Winx Perisi'nin Hamilelik Diyet Günlüğü

evvett yarın saat 10a rendavuyu aldım kızım ıcın....muayene ve alerjı testı yapıcaklar tekrar..ona gorede aşısı olacak...hallettım cok sukur...özelden aldım mecburen dıger gıttıgım hastanede 1 haftalık rendavu doluydu ozamana kdrda aşı zamanı doluyo onun ıcın yarın hastaneye kosucazzzz:)))))

hamıle oldugumu etıme soledım bızı kıskandınız demııııııııııııııııııııı dıyor yaaaa:)))sakayla karısık..neyını kıskanacaksam......2,cocuga cokda meraklı deılım e yanı...

alınganlık yapıyorum galıba....

amaaaaaaaaaaaan boşver yaaaa
yani her konuda kıskançlığı anlarım da bu da nedir yani :)

komik boşver takılma...

komik boşver takılma...

bılıyodum cnm ben bole soleyeceklerını zaten onun ıcın bıraz gec solemek ıstedım...esımede solemıstım bole solıcekler dıye ne sacmalıyosun gene demıstı al ıste:))))hep aklıma gelen basıma gelıyo benım..onun aılesını ondan ıyı tanıyorum valla....agzı olan konusuyo ıste.....ıkıdebır nezaman gelıyonuz dıye soruyor soluyoruz gelmıyoruz dıye gene soruyo aklı bıraz kıt galıba:)))))

komik boşver takılma...

bılıyodum cnm ben bole soleyeceklerını zaten onun ıcın bıraz gec solemek ıstedım...esımede solemıstım bole solıcekler dıye ne sacmalıyosun gene demıstı al ıste:))))hep aklıma gelen basıma gelıyo benım..onun aılesını ondan ıyı tanıyorum valla....agzı olan konusuyo ıste.....ıkıdebır nezaman gelıyonuz dıye soruyor soluyoruz gelmıyoruz dıye gene soruyo aklı bıraz kıt galıba:)))))

komik boşver takılma...

ay alemsin kız funda :)))))))))

bu elti milleti neden böyle benimkide sürekli yarış içine sokar kendini benimle :)

en son gördüğünde çok kıskandı beni sanırım hiç demedi kilo verdiğimi yüzüme ama hemen kilo vermeye başlamış oda

öyledir biraz

izler,öğrenir,uygulamaya çalışrı illaki :)

ayneeeeennnn kıskanulacak neyım varsa:))))son konustugumusda 73 kgdum 65la kaldım dedım bı sure ulasılamadı kadına:))))))kac kg sa sankı:))))

herkese unaydınnnn daha yenı geldım eve hastanedeydık kızımın aşılarını yaptırdım..yumurtanın beyazınada azar azar baslıcaz artık alerjısı hafıfmıs..alıştıra alıştıra baslayabılırsın dedı....buda bıttı sukur ramazan boyunca yedıklerımı yazmıcam kızlar...

kımsecıkler yokkkkkk.........cok halsızım.......

herkesler burda ama ben çok susuzum ne çareeeeeeeeeeeeeeeeeeeee:))))))))))))))))))

ayyyyy sündüm resmen bugün yaaaaa

bide izinliydim evdeydim tüm gün resmen dilim damağıma yapıştı

yemede hiç gözüm yok ama susuzluk çok sert :)))))))))))über sert :))))))))))))

hgeldın cnm bende gene bunalımlardayım.......esı ve sının aılesınde baslık actım ordayım...(((((((((((((((((

yuruyusten geldım kızımı havalandırdım yalnız dısarı felaket sıcak yaaaa aksam ustu park sefası yapmayı planlıyorum kızmla...inşallah..

2 gun evvel ruyamda eşim eve gelırken rengını pek hatırlayamıyorum ama mavıydı galıba hayal meyal....legen getırıyodu...içi bos plastık...oyle durmus ona bakıyodum..anlamına baktım sımdı...dogacak cocuklara ısarettır ve sadıkbır ese ısarettır.dıyor.....saten ben ne zaman hamıle olsam ruyamda mutlaka ısaret verırler bana..kızıma hamıleykende daha haberım yokken bana hamılesın demıstı bı adam evıme mısafır gelmıstı elınde bı buket cıcek getırmıstı bana vermıstı.....legenı almakda ış kuracagına ısaretmıs mala mulke..esım alıp getırdıne gore ınsallah guzel bır kuracak herhade hayırlısı olur ınsallah...

Caaanııım geri döndüüüüm. Nickimi değştirdim, eski tuhaf kız.. Yeni günlük açtım. Sohbet edelim, iletişimi koparlamayım. Birbirimizi motive edelim yaahu

Caaanııım geri döndüüüüm. Nickimi değştirdim, eski tuhaf kız.. Yeni günlük açtım. Sohbet edelim, iletişimi koparlamayım. Birbirimizi motive edelim yaahu

hgeldın cnm motıve edekte sen yokoluyosun kızıııııııııııııııııımmmmmmmmmmmmmmmmm:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…