Wiski ( ebru ) da Anne oldu!!!!

hilarya

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
12 Temmuz 2006
1.951
8
116
43
İstanbul
Bu sabah ebrucuğumda minik prensesine kavuştu.. :teytey:
Şimdi eşi ile konuştum.. İkisi de çok iyiymiş.... a.s.
Sezeryanla dünyaya geldi Naz hanım... Ayrıntıları Ebru kendini iyi hissettiğinde yazacaktır..
Gözünaydınn Ebrucumm......... a.s.

Allah tüm sevdikleriyle beraber sağlıklı mutlu bir ömür nasip etsin inşallahhhh Naz hanıma :Saruboceq:

tebrik ederiz ebrucum..
sağlıcakla kavuşmuşsunuz çok şükür Allaha..
darısı bizlerin başına inşAllah sağlıkla..
Rabbim bebekleriyle birlikte, sağlıklı mutlu uzun ömürler nasip etsin..

tebrikler canım.allah sağlılklı mutlu bir uzun ömür nasip eylesin.
darsısı başımıza..

gözün adyın ebrucum allah analı babalı buyutsun ınsallah....

Cansuuu daha 2 gün önce konuşmuştuk Ebruyla
9 eylül sezeryan günüydü canım....

aniden gelmeye mi karar vermiş Naz hanıım??
Valla şok oldum,darısı başımıza...

Cansu görüşürsen ebruya geçmiş olsun dediğimizi söyle çok sevindim valla,Allah analı bablı büyütsün inşallah darısı bizim gibi bekleyenlerin başına hepimiz bi avazda kurtuluruz inşallah,bu arada bende ebrunun 9 unda diye biliyodum şaşırdım biraz herşeyde vardır bi hayır sonuçta,naz hanım hoşgelmiş dünyaya:))

hayırlı uğurlu olsunnn
Allah analı babalı büyütsün inşallah

allah analı babalı büyütsün canım, doğum hikayeni büyük bir sabırsızlıkla bekliyoruz...

allah analı babalı buyutmeyi nasip etsin canım bebişini.... darısı bizlerin başına inşallah...

Allah analı babalı büyütsün inşallah..cansu kız haberin var mı na zbekleyememiş mi? 9 eylğl değil miydi doğumu?

Arkadaşlar dün ebru nun kontrolu vardı... Doktoru yarın olmasının daha iyi olacağını söylemiş...
Böyle bir karar almışlar doktoru ile birlikte...
kaydirigubbakcemile5

ebrucugumuzla konuştum kendiside bebişide iyilermiş. sabah esra(yeniyaşam)ile konuşmuştum ebrunun bugün dogum yaptıgını o söyledi bana dünki dr kontrolünde bebişin kalp atışlarını dru begenmemiş sanırım o yüzden bugün almışlar diye biliyorum tabi en dogrusunu ebrucugumuz gelince anlatır. tek ikiside iyi olsunlarda.
ebrucum ömürlü olsun Allah analı babalı saglıcakla büyütmek nasip etsin canım.

allah uzun güzel ömür versin hayılı evlat olur inşallah allah bağışlasın minişini.........

ebru canım gözün aydınn.. gerçi konuşmamızda 9 eylül demiştin ama kızımız aceleci çıkmış..
arkadaşım hayırlı sağlık anala babalı büyütmek nasip etsin allahım.......kızımızın fotosunu koyarsın inşallah canım....
kendine prensesimize iyi bak. görüşürüz canım...öptüm......

canım arkadaşlarım..
hepinize tek tek teşekkür ederim...inanın okurken çok duygulandım .doğuma gidişimiz ani bir karar olduğu için siteye girip de yazamadım sizlere..hepiniz sormuşsunuz 9 eylülde olacaktı diye evet fakat son kontrolde doktorum bebeğin kalp atışlarında fak bir ritim bozukluğu olduğunu farketti ve bebeğin ertesi gün alınmasna çocuk doktoru ile birlikte karar verdiler benim için çok şaşırtcıydı hak verirseniz...ne yapacağımı şaşırdm aynı zamanda çok üzüldüm ama bebeğime kavuşacağım için de içimde sevinç vardı..akşam 6 da kontrolden çıktık ve ertesi gün sabah 06:30 da hastanede olmam söylendi..tabi halimi düşünün neyse sabahı zor edip ailece gittik ..ve doğum hikayem başladı..
hazırlıklar yapılıp odada kısa bir nst den sonra yedi buçukta ailemden gözyaşlarıyla ayrıldım..ilk hatırladığım şey kızım kızım diye bağırarak uyanmamdı.çünkü onun iyi olmama ihtimali ile doğuma girmiştim..allahıma şükürler olsun ki bazı bebeklerde son haftalarda oluşan bu durum doktorun da söylediği gibi doğumda yüksek ihtimal geçiyormuş...ve naz da şükürler olsun ki iyi ..bu çok güzel bir duygu annelik çok güzel stres beni haşat etmişti zaten doğumdan sonra fazla ağrım olmadı ama gene de yorgun düştüm tabi..herşeye rağmen anne olmak harika bi duygu allah herkese tattırsın..hepinizin darısı başınıza diyorum..eylül annelerinn neredeyse hepsi telefon etti hepinze çok teşekkür ederim canlarım..
.işte böyle bugün eve geldik..şimdi naz uyuyor ben de hemen yazayım dedim..gene gelirim sizleri çok öpüorummmmmmmmmmmm ....................................

İyi olmanıza çok sevindim ebru bende tel.in yoktu o yüzden arayamadım ama ilk duyduğumdan beri inan çok mutlu oldum adına,tekrardan Allah bağışlasın yavrunuzu,darısı başımıza:))

canım benim iyi olmana gerçekten çok sevindim, inşallah bundan sonra hersey çok güzel olur senin minik adaşım ve eşin için, sağlıklar diliyorum......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…