xxtinaxözqe Burun Eztetiği Ameliyatı

kuzus :teytey::teytey: hiç güleceğim yoktu yaa bende aynı dertten muzdaribim msj sayım elli olsun diye bekliyorum ama senin yöntem hiç aklıma gelmemişti :lepi:Şenizakannehir

kuzus bilmem farkinda misin ama mesaj sayini doldurmak icin arkadasin topigini heba ediyosun cnm

ben de korktuğum için yaptıramıyorum sağlık açısından da gerekiyormuş ameliyat burun kemiğim içten sol tarafa kaydığı için tam nefes alamıyorum korkumu yendğim zaman ameliyat olucam eyvahedigeldismile

Öncelikle Çok geçmiş olsun.
Bilge Bey doktorunuz olunca ilgimi çekti.Gerçekten bu sonuçta gayet güzel.
Bilge Beye güvenim artıyo.18yada 19Ağustos bende Allah izin verirse ameliyat olacam.Bende şehirdışından gidecem ve Malatya'nın yabancısıyım.Banada sağolsun Asilem ve Nem çok yardımcı oluyorlar.Sizde İstanbul'dan gitmişsiniz Malatya'ya.Nerde kaldınız,ameliyattan kaç gün önce gittiniz?Uzak bi yerden gelmiş biri olarak ameliyat öncesi ve sonrası hazırlıklardan,tecrübelerinizden,prosedürlerden bahsedermisiniz.Bilgi topluyorum bu anlamda.

beğenen yorum yapan arkadaslara cokk teşekkür ediyorum:) ev tasıyorum int yok ondan cevaplayamıyorum arkadaslar kusuruma bakmayın yasakkelime

arkadaşlık talebi gönderdim kabul edersen bakıcam canım.
bende malatyadayım.Blge bey'i çok söylüyorlar.Ama tereddüt etmiyo değilim.Herkesin burnunu aynı yapıyormuş.Bu korkutuyo insanı.Memnun musun,sonuç istediğin gibi mi oldu canım

kızlar bikaç fotoğraf koyabildim albüme isteyen bakabilir:))

Mrb.
Diğer fotolarınızada baktım,eski yeni karşılaştırılmalı olunca değişimi daha net gördük.Çok güzel olmuş.Bilge Bey çok başarılı maaşaallah.
Bende daha önce belirtmiştim.Bende Bilge Beye ameliyat olucam Ağustos ayında;fakat hiç bilmediğim şehre gidecem.Sanırım otelde falan kalacam.Siz tecrübelisiniz galiba bu koonuda?Sizde Malatya'nın yabancısıysanız nerde kaldığınızı yazarmısınız?Bide ameliyat dahil tüm masraflar toplam ne kadar tuttu?

tabi cnm elimden geldiğince her sorunu cevaplar yardımcı olurum sana:) ben malatyalıyım zaten o yüzden orda teyzemde kaldım ben otelde kalmadım ama istersen doktorla konus hastanenin durumuna göre 1 hafta fln tutabilir seni orda sorman lazım olmazsa bşr pansiyon otel gibi biryer ucuzdur orda bakarsan iyi olur cnm internetten fln.. sonra masrafları sayıyım uçak gibi ulasım dısında rapor tahlil gibi seyler sskdan para vermiyosun 1) Burnunun fotoğrafı isteniyor anlaşmalı bir yere gönderiyolar 25 lira
2)burun alçısı 2 adet o da 30 lira ama 1 tanesini kulandım 2. hala duruyo 1 tane al bosyere para verme yani
3)ilaçlar var izotonik serum,burun ucu içi krem fln 20 tuttu o da
tabi cnm bunun dısında hastaneye ulasım ,yeme içme gibi özel seyleri saymıyorum
toplam:100 lira gibi birşet tuttu hastane ımasrafları ama inş hastanede yer vardırda orda kalırsın 1 hafta tek gitme yanında refakatcı olsun sabaha kadar buz koyuyorsun ilk gün çnkü:umursamaz: başka sorun varsa sor cnm sana yardımcı olmak isterim her konuda

Back
X