WISH :)

Melekkk2106

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
5 Kasım 2014
6
0
1
28
Kizlarr internette gordunuzmu bilmiyorum ama wish diye bi alisveris sitesi var ve bakarsaniz fiyatlari cok cok uygun ve cok begendigim seyler oldu sanirim yurt disina bagli bi site ve o kadar seylerin ucuz olmasi beni cok sasirtti Internetten girdigimde euro olarak uygulamasini telefonuma indirdigimde ise tl olarak gözüküyor siparis eden aranizda varsa yardımcı olabilirmi banaaa

Reklam değil. Taşlamayalım. :)

Uygulamaya ben de bakmıştım, anladığım kadarıyla sanalpazar tarzı bi platformdu. Yani ürünleri site değil, sitedeki sen ben gibi onlarca üye satıyordu. İkinci el de vardı ürünlerde. Sıfırlar da.
Yurtdışından sipariş vermek biraz riskli, kargosu, ustune son yasalar ne alemde bilmiyorum, gumrukte takılırsa bi ton iş güç filan.. Yani isterseniz ucuz bir iki parça alıp bi deneyin. Sağ salim gelirse devam edersiniz.

Bence yine de reklam, ama neyse Sonucta oyle bir sitenin varligi ya da daha onceden gormus olmamiz bu olasiligi ortadan kaldirmiyor ki. Ama sitenin en cok hit alan kismi, yeni uyelik, ilk mesaj, konu basligi ve mesajin yazilis tarzi bana inceden reklam kokusu var gibi hissettirdi. Bakacagiz

Konu sahibi, denemeden bilemezsin. Sanal kart olusturup ya da secenek varsa paypal ile bir alisveris yap dene bakalim

Fiyatlar ucuz falan degil baktım simdi..bu urunlerin hepsi ebayda fazlasıyla var ve fiyatlar neredeyse yarı yarıya..ebaydan cok alısverisim oldu..gumruk sorunu hic yasamadım..hep free shipping ile aldıgım icin kargo da odemedim..buradan alacagınıza ebaydan alın..cok daha ucuza getirirsiniz..

Reklam olduğunu düşünmeyişimin sebebi, o platform büyük bi siteydi, tamamen yurtdışı kaynaklıydı, yani böyle ucuz reklamlarla uğraşcak bi platform değildi. GG gibi bir yerdi.

Yakın zamanda ebay den alışveriş yaptın mı medcezir'cim? Bişeyler alasım var ama yasalar ne alemde bilmiyorum. Parfüm fln alasım var da.

Orayada bakarim :) ya dedigim gibi internetten baktigimda elbise 75tlyd geliyo birimini cevirdigimde sma telefonuma uygulamasini indirdim ayni elbise 35tl yaziyo anlam veremedim guvenemedim o yuzden

Yakın zamanda ebay den alışveriş yaptın mı medcezir'cim? Bişeyler alasım var ama yasalar ne alemde bilmiyorum. Parfüm fln alasım var da.

Canım hep ayakkabı ve kıyafet alısverisi yaptım..kozmetik olarak bir tek coastal scentsten fırca ve far seti almıstım sorun yasamadım..satıcıyla irtibata gecip "gift" olarak yollamasını ve paketlemesini rica edersen sorun yasamazsın diye tahmin ediyorum..yine de parfum icin net bisey soyleyemiyorum..

Daha önce ingiltere'den kozmetik getirtiyordum gift olarak yazdırıp. Ama sonra bi yasa çıkmıştı kozmetik ve elektronikte gift ler gümrüğü geçemiyor diyorlardı. Sen en son ne zaman aldın ordan far seti filan?

Gecen sene aldım canım..belki biraz daha gecmis olabilir..iyice sacmalamıslar..misal akrabam bana hediye yollamak istediginde yollayamayacak mı? sen yine ucuz bir sey dene bakalım..bi far falan..freeshippingle getirtirsin..

Gecen sene aldım canım..belki biraz daha gecmis olabilir..iyice sacmalamıslar..misal akrabam bana hediye yollamak istediginde yollayamayacak mı? sen yine ucuz bir sey dene bakalım..bi far falan..freeshippingle getirtirsin..
Geçen seneyse ve eline ulaştıysa acayip o zaman. Küçük bişey deneyeyim bakalım.
Evet kozmetik ve elektronikse sorun çıkıyordu. Çileknet vs çok site turkiye ye gönderimi durdurmuştu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…