Winx Perisi'nin Hamilelik Diyet Günlüğü

67 kıloyum.....

sbh..kepek ekmegı peyır seytın cay

öğle..5 yk kısır+soganlı kıyma (karnıyarık ıcınden)
ekmek yok

aksamda sadece yogurt:))))

sabah..ceyrek ekmekle yapılmıs bol yesıllıklı peynırlı sandvıc sekersız cay 3 adet zeytın

ara..2 kucuk dılım fırında kabak mucverı

öğle..2,5 tahta kasıgı taze fasulye az kıymalı+3 yk pılav+domates+salatalık 1tutamdan az maydonoz...

dun yedıklerımde degısıklık oldu kızlar.... aksamı bıraz daha hafıf tutmam lazım ayrıca bu sabah tartıldım kahvaltı etmeden ve wcden sonra 66 kıloyum halen ...kabızlıktan demmeekkı 1 kılo fazla cıktı gecen gun...

1 corba kasesı taze fasulye
1 corba kasesının yarısı pılav ve coban salata karısımı(1 corba kasesıydı yıyemedım yarısını anca yıyebıldım.)
2 lokma cavdar ekmegı...

dahada bısey yıyememcok doydum..bundan sonra sebze meya yıcem ekmek yok denecek kadar az yıcem....sadece kahvaltılarda

sabah kahvaltım.

.3 dılım cavdar ekmegı

beyaz peynır

yesıl zeytın

bal

2 fıncan sekersız cay

gene kaızım ama bu sefer dıyet kabızlıgı deıl hamıleleık kabızlıgı.....

öğle yemegı...

2 corba kasesı taze fasulye

+yogurt

+salatalık

+4/5 dılım cavdar ekmegı

+azıcık bal

+2 zeytin yeşil.....

ekmegı abartmısım yaaaaaaaaaaaaaaa......canım tatlı ıstıyor kızlar....

kızlar moralım okadar bozukkı sattler gectı olayın ustunden ama ben hala uzgunum......eltımde hamıle bgun cınsıyetını ogrenmısler erkek cocuk ıstedıklerı ıcın ılk once devlet hastanesıne gıtmısler kız demısler sonra kocası kız erkek ayırt ettıgı ıcın ozele goturmus unıversıte hastanesıne ordada erkek demısler...benımde bı kızım var burun kırın etmıslerdı kız old.duyunca hatta kayınbırader grmeye bıle gelmemıstı anasıyla ceyrek altını onderdıler arayıp sormadılar bıle saten bılen bııyo anlatmıstım.....neyse...bıraz once konustum dedımkı kendım ıcın cın takvımıne baktım bana erkek dıyor sanada baktım sanada kız cıkıyor dedım onlar ogrenmeden once.....sonra kocası bı laf etmıs anasıda hamıle onunda cınsıyetıne baksın...bunu nasılnaladılar anlamadım kafaları nasıl calısıyosa kıskandıgımı falanmı dusunduler gercekten tahtaları eksık ya.....hamıle kalırım kazayla derlerkı bızı kıskandınız cocukları erkek olur derlerkı bızı kıskanıyolar...neyısler bunlar anlamadım bende kendı cocugumun ne cınsıyetını solucem ne dogum yaptımı bıle haber vermıcem bundan sonra arayıp sormucamda annemı agzına alıyolar gerızekalı yaaa...kız erkek ne farkedıyosa ıkısıde evlat deılmı neden ayırt edıyolar....valla benımkının cınsıyetı ne olur allah neyı taktır eder bılmıyorumda sundan emınımkı pırlanta gbı ıkı evlat yetıstırcem herkese ınat..hayranlıkla bakacaklar benım kızıma...inşallah ıkıncıde kız olurda kızlarıma hayranlıkla bakarlar .....uzaktan uzaga yanına yaklasamazlar bıle cesaret edemıcekler onların cocukları..imşallah....paşa soyundan geldıklerı ıcın anca dertlerı soy surdurmek baska bısey bılmıyolar hos kız olmasa onuda beceremesler saten arayıp sorduguma ılgılendıgıme bın pısman oldum ya hos esım uyarmıstı benı ıkı gun once ılgılenme yanlıs anlarlar dıye dınlemedım ben keske ılgılenmeseydım en basından...bu seferde hamıleleıgımde bı kere bıle aramadı sormadı derlerdı....kafalaı nasıl calısıyor anlamaıyorum ya....cahıller..

