- Konu Sahibi winx perisi
-
hamıle oldugumu etıme soledım bızı kıskandınız demııııııııııııııııııııı dıyor yaaaa:)))sakayla karısık..neyını kıskanacaksam......2,cocuga cokda meraklı deılım e yanı...
alınganlık yapıyorum galıba....
amaaaaaaaaaaaan boşver yaaaa
yani her konuda kıskançlığı anlarım da bu da nedir yani :)
komik boşver takılma...
komik boşver takılma...
komik boşver takılma...
bılıyodum cnm ben bole soleyeceklerını zaten onun ıcın bıraz gec solemek ıstedım...esımede solemıstım bole solıcekler dıye ne sacmalıyosun gene demıstı al ıste:))))hep aklıma gelen basıma gelıyo benım..onun aılesını ondan ıyı tanıyorum valla....agzı olan konusuyo ıste.....ıkıdebır nezaman gelıyonuz dıye soruyor soluyoruz gelmıyoruz dıye gene soruyo aklı bıraz kıt galıba:)))))
ay alemsin kız funda :)))))))))
bu elti milleti neden böyle benimkide sürekli yarış içine sokar kendini benimle :)
en son gördüğünde çok kıskandı beni sanırım hiç demedi kilo verdiğimi yüzüme ama hemen kilo vermeye başlamış oda
öyledir biraz
izler,öğrenir,uygulamaya çalışrı illaki :)
kımsecıkler yokkkkkk.........cok halsızım.......
herkesler burda ama ben çok susuzum ne çareeeeeeeeeeeeeeeeeeeee:))))))))))))))))))
ayyyyy sündüm resmen bugün yaaaaa
bide izinliydim evdeydim tüm gün resmen dilim damağıma yapıştı
yemede hiç gözüm yok ama susuzluk çok sert :)))))))))))über sert :))))))))))))
Caaanııım geri döndüüüüm. Nickimi değştirdim, eski tuhaf kız.. Yeni günlük açtım. Sohbet edelim, iletişimi koparlamayım. Birbirimizi motive edelim yaahu
Tatlım tatil giriyor sürekli araya. Ben de tatilde boğazımı tutamıyorum. Artık işe girdim. Düzene giriyorumhgeldın cnm motıve edekte sen yokoluyosun kızıııııııııııııııııımmmmmmmmmmmmmmmmm:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?