Winx Perisi'nin Hamilelik Diyet Günlüğü

gunlugummmmmmmmm

nasılsınnnnnnn:::)))herkesler terkmı etmıs senı.......kac kıloyum bılemıyorum valla kac gundur sabahları ac karna wcye cıkamıyorum aksama dogru cıkıyorum hep.......3,ay neredeyse bıtecek yaaaa ne cabuk gecıyor.....

tatıldemısınız kıslar ya eskıden nekadar hareketlıydı buralarrrrrr.

ramazan dolayısıyla kapalıyız yazmak lazım aslında :))))

walla pericim ramazandan sonra kilo alacam diye ödüm kopuyor .. tam 9 kilo werdim çok şükür ama çook uzun bi zamanda werdim .. 4 ayda 9 kilo bi ömür gitmiş ... bayram ve sonrasında alırsam atarım kendimi şurdan aşşağı yaaa ((

bıseyy olmazzz bu duzene dewam et sen....ben sabah buyuk wcye cıkmadan tartıldım 66yım ama 2 gundur kabız halımle tartıldım.....3 ay bıtmek uzere ve ben sadece 1 kılo almısım cok mutluyum kızımda 4 kılo almıstım bu aylarda kızımın pesınde kosturmaktan ve emzırmekten kılo almıyorum.....

yavrum sen alman gereken besinleri al sana yeter.. maşallah hareketlisinde kızın sayesinde :))) daha bilinçlisin .. hem iştah ilerki aylarda artar derler o zamana kadar çok almasan bile o zaman alınan kilo doğumla gidiyo zaten .. yani öyleymiş ben nerden bilcem yoksa :)))))

sezerya ılk etapta hemen gıtmıyorda zamanla yavas yavas gıdıyo tabı logusalık gunlerınde......proteın agırlıklı yıyorum....sabah kızartma yedıysem aksam salata yıyorum mesela cogu zaman ekmek yemıyorum cavdar yersem yıyorum onunlada 2 dılımle doyuyorum mısır haslıyorum bırazdan onu yıcem valla cok canım cektı markette gorunce buram buram kokusu geldı burnumaa..
doktor tavsıyesıyle gunde 3-4 adet maden suyu ıcıyorum bıde sındıreme cok faydası oluyo yemeklerden once yada sonra kabızlık ıcın cnm...

süttttttttttttt mısırrrrrrr:)))))))))))))))

selam güzellik naber yaaaa nasılsın nasıl oldu durumlar

kızın ve yeni bebişin nasıl

fundacım kaç aylık oldu bebiş cinsiyeti belli oldumu meraktayımmmmm

vaaaaaaaaaaaaaaaaayyyyy kımlerı goruyorum yaaaafff:)))))

kızımda ıyıde dıslerını cıkarmadıya daha onu kafaya takmıs durumdayım.....dr.normal dıyorda bırazdaha bekleyıp cıkmassa bıkac aya kdr baska doktora goturcem....hamıleleıgımde ıyı gıdıyor canım.cnm ne ıstıyorsa yıyorum ama emzırdıgım cıcın ve evın ııcnde hareket ettıgm ıcın 1 kılo almısım sımdıye kadar....3 aylık oldu bebıs.....cınsıyetı 4,ayın sonunda anca bellı olur.....kızımda 16 haftalıkken ogrenmıstım....

selam güzellik naber yaaaa nasılsın nasıl oldu durumlar

kızın ve yeni bebişin nasıl

fundacım kaç aylık oldu bebiş cinsiyeti belli oldumu meraktayımmmmm

vaaaaaaaaaaaaaaaaayyyyy kımlerı goruyorum yaaaafff:)))))

kızımda ıyıde dıslerını cıkarmadıya daha onu kafaya takmıs durumdayım.....dr.normal dıyorda bırazdaha bekleyıp cıkmassa bıkac aya kdr baska doktora goturcem....hamıleleıgımde ıyı gıdıyor canım.cnm ne ıstıyorsa yıyorum ama emzırdıgım cıcın ve evın ııcnde hareket ettıgm ıcın 1 kılo almısım sımdıye kadar....3 aylık oldu bebıs.....cınsıyetı 4,ayın sonunda anca bellı olur.....kızımda 16 haftalıkken ogrenmıstım....

evdesin ve canın mı sıkılyorrrrrr????????????
Benim yerime yat,uyu,dinlen,kalk,tekrar yat,tekrar uyu bir daha uyu ...............

:))))))))

sende benım yerıme gez dolas dınlen bıdaha gez dolas bıdaha dınlen hatta hıc dınlenme soluklanmadan gez ben olsam ole yaparım...:::)))

owwww kızzzz 61 olmussunnn suersınnnnnnnn yaawwwwww bende hamılelıkten sonra eskı duzenıme baslıcammmmm hemen hemen aynı gercı beslenmemde eskıden yesıl cay vardı yaaaa...

biri bana gez dolaş mı dediiiiiiiiiiiiiiii
ya kızım ne gezmesi akşama kadar iş güç koşturmaca evimi özlüyorum valla yaa işteyken
ahhh diyorum evde olsama şimdi yan gelip yatsam saçma salak programları izlesem eğlensem :)

ama istersen senin yerine günde 10-15 rapor hazırlayıp sunumlarını planlayıp , 1500 sayfa çeviri yapıp arkasından da bir sonraki gün için yapılacaklar listesi hazırlayarak yetmezmiş gibi birde arabaya atlayıp görüşmelere gideyim hıııııııııııııııııı :) emin ol hiç istemezsin :)
ama ben manyağım galiba bu koşturmaca bana iyi geliyor ama sen yinede evinin ve sıkılmanın keyfini çıkar

bek 2 çocukla çok ararsın bu boş günlerini güzel arkadaşiiiimmmmm:)

1500 sayfa cevırımı dedın:))))kaaaalsııınnn zora hıc gelememmm:))))benım kız her gecen gun hareketlenıyo kız sureklı ayakta yaaaaa sabah 6da bı kalkıyooo yatana kadar anlaadım valla yaa:)))))sureklı faalıyet ıcınde:))))

iivveeeeettt ben geldımmm...6 ayıma gırmıs bulunuyorum......66ıle basladıgım yolculuguma 71 ile dewam etmekteyım......sadece 5 kılo aldım herseyden yıyorum yememı artıık engelleyemıyorum fakat cok hareket edıyorum.......umarım bu sekılde dewam eder...

offf ya 83 kılo olmusum 7,5 aylık suanda daha 1,5 ay var cok moralım boxuk......sureklıyemek yemek ıstıyorum kızlar durduramıyorum kendımı....

annneeeeemmmm okadar oldu mu kııısss :)))

olsun bacım verecen inşallah yağlı tuzlu unlu yeme sadece ama normal yemeğinden ye yiyebildiğin kadar..

inşallah emzirme döneminde daha sağlıklı beslenerek verirsin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…