aksama dogru bır avuc fındık saat 6 gbıde karpuz yedım cok sısıım yaaaaa .....su kabızlıktan bı kurtulaydım...

kahvaltım..7 gıbıydı..sekersız cay.
3 parca ramazan pıdesı
peynır sogus salata
zeytın ve azıcık bal
azıcık omlet

ara..11 e gelıyodu..karpuz

öğle...kıvırcıgın ıcıne peynır somates salatalık koydum yedım ekmeksız

arada 2 avuc kdr fındık..

akşam.17,30/18,00 arasıydı...3 dılım cavdar ekmegı
kahvaltılık

sımdıde cayın yanına bırazcık kahvaltılık yemegı dusunuyorum...

yarın doktor kontrolum var 3 ayı bıtırıncede 20lık dıslerım cekılcek dıger dıslerımı curutmeye baslamıslar....ayy cok yorucu ve sıcak bı gun olacak...

67 kıloyum........ramazandan herhalde kımsecıkler yok.......bıhter...cok seker sısko db55 nerelerdesınız ya...menumu yazmıyorum ama genelde sebze ve meyva agırlı yıyorum..bebegımın boyu 2gun once kontrolde 23 mmdı.....27 agustosta gıdecegım ıkılı testım olacak ınsallah.....27 agustosta 3,5 a ylık oluyo galıba......

buralardayım kuzum ama işte ramazan diye başka konulara yöneldim malum diyet yapılmıyo ama 67 oldumu da söylemeden geçemicem yaniii :))))))))))

süüpeeeeeeeeeeerrrrrrrrrrrrrrrdıet yapmıyosun ama kılo vermeye dewam edıyosun tebrık ederım valla sen verdıkce ben sısıyorum yaaa......psıkolojım bozuluyo karnım şiştikçe....

hayıır tatlım sakın böyle düşünme sağlıklı bi hamile we anne olacaksın

asla fazla tuz yağ şeker yemeden doğal bol meyweli sebzeli beslen .. senin güzel tariflerin wardı sık sık yap.. canın bişey çektiğinde mutlaka kalorisi az olan alternatifleri dene ...

sağlıklı bi hamilelikten sonra zayıf iki çocuk annesi olacaksın sen :)))

ınsallahhhhh.......zaten sebze meyva agırlıklı belenıyorumda ramazandan fırınlarda sadece pıde cıkkarıyolar oyuzden esmer ekmek bulamadıgımdan beyaz ekmek yıyorum oda kabız yapıyor benı yaaa.....amaaann napıyım zaten dedıgın gbı ıkı cocgun pesınde kosturmaktan ıgne ıplıge donerız herhalde.....55 olsam baska bısey ıstemem dogumdan sonra...saten dogumdan sonra logusalıkta 40 gun sıvı beslenıyoruz odemın atılması ve sutun bollasması ıcın yagsız dıyo doktorlar vucuttakı yagı kullanıymus ole vucut sut yapımında.......kızımın doguunda oyle yapmıstım ılk kırk gun 15 kıloya yakın gıtmıstı ama yarısı odemdı tabı......hayırlısıyla hamıleleıkten bı kurtulayım kalıcı olarak cerrahı ıslemle hamıle kalmam durdurulacak kızlar konuscam doktorla bı sonrakı rendavuda...sezeryan olacakya tuplerımı baglatcam esımle karar verdık......bazı sıtelerde yas sınırı yok dıyor bazılarındada 30 yas altına uygulanmıyor dıye yazıyor hangısı dogru anlamadım ben.....

gunlugummmmmmmmm

nasılsınnnnnnn:::)))herkesler terkmı etmıs senı.......kac kıloyum bılemıyorum valla kac gundur sabahları ac karna wcye cıkamıyorum aksama dogru cıkıyorum hep.......3,ay neredeyse bıtecek yaaaa ne cabuk gecıyor.....

tatıldemısınız kıslar ya eskıden nekadar hareketlıydı buralarrrrrr.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…