Merhaba canım eğer diyet arkadaşı arıyorsan birlikte zayıflamak isterim senle :)
Merhaba canım ben Melis 20 yaşındayım bekarim bn Küçüklükten beri hep kiloluydum yani zayıf olduğumu hatırlamam nisan ayında 68 kiloydum ve artık bi dur dedimşuanda 60 kiloyum boy 1.60 o kadar fazlam yok ama bekar olduğum için hiç yakıştıramadım kendime kiloyu şimdi istediğim sadece 5 kilo vermek ama yapamiyorum azmimi kaybettim galiba ikimiz birbirimize destek olursak inşallah başarıriz diye düşünüyorum
Ayy melis bekarsin demek. Ne güzel. Özledim bekar.günlerimi..
Lütfen bekarken zayıfla
Evlenince bide çocuk olunca.zor oluyor.
Sabahları 1 saat yürüyüş yap.
Ben yapamiyoooorummm
Evde leslie bisiklet yapmaya çalışıyorum.
Annemde kahvaltıda 1simit yedim
Ama.bol yeşillik yedimm.
Yaparız yaniiii
Lütfen kilodaşimmmm ol..
Akşam spor.yapalım miii
Merhaba bende 80 lerdeyim sanırım. Tartılmaya korkuyorum. Hazirana kadar bedenimi bütünüyle değiştirmek istiyorum.
Kabul edersen yarından itibaren diyet arkadaşı olarak katılmak istiyorum size.
Hoşbuldum. Öyle yapacağım. Aslında niyetim perşembe başlamaktı. Hafta sonu kendimi öyle adapte etmiştim ama geciktirmenin anlamı yok.Hoşgeldin canım yarın sabah aç karna tartil bence
Aa yapalım akşamları çok iyi olur valla işte bni böyle gaza getirecek biri lazım lutfen zayiflaatt benibnde sabah 1 bardak Yeşilçay 1 dilim ekmek 1 kasede yoğurt yedim canım
Merhaba bende 80 lerdeyim sanırım. Tartılmaya korkuyorum. Hazirana kadar bedenimi bütünüyle değiştirmek istiyorum.
Kabul edersen yarından itibaren diyet arkadaşı olarak katılmak istiyorum size.
Hoşbuldum. Öyle yapacağım. Aslında niyetim perşembe başlamaktı. Hafta sonu kendimi öyle adapte etmiştim ama geciktirmenin anlamı yok.
Hoşbuldum. Yarından itibaren buradayım.Hoşgeldin...
Memnun oluruz melis ile.
Yarın net başla lütfen. Bende haziran a kadar 10 kilo vermek istiyorum.
İnşallah basaricaz
Günlük bizi mecbur hissettirecek.
Hoşbuldum. Yarından itibaren buradayım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?