- Konu Sahibi winx perisi
-
günaydıııın :) tebrık edıyorum senı gayeet ıyı gıdıyorsun bende 62 kıloyum unıversıte sınavına hazırlanırken 12 kılo aldım veremedım :) amacım 55 e düşmek ve bugun baslıyorum :) yaptığın listeyi gözden geçiricem şimdii bende yemeyi hafiflettim böyle yazılanları görmek insanı motive ediyor gerçektenn
sabah ilk kalktığımda limonlu sıcak su içtim şekersiz. ve aç karnına pilates yapıcam 1 saatle yarım saat arası ama bugun geç kalktığım için yapamadım az snra yapıcam :) öğlen haşlanmış bir parça tavuk+ yağsız yoğurt ikindi: bir parça karpuz akşam:çorba+bir kase sebze yemeği(ama suyundan olmucak sebze kısmı bır arkadas suyunda salça felan olduğu ıcın daha kalorılı dıyordu ve suyunu ıcmek bıraz ekmeğe saldırmaya neden oluyor :)) saat 9-10 gıbıde kuru kayısı bı kac tane :) sındırım problemım ıcın ve tabıııı 2 lıtre su +bitki çaylarımız ara ara :)
Takılmıcak gıbı değil 1 sene gormeyen arkadaslarım neolmuş sana dıyolar daha 19 yaşındayım bunun ılerısıde var:)
öğle yemegımı yedım.....felaket doydum ya ekmegımı yıyemedım.....1,5 bardak ayran+8 adet kasarlı mantar+1 adet kasarlı domates+5 dılım kasarlı patlıcan tabakta bıraz kalmıstı sonradan acıkmayım dıye zorla yedım ne kadar doyurucu oldu yaaa.......ekemek yedırmedı bana hemde kalorısı dusuk.....toplasam 200 kalorı etmez sabah kahvatıyoda 200 desek yokturda fazla fazla hesaplayalım toplamda 400 calorı..aksamda fırında 4adet mantarla bır buyuk domates kaldı onları yerım gene ayranla ve yarım dılım ekmekle.....vayyy be.....
bu kaşarlı domatesle , kaşarlı patlıcanı nasıl yapıyosun şeker anlatsana bi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?