x-ray ve bebek

sodi-certila

evli-mutlu-çoçuklu olucak
Kayıtlı Üye
16 Eylül 2008
1.296
5
116
İstanbul
kızlar bende yeni hamilelerdenim bir sorunum var ayın sonunda tatile çıkıcaz ve hava yoluyla
X-Ray cihazları ciddi anlamda radyosyona maruz bırakıyor insanı bebeğin ilk 3 ayında zararlı.şimdi otobüslede gidemem uzun yol ve bulantı problemim var zaten.ne yapacağımı şaşırdım:umursamaz:

canım doktorum bana dördüncü ayıma kadar yolculuğu yasaklamıştı.bana dediği şu olmuştu bebeğinmi önemli senin gezmenmi.ben direk bebeğim demiştim.doktorlar yolculuğu önermiyolar

aslında bu isteğime bağlı bir seyahat değil mecburu tatil diyelim yoksa bulantılardan dolayı inan bende düşünmezdim teferauta girmemek için tatil diğe genelledim

x-ray cihazından geçmek tehlikeli dedi dr.bende alışveriş merkezleri havalanı dahil hamile oldugumu söyleyip geçmiyorum.havalanındaki görevlilerde zaten yardımcı oluyor

Bende artık x-ray cihazı bulunan yerlerden geçmiyorum...Güvenlik görevlisi eğitimi alırken ne kadar zararlı olduğunu öğrenmiştik...Bence bunu herkes ciddiye alsın...
SODİ-CERTİLA arkadaşımızda zaten dr. bile geçmek tehlikeli dediğini söylemiş...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…