*** xxDerinxx'in Mutfağı ***

Google'da beni aratan da var maşallah
Biz de iki kişiyiz ben kare borcamda yapıyorum daha küçüğü yok çünkü 2 günde bitirebiliyoruz ancak...

kıymalı pek sevmem yanı ben makarna pek sevmem aslında ama fırın makarna severımıstete severek yerım
pekı bısey sorucam sut ne kadar eklemem lazım

:2:

bız her aksam evde ıkı kısı olmuyoruz mesela yarın aksam ben tekım o sebebten oval gıbı olan bı borcamda yapayım zıyan olmasn yemek atıyorsam morelım alt ust oluyor
tarif ıcın coık tesekkur ederımm

elın degmısken karnıbahar yemegınıde anlatsan ben yapmayı bılmıyorum yemek ıste buradan aldıgım tarıflerle yapıyorum da oncedende yazmıstım :26:

Aynen canım yemek atmaktan nefret ederim...
2 kaşık un için 2 su bardağı süt ekle :)

elın degmısken karnıbahar yemegınıde anlatsan ben yapmayı bılmıyorum yemek ıste buradan aldıgım tarıflerle yapıyorum da oncedende yazmıstım :26:

Canım ben karnıbaharları çiçeklerine ayırıp tuzlu suda haşlıyorum suyunu süzüyorum...
Soğan ve salça kavurup karnıbaharları onunla azıcık kavuruyorum o kadar :)

Canım ben karnıbaharları çiçeklerine ayırıp tuzlu suda haşlıyorum suyunu süzüyorum...
Soğan ve salça kavurup karnıbaharları onunla azıcık kavuruyorum o kadar :)

bende bu aksam bu sekılde yapayım uzerıne su eklıcem herhalde
öpüyırum cok tesekkur ederım resımde cekeyım madem emege saygımız olsun

bende resım cektım ama evde ıkaldı makınaa

fırında makarna cok guzel oldu ama bende kare borcamda yaptımınce oldu ovaldede olurmus ben hesaplayamadım ne kadar kalınlıgı ıolsun olur dıyede

karnıbaharıda pısırdım ancak onu yemedık bu aksam ınsallah

bende bu aksam bu sekılde yapayım uzerıne su eklıcem herhalde
öpüyırum cok tesekkur ederım resımde cekeyım madem emege saygımız olsun

Sulu yapacaksan önce haşlamana gerek yok canım...
Bu kavrulmuş olan :)

istediğin resim olsun bacım.. çekmiştim zaten

Eki Görüntüle 543462 Eki Görüntüle 543463

Mmmmm nefis görünüyor
Pizzambaya denendi sanırsam

Afiyet olsun canım...
Önemli değil fotoğraf çektiysen daha sonra eklersin :)

Aynen canım...
Ben bu tarifi öğrendiğimden beri dışardan pizza yemiyorum kötü geliyor :)

benimde canım kaç zamandır pizza istiyordu. dışardakilere güvenip yiyemiyordum. evde fırında yapmakta zor geliyordu.. bu tarifini görünce pizza yeme zamanı gelmiş dedim.. Allah razı olsun senden

benimde canım kaç zamandır pizza istiyordu. dışardakilere güvenip yiyemiyordum. evde fırında yapmakta zor geliyordu.. bu tarifini görünce pizza yeme zamanı gelmiş dedim.. Allah razı olsun senden

Güvenme de zaten canım...
Arkadaşım çalıştığı bir yerden sonra patateslerin domuz yağında kızartıldığını söylediğinden beri hiçbirşeye güvenemiyorum ben de...
Senden de Allah razı olsun canım ne demek

Dışarıda yemek yerken nedendir bilmem ama patates kızartması yemekten hiç hoşlanmazdım. mümkün olduğunca da yemezdim.senin yazını okuduktan sonra artık hiç yemem
bilgini paylaştığın için çok teşekkür ederim canım..........

Takip ettiğim iştah açıcı konulardan biri daha. Böyle paylaşımcı olduğunuz için çok teşekkürler. Sormak istediğim bir şey var; pizzanın hamuru piştikten sonra yumuşak mı oluyor yoksa kıtır kıtır mı? Fotoğraflardan kenarları baya sert oluyo gibi geliyor da o yüzden soruyorum. Ben kalın hamurlu pizza seviyorum daha yumuşak olduğu için.

Rica ederim canım, ben de artık yemeyi düşünmüyorum asla...

Canım rica ederim...
Ne güzel birbirimizden bilmediklerimizi öğreniyor, yeni şeyler deniyoruz...
Pizza yumuşak oluyor canım sert olmuyor...

Bisküvili pasta...

Pudingi üzerinde yazdığı gibi pişirdim. Bisküvileri süt ile ıslatıp borcamın altına dizip üzerine pudingi döktüm. Puding bitene kadar devam ettim (Toplam 4 kat bisküvi oldu). En üste de damla çikolata serptim. Tadı çok güzeldi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…