı cıksam napsam bıraz once tartıldım..tok karna 66 gelıyorum......cıkayım bıraz yureyım sonra eczaneye ugrayım.....adetımde gecıktı.....bı olaydım baska bısey ıstemıyorum......ac karna 65mı acaba ayy ınsallah:))))bıraz cıkayım canım gelırım bırazdan hava alıyım bıraz bebısımde alsın.....dısarısı bıraz serın sıcaklar gıtmıskene hazır.....gorusuruz canım....
Kesin 65'sindir canım bir de adetin gecikmiş vücudun su toplamıştır. Git gez bakalım ben okadar üşengeçim ki bütün gün evdeyim. Yarından itibaren bende çıkıcam. Hadi öpüldün
ya bacım bende ofise poşet alıyorum çayı evede açık olandan
bide geçenlerde televizyonda gördüğüm 9 karışımlı bitki çayı varya içinde yok yok ondada var yeşil çay hepsini demleyip içiyorum akşamları
valla aktarların eline kaldık haaaa bilmiyom da kimbilir ben barut ağacı kabuğu diye inşallah işe yararlı bişe içiyorumdur :)
o kadar çok ot varki bilmiyosun hangisi hangisidir :)
barut agacı kabugumu:)))))))))tam bulmusun cnm:)))))))))))))))))onu topıclerde bende okudum kadının tekı 5 ayda 36 kılo vermıs ocayla ama ben emzırdıgım ıcın kullanamam.....ıstah kapatıyomus yemek oncesı ıcıldıgınde......emzirmeseydım kesın denerdım..herseyı denedıgım ıcın.)))))))))))
evet ben ondan da eksik kalmayim dedim :) ve denedim gerçekten iştahı kesiyor çünkü o kadar iğrenç bir tadı varki onu içtikten sonra insanın gözü yemek falan görmüyor ıyyyyyyyyyyyy
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?