xxtinaxözqe Burun Eztetiği Ameliyatı

teşekkür ederim canım.inşallah seninki de güzel olurr:))))))))

kızlar önceki sayfalara tekrar baktım da gözlerime inanamadım ssk ile nasıl estetik oldunuz yaaa??
yani hiç ücret ödemediniz mi doktora=)
çok çok güzel olmuş 11. sayfadaki arkadaşımızın burnu da hala şoktayım estetik ameliyat nasıl ek ücret ödemeden olur diefisfisfis

Resimlerini goremiyorum yaa mesaj sayim az oldu icin cok merak etmistim

slm kızlar ya bişey sorcam benim ameliyatımın bugün 24. günü ama burnumda bugün aniden içte bir basıklık hissettim sanki ya nasıl desemmmm...sanki üstten burnuma bastırmışlar da iç tarafta şişlik var giibi, gerçi nefes alabiliyorum ama acayip bi şey oldu anlamadım, daha önce ameliyat olmuş briyle görüştüm de sinüslerden olabilir diyo. böyle bişey başına gelen var mı ayrıca sinüslerdense de aniden noldu ki ....offfffffffff yaaa

burnunuz hernekadar benim sevdigim türde dogal olmasada güzel olmuş yüzünüze gitmiş tabi eski halini bilmiyorum ama bu hali hicte sakil durmamıs gayet yakısmıs güle güle kullanın

güzel ama biraz fazla kalkık gibi duruyor resimde verdiğin pozdanda kaynaklanıyor olabilir gerçi

ben sızın fotograflarınızı göremıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…