xxtinaxözqe Burun Eztetiği Ameliyatı

önceklkle arkadaşlık isteğimi onayladğın için teşekkür ederim.burnun çok güzel olmuş.önceki halinde güzelmiş ama yeni burnuşunla güzelliğin daha da ortaya çıkmış:)bir burun ne kadar da değiştiriyor insanı :)ben de Bilge Türkbilen'e olmayı düşünüyorum o yüzden B.Türkbilen'e amlyt olnların resmlerine bi bakayım dedm :1rolleyes:

öncelikle herkese selam daha çok yeniyim sitede. özge gerçekten harika olmuş burnun canım. eski halini çok merak ediyorum nasıl görebilirim bide ne kadara oolduğunu da yazabilir misin.

kıs özge hangi ara resim ekleidn..bari bu resimleir ilk sayfayada koyy milet aramasın yada bu sayfayı ilk sayfaya not et 11.sayfada resim var die:)milet bu güzellikten mahrum kalmasın kaçırıpta:)

nem'cim ve asilemcim :)sağolun canlarım güzel sözleriniz için opuyorumnanaktan vallahi gece gece estide koydum fotolar albüme koyamıyorum cnkü bu fotoları dur ben hemen not ediyim:) 11.syf sıcaksıcak fotolar var diye

yok daha neler

Özgecim çok beğendim burnunu. Eski ve yeni fotoğraflara bakınca eskidende güzelmişsin ama bence şimdi çok çok güzel olmuşsun. Gerçekten değiştirmiş seni. İnşallah şişlikleri inmiş haliyle de görürüz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…