- 5 Kasım 2014
- 6
- 0
- 1
- 28
- Konu Sahibi Melekkk2106
-
Reklam değil.
Uygulamaya ben de bakmıştım, anladığım kadarıyla sanalpazar tarzı bi platformdu. Yani ürünleri site değil, sitedeki sen ben gibi onlarca üye satıyordu. İkinci el de vardı ürünlerde. Sıfırlar da.
Yurtdışından sipariş vermek biraz riskli, kargosu, ustune son yasalar ne alemde bilmiyorum, gumrukte takılırsa bi ton iş güç filan.. Yani isterseniz ucuz bir iki parça alıp bi deneyin. Sağ salim gelirse devam edersiniz.
Göndericiler farklı farklı olduğundan kargo da değişir tabii, mağazalar falan vardır sıfır satan. Bizdeki gittigidiyor un giyim versiyonu gibiydi gördüğüm.Denemek lazim kargo ucretinde turkiyeye gonderim 16tl falan yaziyo urune gore değişiyor
Yakın zamanda ebay den alışveriş yaptın mı medcezir'cim? Bişeyler alasım var ama yasalar ne alemde bilmiyorum. Parfüm fln alasım var da.Fiyatlar ucuz falan degil baktım simdi..bu urunlerin hepsi ebayda fazlasıyla var ve fiyatlar neredeyse yarı yarıya..ebaydan cok alısverisim oldu..gumruk sorunu hic yasamadım..hep free shipping ile aldıgım icin kargo da odemedim..buradan alacagınıza ebaydan alın..cok daha ucuza getirirsiniz..
Yakın zamanda ebay den alışveriş yaptın mı medcezir'cim? Bişeyler alasım var ama yasalar ne alemde bilmiyorum. Parfüm fln alasım var da.
Daha önce ingiltere'den kozmetik getirtiyordum gift olarak yazdırıp. Ama sonra bi yasa çıkmıştı kozmetik ve elektronikte gift ler gümrüğü geçemiyor diyorlardı. Sen en son ne zaman aldın ordan far seti filan?Canım hep ayakkabı ve kıyafet alısverisi yaptım..kozmetik olarak bir tek coastal scentsten fırca ve far seti almıstım sorun yasamadım..satıcıyla irtibata gecip "gift" olarak yollamasını ve paketlemesini rica edersen sorun yasamazsın diye tahmin ediyorum..yine de parfum icin net bisey soyleyemiyorum..
Daha önce ingiltere'den kozmetik getirtiyordum gift olarak yazdırıp. Ama sonra bi yasa çıkmıştı kozmetik ve elektronikte gift ler gümrüğü geçemiyor diyorlardı. Sen en son ne zaman aldın ordan far seti filan?
Geçen seneyse ve eline ulaştıysa acayip o zaman. Küçük bişey deneyeyim bakalım.Gecen sene aldım canım..belki biraz daha gecmis olabilir..iyice sacmalamıslar..misal akrabam bana hediye yollamak istediginde yollayamayacak mı? sen yine ucuz bir sey dene bakalım..bi far falan..freeshippingle getirtirsin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?