*** xxDerinxx'in Mutfağı ***

Tatlım şimdiden afiyet olsun. Ben tarifi yarı yarıya indirerek yaptım iki kişi olduğumuzdan. Sen istersen bunun iki katı olarak yapabilirsin. Yorumlarını beklicem

peki tarifteki ölçü senin yaptığın miktarmı kafam karıştı birde bu ölçüden 1 tepsimi çıkıyor.

tabisiii,tuzum biter şekerim biter sendeyim ona göre:)))

Haha tabiki kuzum seve seve :))

peki tarifteki ölçü senin yaptığın miktarmı kafam karıştı birde bu ölçüden 1 tepsimi çıkıyor.

Canım benim yaptığım miktarı yazdım zaten tarifin aslı böyle değildi. Fotoğrafta gördüğün yazdığım tariften çıkan miktar...

Aşkolsun derincim..
Biz neciyiz burada..

Yok tatlım sizin için söylemedim ben

Derincim hamsi buğulamayı nasıl yapıyorsun..? hele de bu dizilişi?

Canımcım hamsileri tamamen kılçıktan ayıklıyorum, tuzluyorum. İç tarafları aşağı gelecek şekilde diziyorum (Tabiki en altta soğan dilimleri var). Üstüne de domates, limon dilimleri, biraz yağ :) Bir zorluğu yok yani...

sağol canım... bir soru daha kapak kapatıyoruz dimi?

Çok teşekkür ederim Derincim... kocişime yapayım bari.. yazık hep fırında yaptığım için dün geçti başına ben ayıkladım o kızarttı

Rica ederim canım...
Ama balık dediğin de tavada ve mangalda daha güzel oluyor şimdi :)
Ben fırında yapılanı ve buğulamayı pek sevmiyorum...

çok güzel bir tarif bu tuzklu kurabiyeye bayılıyorum..bende deneyeceğim..

yazmyorum ama bende takipçinim canm..

hepsi enfes görünüyo,emziriyorum iştahım da açık zaten oldu mu şimdi :) burda olsa da yesem.
ne güzel şeyler yapmışsın oyle.

offf o ne güzel kurabiyeler, bayılırım böyle tuzlu kıtır kurabiyelere (gerçi tatlı olanları da seviyorum.) ya ben hamur işlerini çok seviyorum yaa, kek, pasta, börek, kurabiye ne olursa artık, yemeye de bayılırım, yapmaya da, bunu da denemek istiyorum inşallah, şu bayram geçsin de bi

çok güzel bir tarif bu tuzklu kurabiyeye bayılıyorum..bende deneyeceğim..

yazmyorum ama bende takipçinim canm..

Canım hoş geldin, ben de kurabiye sevmediğim halde tuzlu kurabiyeyi çok seviyorum...
Şimdiden afiyet olsun, sonucu paylaş lütfen :)

hepsi enfes görünüyo,emziriyorum iştahım da açık zaten oldu mu şimdi :) burda olsa da yesem.
ne güzel şeyler yapmışsın oyle.

Oyy canım benim teşekkür ederim...
Allah size bağışlasın bebişini

Canım sen de bendensin desene
Ama ben tatlı kurabiye sevmiyorum nedense...
Deneyince sonucu paylaş merak ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…