Womanizer erkekler

Bana iliski tecrübeniz yokmuş gibi geldi. Yoksa bu mevzuyu kafaya takmazdınız. Bu tarz adamlarla takılmak tehlikelidir. Hele de duygusal kadınlar için. Ya kendisi gibi zampara olacaksınız ya da uzak duracaksınız. Nasıl ki bu tarz adamlar ilişkiyi ciddiye almıyor, kendileri de ciddiye alınmamalı. Takıldınız bitti, işte böyle davranın.

Cevap almadığınız kişiye niye yazıyorsunuz?
Adam istemiyor işte
İsteyen arar sorar yazar
Niye koşuyorsunuz bu adamların peşinde?

Adam seni hayatından silmis hıc yerine koymuş yani onun için anlamın yok.... Hayat kısa kuşlar uçuyor ama seninle değil başka kadinlaanlatabildim mi???

Adam seni hayatından silmis hıc yerine koymuş yani onun için anlamın yok.... Hayat kısa kuşlar uçuyor ama seninle değil başka kadinlaanlatabildim mi???
Kimle isterse olsun. İsterse milyon tane kadınla olsun benim için sorun değil bu saatten sonra. Halbuki ilk yazdığında umursama yazmıştın, mutsuzluktan ağlasam hoşuna gidecek. Ve öyle sanıyorsun. Ayrıca son mesajındı.

Kimi insanlar başklaarının mutsuzluğuyla kendini tatmin eder. Sen de aynen böyle bir insansın.

Gülseren budayıcıoğlu nun kader motifi videolarını ve beyhan budak ın ilişkiler ile videolarını tavsiye ederim

Hiç bir şey yazma .Denk gelirseniz muhattap bile olma .Bu adam zampara ,daldan dala konmayı seviyor .Bir zaman sonra bir kadın ,onla sürekli iletişim halinde olmak hoşuna gitmiyor .Özgür ruhlu ,anlattığınız kadarıyla havalı hatta ukala .Böyle birine sırf yakışıklı ,karizmatik diye selam dahi vermeyin .Kullanıldığınızla kalırsınız .Adamda duygusallık ,incelik diye bir şey yok .Egoistin ,narsistin teki .Üstüne düşüp götünü kaldırmayın daha fazla .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…