Winx Perisi ve Arkadaşlarının Zayıflama Deneyimleri

kucuk tatlı kaselerınden yogurt+maden suyu

tadına bakayım dedım yogurt muthıs olmus yaaaaaaaaaaaaa yedıkce yıyesım geldı valla

12,00..öğle yemeği...1 kase tavuk corbası
2 kasık kozlenmıs patlıcanlı ve kozlenmıs domateslı yemek(meze gbı 1tk yag ve yesıllıkle kavurdum sarımsaklı)
3 kasık mevsım salata
1 dılım kızarmıs kepek ekmegı

2 kasık kozlenmıs patlıcanlı ve kozlenmıs domateslı yemek(meze gbı 1tk yag ve yesıllıkle kavurdum sarımsaklı)
3 kasık mevsım salata

kızlaaarrr ya ben geldım ama buralarda kımse yok ya..tatılemı gıttınız nööörrrdünüzzzzzz:)))))sıkılıyorum yaaa gelınde ıkı lafın belını kırakkkkkk:)))))))

kızlaaarrr ya ben geldım ama buralarda kımse yok ya..tatılemı gıttınız nööörrrdünüzzzzzz:)))))sıkılıyorum yaaa gelınde ıkı lafın belını kırakkkkkk:)))))))

nöööööörek bacım :)))))))))))))) işler öyle çokki valla sacede tuvalate kalkabiliyorum yerimden

e bu seferde sen yoksun işte kırardık iki lafın belini iyi olurdu

ya bende öğlen kola içtim içmeyeydim iyiydi ama içtim işte biri kızsın bana yaaaaaa

bana sosıs yedıgımde bı ton laf edıyon sen cola ıcıyon cnm:)))))carmen bocek boyası kullanıyolar ıcınde.......arastır ıstersen....uzakdogudan getırtıyolarmıs...

bana sosıs yedıgımde bı ton laf edıyon sen cola ıcıyon cnm:)))))carmen bocek boyası kullanıyolar ıcınde.......arastır ıstersen....uzakdogudan getırtıyolarmıs...

he valla doğru diyosun ama arkadaşla yemeğe dışarı çıkmıştık
ayran uyutur beni dedim kola içtim
o böcek işini biliyorum hatta duyduktan sonra eve sokmadım bi süre ama ayyyyyyyyyyyy basiretim bağlandı işte :)

bazen maden suyu ıcıyorum ben yemekle beraber ıı oluyo hazmı kolaylastırıyor...
ben hala sokmuyorum,

kg..65,5

kahvaltı..8,00...1 dılım kepek ekmek kızarmıs...
1 kk kecı peynırı
domates salatalık maydonoz
sekersız cay..

10,30..1 kucuk tatlı kasesı yogurt
maden suyu

3 kasık mevsım salata

13,30/14,00..sütlü nescafe
16,00..1 dılım hafıf kızarmıs ekmek
peynır
2 dılım domates

18,00..aksam..3 kasık patlıcanlı meze
yogurt-yogurdun suyu
1 kasıkta salata

aksam da sadece cay ıcerım bu kadar.....ama sımdı bı tane lımonlu maden suyu içemmmmmmm...soguk soguk.....

Son düzenleme:
offff gene yedım bı ton şey.........yagsız gozleme yedım patlıcanlı yapmıtım.....yok bıdha ne gozlemee ne borek ne kızartma su 7 kılomu verene kadarda yokkkk.......mushılımı aldım arkasından hemen........bgun ıcmıcektım.......neyse napıyım olan oldu....tutamadım kendımı yarın daha cok dıkkat ederım napıyım.....can sıkınısı ıste esım bukadar gec gelmese acıktıgım saatte gelıyo o yerken yanında durmamı ıstıyo yalnız yıyemıyomus tek basına bende acıyorum aksamdan aksama goruyorum dıy....olan bana oluyo.....yarın su dıyet bıskuvılerden alıyım altınbasak yedırmıyo en azındn aralarda cayın yanında yerım hıc olmassa.......yada ble aksam yatarken acıktıgımda.....

valla kızlar ne solesenız haklısınız dıyecek bı lafım yok.....

bgun yedıklerımı hesapladım 544 calorı gozlemeyı ekleyınce 400 calorıde o desek 1000 kalorı oluyo gene ıdeal calorının altında oluyoooo........

VİCDAN ÇORBASI

2 orta boy kabak, 2 orta boy soğan, 2 orta boy domates, 2 yemek kaşığı bulgur, 1 tatlı kaşığı zeytinyağı, 1 demet nane,
1 demet maydanoz, 3-4 diş sarımsak, kuru nane, tuz, kekik, kimyon. Tüm malzemeler az suyla (1-2 su bardağı) haşlanıp blender’dan geçirilip servis edilir.

yarın bu corbayla gunumu gecırıcem...kosssssssssss sabahtan markete kabak sogan kekık ve taze,kuru nane almaya..............

herkese gunaydınnnnnnn

kahvaltımı ettım..
bol yesıllıklı yumurta salatası
2 dılım domates
1 dılım kepek ekmegı
sekersız cay

hazırlanıımda markete cıkayım yaaaa..yesıl cay dıyet bıskuvı bıde su vıcdan corbasının malzemelerını alıyım ogle ve aksam onu yıyım....şişimm adet olamadım gunum gectııııı........offffffffffffff........aklıma gelen basıma gelmez ınsallah.........vıcdan corbası deılde kasarda alıyım fırında domateslı kabaklı kasarlı bıseyler yapayım yagsız patlıcanda var 1er tane ıclerını oyayım kasarlı harcı doldurup onları yıyım yogurtla.....okadar tokumkı kızlar suanda............hıcbısey goresım yok.......aksamda esıme ne yapsam tavuk corbasını ıcsın ya.....bosver..hergun hergun yemek derdınden bıktım yanı.....

Son düzenleme:
öğlen...1 adet kasarlı domates fırında
1 adet frında kasarlı patlıcan
5 adet fırında kasarlı mantar
1 dılım kepek ekmegı
yogurt----dusunuyorum fazlamı kızlarrrrrr

sımdıde aramı yaptım 1 adet cıkolatalı kepeklı bıskuvı form....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…