xxtinaxözqe Burun Eztetiği Ameliyatı

xxtinaxxoxzqe

İyi ki Varsın Kocişim <3
Kayıtlı Üye
16 Mayıs 2008
217
2
96
İstanbul
Evet bende hep bu anı beklemiştim. Ameliyatımı malatyada bilge türk bilen'e oldum tam 25 gün geçti:) bana yardımcı olan nem arkadasıma cok teşekkür ediyorum kaydirigubbakcemile2 işte fotoğrafım şutarafagitti

not:kızlar 11. sayfada 2 ay 10 günlük fotolarım var bikaç tane onlarda bakın isterseniz :)

Son düzenleme:
çok geçmiş olsun ..gayet güzel görünüyor kavisi dikliği tam ayarında yüzüne de yakışmış üstelik 25 günlük gbi görünmüyor çabuk atlatmışa benziyorsun..iyi günlerde kullan..

eklerim tabi ama suanda evde değilim 1 haftaya kadar daha cok foto koyarım.. çabuk atlattım sayılır ama hala şişlikler var.yeni fotolarımı eklicem o zaman daha cok yorum bekliyorum eylülcüğüm :)

süper cnm süper:)iyiki geldin malatyayada amlyt oldun afet olmuşsunn mşlh:)

:) arkadaşlar çok sağolun begendiğiniz için seviyorum sizleri:)) nem'cim cok sağol senin sayende tanıştım bilge beyle sen olmasan tanıyamazdım belkide :kedi: öpüyorum muahh

:) arkadaşlar çok sağolun begendiğiniz için seviyorum sizleri:)) nem'cim cok sağol senin sayende tanıştım bilge beyle sen olmasan tanıyamazdım belkide :kedi: öpüyorum muahh

cnm bnm yardımcı olabildiysem ne mutlu bana:)
güle güle kuullan hep burnunuuuuuuuu :)

ayyy cok güzeeeeeeelllll:asigim:
güle güle kullan cnm cok begendiiim opuyorumnanaktan

burnunun önceki halini ve önden nasil göründügünü cok merak ediyorum =)

canim burnun gayet guzel gorunuyor.
insallah daha cok fotolarini goruruz yakinda, ekle mutlaka kaydirigubbakcemile2
gecmis olsun.
sisliklerin yavas yavas gececek merak etme canim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…